Erasmus+

Splitski studenti medicine imaju priliku saznati sve o stručnim praksama u inozemstvu

n

U ponedjeljak, 1. srpnja, na Medicinskom fakultetu u Splitu održava se Info dan o svim mogućnostima stručne prakse programa Erasmus+.

Sve mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ te pojedinosti o uspješnoj prijavi bit će predstavljene splitskim studentima u ponedjeljak, 1. srpnja. Info dan će se održati u 13 sati na Medicinskom fakultetu u Splitu, u dvorani A430, te će sva predavanja biti održana na engleskom jeziku. Kao i svima drugima, studentima medicine vrlo je važno steći mnogo prakse, a ovo je jedan od izvrsnih načina za to.

Erasmus+ nudi studentima razne mogućnosti stručne prakse, od trajanja par tjedana, pa sve do cijelog semestra. Osim što to predstavlja odličnu priliku za stjecanje radnog iskustva u vlastitoj struci, izvrsno je što studenti sami mogu odabrati zemlju u koju će otputovati. Ured za međunarodnu suradnju splitskog sveučilišta omogućit će im sve informacije koje bi im mogle zatrebati u cijelom procesu. Dodatne informacije o događaju moguće je saznati na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Eramsus

Informativni petak: mobilnost mladih

Uz Erasmus+ projekte do besplatnih putovanja

Erasmus+ platforma omogućuje mladim osobama putovanja koja im mogu promijeniti život. Otkrivamo kako pronaći odgovarajući projekt.

Erasmus+ logo

Poziv za prijavitelje

Info dani Erasmus+ programa

U skladu sa objavljenom programskom knjižicom, koju je Europska komisija donijela 12. prosinca, Agencija za mobilnost je odlučila od 20. do 24. siječnja 2014. godine organizirati Erasmus+ tjedan u Zagrebu. Tjedan će se sastojati od pet dana, u kojima će se prijavljene osobe moći informirati detaljnije o novostima.

Zgrada fakulteta

Radionica na FER-u

Mladi inženjeri postaju konkurentniji na tržištu pohađanjem EESTEC-ove radionice

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Aktivno građanstvo

Rad s mladima

Udruga CINAZ poziva na trening aktivnoga građanstva u Rumunjskoj

U tijeku su prijave za trening projekta ACT u kojemu sudjeluje zadarska udruga CINAZ. Odabrani će se sudionici educirati o vrijednosti demokratskoga društva, upravljanju ljudskih potencijala te međukulturalnom učenju.

The Cro's

"Red Bull Can You Make It?"

Pomozite hrvatskom timu u borbi za pobjedu u europskoj avanturi

Nina, Nikola i Katarina već pet dana su dio avanture "Red Bull Can You Make It?". Za sada se nalaze na 114 mjestu, ali se poredak mijenja iz trenutka u trenutak.