LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Globalni tjedan poduzetništva

Startup Weekend u Zagrebu

Startup Weekend je radionica koja mladima omogućuje razvijanje i eventaulnu realizaciju poduzetničkih ideja.

Startup Weekend je radionica koja mladima omogućuje razvijanje i eventaulnu realizaciju poduzetničkih ideja.

U sklopu Globalnog tjedna poduzetništva od 12. do 17. studenoga u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta održat će se Startup Weekend.

Osim promicanja novih ideja u sklopu Startup Weekenda, za studente i sve zainteresirane organizirana su dva predavanja koja će se također održati u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.  12. studenoga u 16 sati predavanje na temu Learn, Earn, Return: Putovanje globalnog poduzetnika  održat  će  Bert Twaalfhoven koji je u svojem radnom vijeku upravljao s 54 tvrtke u 11 zemalja. 13. studenoga s početkom u 18 sati održat će Learn Startup Model  radionica koju će voditi Justin Wilcox.

Na radionicu Startup Weekend, koja počinje 15. studenoga u 17 sati, mogu se prijaviti svi koji imaju inovativne poduzetničke ideje koje žele prezentirati stručnjacima u području poduzetništva i gospodarstva. Cijeli koncept Startup Weekenda odvija se prema zadanom obrascu prema kojem su studenti, a i svi zainteresirani, pozvani da razviju početne ideje na viši nivo i prime povratnu informaciju stručnjaka u tom području. Nakon prezentiranja svih ideja, odabrat će se najbolje ideje oko kojih će se okupiti timovi kojima je zadatak razrada ideja. Nakon konstruiranja timova slijedi ludilo kreiranja poslovnih modela, kodiranja i ispitivanja tržišne valjanosti u trajanju od 54 sata. Vrhunac događaja je mogućnost u kojoj se timovima pruža prilika da pred „sucima“, odnosno lokalnim poduzetničkim liderima, prezentiraju razrađenu ideju. Najbolji timovi osvojit će nagradu koja će im pomoći u realiziranju predstavljenih ideja. Cijena trodnevne Startup Weekend radionice je 399 kuna.

Cilj ovog događaja je potaknuti javnost na proaktivno sudjelovanje u gospodarskom životu Hrvatske. 

FOTO: STARTUPWEEKEND.ORG