Natječaj za posao

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava studente; satnica minimalno 25 kuna

Posao

Traže se komunikativni i motivirani studenti koji će u Zagrebu i Splitu raditi kao predstavnici SOS Dječjeg sela Hrvatska uz naknadnu od 25 kuna po satu te uz stimulativne bonuse.

SOS Dječje selo Hrvatska raspisalo je natječaj za zapošljavanje studenata u Zagrebu i Splitu. Osnovni je cilj radnoga mjesta predstavljanje organizacije na profesionalan i pozitivan način te uključivanje što većeg broja građana u Klub prijatelja.

Prema natječaju SOS predstavnik treba imati pozitivan stav i biti motiviran, ali i odgovoran. Nužna je izražena komunikativnost i otvorenost prema ljudima jer će im trebati aktivno pristupati. Od predstavnika se očekuje rad na terenu s kolegama – u trgovačkim centrima te na javnim gradskim površinama u gradu i okolici, zbog čega moraju biti skloni i timskom radu.

Zaposlenike očekuje osnovna plaća sa satnicom od 25 kuna, ali uz stimulativne bonuse. Radno vrijeme je fleksibilno. Otvorena je mogućnost napredovanja unutar prva tri mjeseca, a očekuje ih i pisana potvrda o stečenom radnom iskustvu za buduće poslodavce te mogućnost razvijanja novih znanja i vještina, posebice komunikacijskih i prezentacijskih vještina koje su danas najtraženije na tržištu rada. Osigurana su im redovita primanja, edukacija, sustavno praćenje i evaluacija te poticajna i dinamična radna atmosfera.

Za sve one koji žele postati dio veselog tima, dostupna je e-mail adresa sos.predstavnik@sos-dsh.hr na kojoj se zaprimaju životopis i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja za izdavačku djelatnost i studentsku aktivnost, a prijave se primaju do 19. svibnja.

Studenti

Uz praktično iskustvo do stipendije ili zaposlenja

Prijavite se na četvrtu Styria:SCOOL akademiju

Prijavite se na četvrtu po redu Styria:SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili stalni posao.

Kune

Financijska podrška

AgriBioCert dodjeljuje stipendije studentima diplomskog studija biotehničkih znanosti

Dodjeljuju se tri stipendije u iznosu od 700 kn mjesečno za studente diplomskog studija biotehničkih znanosti, usmjerenja Ekološka poljoprivreda. Rok za prijavu je 30. studenoga.

https://pixabay.com/en/photographer-photo-camera-camera-455747/

Spolije u urbanom prostoru

Jednom fotografijom do 1000 kn

Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFact otvorio je fotografski natječaj čija je glavna nagrada 1000 kn. Prijave se zaprimaju do 2. ožujka u ponoć.

Naslovna

Motivacijski razgovori uoči Rektorove nagrade

"Savjetujem svima kojima nedostaje taj neki čimbenik samopouzdanja i vjere u svoj rad da se prijave"

Ususret prijavi na natječaj za ovogodišnje Rektorove nagrade, razgovarali smo s prošlogodišnjim dobitnikom Markom Petrićem. Saznajte što ga je inspiriralo i motiviralo u izradi rada i ostvarivanju ideje te na koji način mijenja naše društvo.