LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvijanje nove vještine

Srce priprema novi ciklus besplatnih radionica u nadolazećem mjesecu

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

Ako žudite za razvijanjem novih vještina ili jednostavno želite pronaći neke nove stavke koje će obogatiti vaš životopis, Srce ima odličnu vijest za vas. Stigao je novi mjesec i s njime novi popis održavanja radionica koje su besplatne za sve članove akademske zajednice. 

Između mnogih besplatnih radionica pronašla se i ona na kojoj ćete naučiti kako snimiti i obraditi zvuk u vlastitoj produkciji, ali i radionica na kojoj možete steći vještine samostalnog obrađivanja, tj. fotošopiranja fotografija, te na taj način izbjeći konstantno traženje pomoći prijatelja. 

Od niza informatičkih radionica nude se one u kojima ćete naučiti osnove izrade web-stranica ili rad sa bazama podataka. No, ono što je još potrebno izdvojiti jest radionica koja pomaže u izradi moćne prezentacije. Ako prije izlaganja najviše vremena potrošite na izradu same prezentacije i nikada niste zadovoljni, onda je ovo radionica baš za vas. 

Svaka od navedenih radionica održava se u različitim intervalima, od pet školskih sati u jednom danu pa sve do tri uzastopna dana po četiri školska sata. Prva radionica započinje već 13. travnja 2018. u 9 sati, a vrijeme održavanja ostalih radionica možete pogledati na poveznici.  

Prijaviti se možete preko sustava za online prijavu, no savjetujemo vam da požurite jer su neke od radionica već popunjene, stoga si nemojte dopustiti da propustite priliku razvijanja novih vrlo korisnih vještina. 

FOTO: PIXABAY