Dani e-infrastrukture

Srce daje priliku studentima da izlože ideje o unaprjeđenju sustava

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Pozivaju se studenti da do 25. siječnja 2019. godine prijave svoje prijedloge ili radove povezane s odabranim temama nadolazećih Dana e-infrastrukture. Srce DEI 2019 održat će se u Zagrebu, 1. i 2. travnja.

Srce poziva studente da sudjeluju na Danima e-infrastrukture, koji će se održati u Zagrebu 1. i 2. travnja 2019. godine Bitan je njihov aspekt otvaranje dijaloga svih sudionika u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, stoga će konferencija biti usmjerena na povezivanje, komunikaciju i suradnju.

Studenti – uz nastavnike, znanstvenike i IT profesionalce – mogu pridonijeti konferenciji nazvanoj SRCE DEI prijavom svoje ideje, prijedloga ili rezultata već odrađenog rada iz navedenih područja:

  • znanost i tehnologija
  • informacijski sustavi
  • digitalni repozitoriji i komunikacija u znanosti
  • novi alati i tehnologije u obrazovanju.

Unaprjeđenje sustava krajnji je cilj konferencije – inovativnost u suočavanju s pojedinim stručnim ili organizacijskim izazovima uvijek je dobrodošla. Krajnji rok prijave je 25. siječnja 2019. godine, a primljene će radove razmotriti Programski odbor Konferencije. Odabrani će povratnu informaciju primiti najkasnije 12. veljače. Detalji o pojedinim tematskim cjelinama konferencije te obrazac za prijavu, uz ostale dodatne informacije, dostupni su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

World Mobile Congress 2014.

Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Studentski Centar u Zagrebu

Provjera isplata preko Student servisa

Podaci o isplatama zagrebačkog SC-a dostupni u nekoliko klikova

Na mrežnim stranicama zagrebačkog Studentskog centra moguće je provjeriti sve studentske isplate, kao i ispisati pregled po godini ili potvrdu potrebnu za prijavu poreza ili druge svrhe.

Studenti

Drugo čitanje

Nekoliko se sati raspravljalo o prijedlogu Zakona o obavljanju studentskih poslova; glasanje u petak

Zastupnici su pohvalili to što je inicijativa za njegovim donošenjem došla od samih studenata. Iako u sabornici nije bilo mnogo zastupnika, raspravljalo se nekoliko sati. Osim povećanja minimalne naknade na 21,50 kuna po satu, pozitivno su ocijenili i povećanje naknade za rad nedjeljom, noću i blagdanima te za prekovremeni rad. Međutim, istaknuli su kako je zakon propustio definirati što je to prekovremeni studentski rad. Slažu se da bi i izvanredni studenti koji nisu u radnom odnosu trebali dobiti mogućnost rada preko studentskih servisa.

Anglophilia

Međunarodna konferencija studenata anglistike

Bogat program Anglophilije okupio međunarodne izlagače i oduševio brojne posjetitelje

Filozofski fakultet u Zagrebu ugostio je brojne izlagače iz različitih europskih zemalja okupljene na konferenciji Kluba studenata anglistike X.a.

Stream konferencije Hrvatskog studentakog zbora

Konferencija uživo

Live stream s konferencije Hrvatskog studentskog zbora

Ostanite informirani i uključite se uživo na konferenciju