Obavijest Domskog odbora

Stanari Cvjetnog naselja nakratko neće moći koristiti sanitarne čvorove

Preuređenje SD Cvjetno naselje

Domski odbor Studentskog naselja „Cvjetno naselje” uputio je obavijest stanarima o radovima koji će se odvijati u 6. paviljonu zbog kojih moli za prestanak korištenja sanitarnih čvorova na dva sata.

Za studente smještene u Studentskom naselju Cvjetno naselje stiže važna obavijest. Naime, 18. travnja 2018. od 12 do 14 sati sanirat će se kanalizacija u 6. paviljonu. Iz tog razloga Domski odbor moli stanare 6. paviljona da u tom razdoblju ne koriste sanitarne čvorove.

Od velike je važnosti da studenti budu pripravljeni na radove koji će se odvijati kako bi sanacija prošla uspješno, što i jest u njihovu interesu. Svi stanari 6. paviljona trebali bi biti obaviješteni, stoga se mole studenti da prenesu obavijest sustanarima.

Komentari na članak

Vezani članci

ERFUSS

Međunarodni kongres studenata

ERFUSS '18. poziva studente svih struka da daju svoj doprinos edukacijsko-rehabilitacijskoj

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.

Cvjetno naselje/učionica

Poštivanje pravila

Domski odbor najavio kontrolu korištenja učionice na „Cvjetnom”

Domski odbor SD-a „Cvjetno naselje” podsjeća na pravila korištenja učionice i najavljuje pojačanu kontrolu korisnika.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Na Cvjetnom nije moguće rezervirati staru sobu

Bivši stanari Cvjetnog će se morati strpiti do 23. prosinca, kad će od 8:00 biti moguća rezervacija "novih soba".

Obnova Cvjetnog - prozor

Studentski dom „Cvjetno naselje"

Uprava upozorava stanare „Cvjetnog” zbog grijanja

Uprava i Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje“ upozoravaju studente da poštuju mjere uštede pravilno regulirajući termostate na radijatorima te provodeći dobre navike vezane uz grijanje. Neki stanari nailaze na poteškoće vezane uz izvršavanje zamišljenih mjera.

Kazaliste

9. DeSADU revija

ADU pita studente je li kazališna publika ikad pasivna

DeSADU pruža priliku mladim autorima da javno prezentiraju svoje nove dramske radove pred publikom i tako izravno ispitaju funkcioniranje svojih radova u sučeljavanju s reakcijama publike, za što nemaju prilike u redovnom nastavnom procesu.