Klub mladih Split

Splitskim maturantima besplatne pripreme za upis Arhitekture

Besplatne pripreme za studij Arhitekture

Peto izdanje ciklusa priprema za upis na studij Arhitekture započinje 20. ožujka u Klubu mladih Split. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela.

Još jedan ciklus besplatnih priprema za upis na studij Arhitekture održavat će se u Klubu mladih Split. Vodit će ga uhodana ekipa volontera sa spomenutog studija – Filip Eugen Lelas, Zdenko PavičićRoko Vilibić i Marin Petković. Zahvaljujući prethodnim ciklusima brojni su maturanti već postali studenti željenog fakulteta, i to sasvim besplatno.

Peto po redu izdanje trajat će dva mjeseca, a održavat će se ponedjeljkom od 20 do 22 sata, uz nekoliko sati terenske nastave subotom. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela. Grupa će brojati maksimalno 15 polaznika i polaznica, koji trebaju donijeti blok 5, olovke i gumicu.

Ciklus počinje 20. ožujka 2017. Obavezne su prijave putem e-adrese klubmladih.split@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

LOGO YTB

Priprema za državnu maturu

Maturanti, iTHEom vam je pripremio video o Kiklopovoj intertekstulnosti

Novi video serijala "Priprema za državnu maturu" obrađuje Kiklopa, najzahtjevnije djelo u ispitnom katalogu.

FESTKULTURA

Projekt USTEF-a

„FESTKULTURA": Sezonski studentski posao na hrvatskim ili svjetskim festivalima

„FESTKULTURA" jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove.

Erasmus+ logo

Studentska mobilnost

Osječko sveučilište raspisalo natječaj za Erasmus stipendije

Sveučilište u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu financijskih potpora u sklopu programa Erasmus. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti, a prijave se primaju do 30. rujna 2015.

Dijete

Tribina u Klubu mladih Split

Majke svjedoče da im roditeljstvo služi kao inspiracija za poduzetništvo

Irena Orlović, Danira Glavinić i Marina Tudor izrazito su uspješne majke i poduzetnice. Kako usklađuju roditeljske i poslovne obveze, otkrit će na tribini u Klubu mladih Split.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Traže se mentori za Ljetnu tvornicu znanosti

Ako volite znanost i želite svoje znanje podijeliti s djecom i mladima, vrijeme je da se prijavite na natječaj za mentore Ljetne tvornice znanosti!