LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoren natječaj

Stipendije za studentske razmjene na sveučilištima u Singapuru, Cincinnatiju i Novom Meksiku

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta Singapur, Cincinnati i New Mexico.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta Singapur, Cincinnati i New Mexico.

Objavljena su tri natječaja za studentske razmjene u akademskoj godini 2017./2018. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene na partnerskim sveučilištima National University of Singapore, University  of Cincinnati (SAD) i University of New Mexico (SAD). Riječ je o natječajima za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u ljetnom semestru 2017./2018. na partnerskim sveučilištima.

Za National University of Singapure i University of Cincinnati (SAD) dodjeljuju se dvije stipendije, koje uključuju oslobođenje od plaćanja članarine na navedenim sveučilištima za vrijeme studijskog boravka, pomoć pri pronalaženju smještaja od strane NUS i UC, mjesečnu potporu Sveučilišta u Zagrebu od 3000 kuna i refundaciju za putne troškove u iznosu do 5000 kuna. Isti uvjeti vrijede i za University of New Mexico s iznimkom za pružanje pomoći pri pronalaženju smještaja od strane navedenog sveučilišta.

Na natječaje se mogu prijaviti svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu, ovisno o uvjetima natječaja za pojedino sveučilište, koji su odslušali minimalno dva semestra s vrlo dobrim uspjehom u studiju i znanjem engleskog jezika. Rok prijave za sveučilišta Singapur i Cincinnati je 18. kolovoza, dok svu potrebnu dokumentaciju za sveučilište New Mexico treba dostaviti do 25. kolovoza.

Više informacija potražite na sljedećim stranicama: National University of Singapure, University of Cincinnati i University of New Mexico.

FOTO: STUDENTSKI.HR