Dani e-infrastrukture

Srce daje priliku studentima da izlože ideje o unaprjeđenju sustava

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Pozivaju se studenti da do 25. siječnja 2019. godine prijave svoje prijedloge ili radove povezane s odabranim temama nadolazećih Dana e-infrastrukture. Srce DEI 2019 održat će se u Zagrebu, 1. i 2. travnja.

Srce poziva studente da sudjeluju na Danima e-infrastrukture, koji će se održati u Zagrebu 1. i 2. travnja 2019. godine Bitan je njihov aspekt otvaranje dijaloga svih sudionika u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, stoga će konferencija biti usmjerena na povezivanje, komunikaciju i suradnju.

Studenti – uz nastavnike, znanstvenike i IT profesionalce – mogu pridonijeti konferenciji nazvanoj SRCE DEI prijavom svoje ideje, prijedloga ili rezultata već odrađenog rada iz navedenih područja:

  • znanost i tehnologija
  • informacijski sustavi
  • digitalni repozitoriji i komunikacija u znanosti
  • novi alati i tehnologije u obrazovanju.

Unaprjeđenje sustava krajnji je cilj konferencije – inovativnost u suočavanju s pojedinim stručnim ili organizacijskim izazovima uvijek je dobrodošla. Krajnji rok prijave je 25. siječnja 2019. godine, a primljene će radove razmotriti Programski odbor Konferencije. Odabrani će povratnu informaciju primiti najkasnije 12. veljače. Detalji o pojedinim tematskim cjelinama konferencije te obrazac za prijavu, uz ostale dodatne informacije, dostupni su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija o električnim automobilima

Brzi i električni u organizaciji Financijskog kluba

Konferencija o električnim automobilima

Konferencija "Brzi i električni" predstavit će potrošačima prednosti i pogodnosti električnih automobila.

LEAP summit-Ako radite ove četiri stvari, uspjeh vam je zagarantiran

LEAP Summit

Ako poslušate ova četiri savjeta, uspjeh vam je zagarantiran

Konferencija LEAP Summit održava se početkom svibnja u zagrebačkom Studentskom centru. Prijavite se i ubrzajte svoj put do uspjeha.

Ekonomski fakultet u Splitu

Konferencija udruge 3P Split

„Zeleno poduzetništvo” za učenike, studente i male poduzetnike

Do 15. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. izdanju konferencije „Zeleno poduzetništvo” koje dovodi brojna poznata imena iz svijeta poduzetnoštva. Uz to posjetitelje očekuje „Speed Date Consulting” i „#3P Case Study Challenge.”

Konferencija

Srce DEI 2017.

Konferencija o novim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama u obrazovanju

Konferencija za stručnjake koji se bave planiranjem, implementacijom i primjenom novih informacijskih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, napredne korisnike takvih tehnologija, ali i sve one koje takve vrste tehnologija profesionalno zanimaju.

Hrvatsko katoličko sveučilište

Konferencija

Rasprava o hrvatskoj prošlosti na HKS-u; gostuju žrtva komunističke represije i bivši agent UDBA-e

O pomirenju dviju suprotstavljenih strana ideološke podjele na HKS-u će progovoriti dr. sc. Anto Kovačević, bivši disident i žrtva komunističke represije, te Željko Kekić, bivši agent jugoslavenske obavještajne službe UDBA.