Klub mladih Split

Splitskim maturantima besplatne pripreme za upis Arhitekture

Besplatne pripreme za studij Arhitekture

Peto izdanje ciklusa priprema za upis na studij Arhitekture započinje 20. ožujka u Klubu mladih Split. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela.

Još jedan ciklus besplatnih priprema za upis na studij Arhitekture održavat će se u Klubu mladih Split. Vodit će ga uhodana ekipa volontera sa spomenutog studija – Filip Eugen Lelas, Zdenko PavičićRoko Vilibić i Marin Petković. Zahvaljujući prethodnim ciklusima brojni su maturanti već postali studenti željenog fakulteta, i to sasvim besplatno.

Peto po redu izdanje trajat će dva mjeseca, a održavat će se ponedjeljkom od 20 do 22 sata, uz nekoliko sati terenske nastave subotom. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela. Grupa će brojati maksimalno 15 polaznika i polaznica, koji trebaju donijeti blok 5, olovke i gumicu.

Ciklus počinje 20. ožujka 2017. Obavezne su prijave putem e-adrese klubmladih.split@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija

Hrvatski studentski zbor

HSZ raspisao natječaje za izbor povjerenika za medije i koordinatora studentskih pravobranitelja

Hrvatski studentski zbor raspisao je natječaj za dostavu kandidatura za izbor povjerenika za medije Skupštine Hrvatskog studentskog zbora te za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja. Rok za dostavu potrebne dokumentacije za oba natječaja je 1. veljače 2017. godine.

SCZG dvorište

Raspodjela u domove

Prijave za smještaj u zagrebačke domove za akademsku godinu 2014./2015. od 30. lipnja

30. lipnja se otvara natječaj za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2014./2015. Natječaj će biti otvoren do 28. srpnja.

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Ciklus radionica

CINAZ besplatno priprema učenike za ispit engleskog jezika na državnoj maturi

Profeorica Valentina Grbić vodit će nekoliko radionica engleskog jezika u udruzi CINAZ. Osmišljene su kao pripreme za državnu maturu.

Glasanje (izbori), naslovna

Javni poziv

Zaprimaju se kandidature za splitskog studentskog pravobranitelja

Od kandidata se očekuje ispunjenje određenih kriterija, kao što su redovito pohađanje Sveučilišta u Splitu te minimalno 60 skupljenih ECTS bodova u posljednjim dvjema godinama studija.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Studiranje u inozemstvu

Oxford stipendira ljubitelje životinja

Ako želite studirati na prestižnom Sveučilištu u Oxfordu, a uz to vas zanima zoologija, prijavite se za stipendiju do 19. siječnja.