Dani e-infrastrukture

Srce daje priliku studentima da izlože ideje o unaprjeđenju sustava

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Pozivaju se studenti da do 25. siječnja 2019. godine prijave svoje prijedloge ili radove povezane s odabranim temama nadolazećih Dana e-infrastrukture. Srce DEI 2019 održat će se u Zagrebu, 1. i 2. travnja.

Srce poziva studente da sudjeluju na Danima e-infrastrukture, koji će se održati u Zagrebu 1. i 2. travnja 2019. godine Bitan je njihov aspekt otvaranje dijaloga svih sudionika u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, stoga će konferencija biti usmjerena na povezivanje, komunikaciju i suradnju.

Studenti – uz nastavnike, znanstvenike i IT profesionalce – mogu pridonijeti konferenciji nazvanoj SRCE DEI prijavom svoje ideje, prijedloga ili rezultata već odrađenog rada iz navedenih područja:

  • znanost i tehnologija
  • informacijski sustavi
  • digitalni repozitoriji i komunikacija u znanosti
  • novi alati i tehnologije u obrazovanju.

Unaprjeđenje sustava krajnji je cilj konferencije – inovativnost u suočavanju s pojedinim stručnim ili organizacijskim izazovima uvijek je dobrodošla. Krajnji rok prijave je 25. siječnja 2019. godine, a primljene će radove razmotriti Programski odbor Konferencije. Odabrani će povratnu informaciju primiti najkasnije 12. veljače. Detalji o pojedinim tematskim cjelinama konferencije te obrazac za prijavu, uz ostale dodatne informacije, dostupni su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/boy-break-browsing-casual-computer-1986107/

Razvijanje nove vještine

Srce priprema novi ciklus besplatnih radionica u nadolazećem mjesecu

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

Grad Split

Nacionalna konferencija

Konferencija katoličke mladeži F+18 ove godine na splitskom Sveučilištu, prijave još traju

Prijave na konferenciju F+18 u organizaciji katoličke udruge Forum plus otvorene su do 14. rujna svim zainteresiranim studentima i mladima, a u Splitu ih čeka bogat edukativan i zabavni program.

Ugovor, Izvor: Pixabay

Studentski rad

Gdje je zapelo s donošenjem novog Zakona o obavljanju studentskih poslova?

Kako bi se poboljšali uvjeti u sustavu zapošljavanja studenta, u veljači 2017. godine oformljena je radna skupina za izradu Nacrta prijedloga novog Zakona. Javno savjetovanje istog odavno je završilo, ali još uvijek nije ušao u saborsku proceduru.

meuz

Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Konferencija Strater

Konferencija o ljudskim potencijalima

Počnite na vrijeme, posjetite Starter konferenciju eSTUDENT-a

Na Konferenciji će stručnjaci iz petnaestak poduzeća otkriti male tajne koje svakome mogu biti od neizmjerne pomoći pri traženju i prijavi studentskih praksi i poslova. Studenti će biti u prilici saznati kako sastaviti vrhunski CV