Klub mladih Split

Splitskim maturantima besplatne pripreme za upis Arhitekture

Besplatne pripreme za studij Arhitekture

Peto izdanje ciklusa priprema za upis na studij Arhitekture započinje 20. ožujka u Klubu mladih Split. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela.

Još jedan ciklus besplatnih priprema za upis na studij Arhitekture održavat će se u Klubu mladih Split. Vodit će ga uhodana ekipa volontera sa spomenutog studija – Filip Eugen Lelas, Zdenko PavičićRoko Vilibić i Marin Petković. Zahvaljujući prethodnim ciklusima brojni su maturanti već postali studenti željenog fakulteta, i to sasvim besplatno.

Peto po redu izdanje trajat će dva mjeseca, a održavat će se ponedjeljkom od 20 do 22 sata, uz nekoliko sati terenske nastave subotom. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela. Grupa će brojati maksimalno 15 polaznika i polaznica, koji trebaju donijeti blok 5, olovke i gumicu.

Ciklus počinje 20. ožujka 2017. Obavezne su prijave putem e-adrese klubmladih.split@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

ESN Buddy System naslovna

Olakšavanje boravka na Erasmusu

Prijavi se za „buddyja” – lokalca koji zna sve tajne najjednostavnijeg boravka na razmjeni

Želiš pomoći internacionalnim studentima za vrijeme boravka u Splitu, upoznavati nove ljude iz cijeloga svijeta i pritom se zabaviti i steći jedinstveno iskustvo? Upoznaj se s Buddy sustavom! Prijave traju do 12. kolovoza 2019.

Motivation Up vol.8

STEP RI

Naučite pronaći motivaciju na osmom „Motivation Up eventu”

– Želimo kroz svoj rad pomoći drugim mladim ljudima u Hrvatskoj. Cilj nam je pomoći u definiranju ciljeva, akcijskih planova i navika koje će dovesti do balansa u osobnom i profesionalnim životu – kažu organizatori.

Kutak za arhitekturu

Kutak za arhitekturu

S arhitekturom stadiona započinje novi ciklus predavanja u Klubu mladih Split

Klub mladih Split predstavlja novi ciklus predavanja, a namijenjen je zaljubljenicima u arhitekturu. U utorak 23.2. Ivo Žarko govorit će o arhitekturi nogometnih stadiona.

The Woods Hole Oceanographic Institution

Profesionalno usavršavanje

Prijavite se za stipendirani novinarski program

Prijave su otvorene za međunarodne novinare, profesionalne pisce, producente, urednike, freelancere, autore knjiga i pisce koji imaju barem dvije godine iskustva u svom području.

Sveučilište u Zagrebu

Nagrada za studentska znanstvena i umjetnička ostvarenja

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu Rektorove nagrade 2014/15.

Zagrebačko Sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u akademskoj godini 2014./15.