Natječaj za posao

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava studente; satnica minimalno 25 kuna

Posao

Traže se komunikativni i motivirani studenti koji će u Zagrebu i Splitu raditi kao predstavnici SOS Dječjeg sela Hrvatska uz naknadnu od 25 kuna po satu te uz stimulativne bonuse.

SOS Dječje selo Hrvatska raspisalo je natječaj za zapošljavanje studenata u Zagrebu i Splitu. Osnovni je cilj radnoga mjesta predstavljanje organizacije na profesionalan i pozitivan način te uključivanje što većeg broja građana u Klub prijatelja.

Prema natječaju SOS predstavnik treba imati pozitivan stav i biti motiviran, ali i odgovoran. Nužna je izražena komunikativnost i otvorenost prema ljudima jer će im trebati aktivno pristupati. Od predstavnika se očekuje rad na terenu s kolegama – u trgovačkim centrima te na javnim gradskim površinama u gradu i okolici, zbog čega moraju biti skloni i timskom radu.

Zaposlenike očekuje osnovna plaća sa satnicom od 25 kuna, ali uz stimulativne bonuse. Radno vrijeme je fleksibilno. Otvorena je mogućnost napredovanja unutar prva tri mjeseca, a očekuje ih i pisana potvrda o stečenom radnom iskustvu za buduće poslodavce te mogućnost razvijanja novih znanja i vještina, posebice komunikacijskih i prezentacijskih vještina koje su danas najtraženije na tržištu rada. Osigurana su im redovita primanja, edukacija, sustavno praćenje i evaluacija te poticajna i dinamična radna atmosfera.

Za sve one koji žele postati dio veselog tima, dostupna je e-mail adresa sos.predstavnik@sos-dsh.hr na kojoj se zaprimaju životopis i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji žele biti uključeni u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava. Rok je za prijavu 31. prosinca.

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Hrvati iz Amerike stipendiraju buduće studente u domovini

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata u domovini. Natječaj traje do 15. svibnja 2018.

https://pixabay.com/photos/money-finance-mortgage-loan-2696229/

Studentske financije

Studentski zbor riječkog Filozofskog fakulteta raspisao natječaj za financiranje projekata

Novi natječaj za financiranje studentskih udruga i/ili studentskih inicijativa u ljetnom semestru akademske godine 2018/2019. otvoren je sve do 15. svibnja, odnosno do isteka financijskih sredstava osiguranih za ovaj natječaj.

ideja

Grad Bjelovar

Za najbolju projektnu ideju nude se vrijedne nagrade

Prijavite se na natječaj za najbolju projektnu ideju pod nazivom „Bjelovar Startup 2018.“ u organizaciji grada Bjelovara i osvojite 100 000 kuna. Prijave traju do 1. travnja.

Unizg

Sveučilište u Zagrebu – Moskva, Singapur i Kanada

Natječaji za stipendije sveučilišnih bilateralnih razmjena 2015/2016.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za stipendije studentima preddiplomskih te diplomskih studija, a vezano uz odlazak na bilateralnu razmjenu u Moskvu, Singapur te kanadsko Sveučilište York.