Studentski rad

Studentski servis u Rijeci tijekom ljeta mijenja radno vrijeme

https://hr.wikipedia.org/wiki/Studentski_centar_Rijeka#/media/Datoteka:SalterStudentServisa.jpg

Tijekom ljeta neki uredi Studentskog servisa u Rijeci bit će zatvoreni, a nekima se mijenja radno vrijeme.

Studentski centar u Rijeci obavještava studente da će radno vrijeme Studentskog servisa biti promijenjeno tijekom ljeta.

Tako ured u restoranu Index neće raditi od 15. 7. 2019, a otvorit će se 16. 9. 2019. Osim toga zatvara se i šalter Studentskog servisa na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te neće raditi od 17. 7. 2019. sve do 25. 9. 2019. Tijekom ljeta s radom prestaje i ured na Veleučilištu, a zatvoren je do 24. 9. 2019.

Studenti bilo koje poslove vezane za ured Studentskog servisa mogu obavljati na 1. katu zgrade Uprave Studentskog centra Rijeka na Kampusu (Trsat), i to svakim radnim danom od 7:00 do 16:00. Od 1. 9. 2019. radit će između 8:00 i 16:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Veza na daljinu

Izazovi i uspjeh u ljubavi s osobom u drugom gradu

U pet koraka do uspješne veze na daljinu

Ljeto se bliži, a tvoj dečko ili tvoja cura ide na sezonski posao na more bez tebe? Ili možda svatko od vas odlazi u svoj grad i nećete se moći vidjeti nekoliko mjeseci? Kako uspješno prebroditi prijelaz iz veze u kojoj se svaki dan vidite u domu ili na fakultetu u onu na daljinu?

Plivanje

Ljetne vježbe

„Uključite tjelesnu aktivnost u svoj odmor“

Iako je vrijeme godišnjih odmora i relaksacije od uobičajenih aktivnosti, Aktivna Hrvatska, zlatni olimpijac Šime Fantela i drugi stručnjaci pozivaju na povećanu aktivnost i savjetuju kada i kako vježbati.

Red u Studentskom

Studentski centar Zagreb

Štrajka u SC-u će biti, ali veće će menze ipak raditi

Iako je najavljeno da menze neće raditi, a bilo je upitno hoće li se za vrijeme štrajka moći podizati studentski ugovori, predstavnici Zbora kažu da neće biti obustavljen rad većih studentskih restorana.

Oglasna ploča studentskog servisa

Rad preko studentskog servisa

Kako do iskaznice student servisa?

Cijeli proces nije kompliciran, samo je potrebno dobro provjeriti svoje podatke i donešene potvrde te se dobro sporazumjeti s poslodavcem.

Bikini

Na današnji dan

U Parizu predstavljen prvi bikini, prihvaćen tek kasnije

Bikini, jedinstveni komad odjeće bez kojeg je nezamislivo ljeto na plaži, svijet je prvi puta vidio 1946. godine.