Dani e-infrastrukture

Srce daje priliku studentima da izlože ideje o unaprjeđenju sustava

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Pozivaju se studenti da do 25. siječnja 2019. godine prijave svoje prijedloge ili radove povezane s odabranim temama nadolazećih Dana e-infrastrukture. Srce DEI 2019 održat će se u Zagrebu, 1. i 2. travnja.

Srce poziva studente da sudjeluju na Danima e-infrastrukture, koji će se održati u Zagrebu 1. i 2. travnja 2019. godine Bitan je njihov aspekt otvaranje dijaloga svih sudionika u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, stoga će konferencija biti usmjerena na povezivanje, komunikaciju i suradnju.

Studenti – uz nastavnike, znanstvenike i IT profesionalce – mogu pridonijeti konferenciji nazvanoj SRCE DEI prijavom svoje ideje, prijedloga ili rezultata već odrađenog rada iz navedenih područja:

  • znanost i tehnologija
  • informacijski sustavi
  • digitalni repozitoriji i komunikacija u znanosti
  • novi alati i tehnologije u obrazovanju.

Unaprjeđenje sustava krajnji je cilj konferencije – inovativnost u suočavanju s pojedinim stručnim ili organizacijskim izazovima uvijek je dobrodošla. Krajnji rok prijave je 25. siječnja 2019. godine, a primljene će radove razmotriti Programski odbor Konferencije. Odabrani će povratnu informaciju primiti najkasnije 12. veljače. Detalji o pojedinim tematskim cjelinama konferencije te obrazac za prijavu, uz ostale dodatne informacije, dostupni su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Riječki Medicinski fakultet predstavio Studij medicine na engleskom jeziku

Europska edukacijska mapa

Riječki Medicinski fakultet predstavio Studij medicine na engleskom jeziku

Sveučilište u Rijeci uklopilo se u europsku edukacijsku mapu otvaranjem Studija medicine na engleskom jeziku. Nakon prvog upisnog roka uspješno je popunjeno 50 posto mjesta, a u tijeku su prijave za jesenski rok.

Jasna Ožanić

Studentski rad

Anketiranje – odličan posao za razvijanje „soft skillsa”

Osim radnog iskustva poslodavci danas traže i kandidate s razvijenim „soft skillsima”, a idealan posao na kojima ih možete usavršiti jest anketiranje.

Saša Burić i Andrija Rimac

Konferencija

Combis: poslovne strategije za digitalno doba

Predavanja Combis konferencije ove su godine podijeljena u pet tematskih područja: „Combis Solutions“, „Connected Future“, „It's All About Technology“, „Security“ i „Redefined Workplace“. Svima je zajednički cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Laptop

Besplatne edukacije

Sveučilišni računski centar organizira radionice Excela, Photoshopa i brojne druge

Studentima je omogućeno besplatno pohađanje radionica MS Officea, photoshopa, obrade zvuka, montaže i drugih. Održavaju se tijekom prosinca i siječnja – prijave su u tijeku.

World Mobile Congress 2014.

Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.