Natječaj za posao

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava studente; satnica minimalno 25 kuna

Posao

Traže se komunikativni i motivirani studenti koji će u Zagrebu i Splitu raditi kao predstavnici SOS Dječjeg sela Hrvatska uz naknadnu od 25 kuna po satu te uz stimulativne bonuse.

SOS Dječje selo Hrvatska raspisalo je natječaj za zapošljavanje studenata u Zagrebu i Splitu. Osnovni je cilj radnoga mjesta predstavljanje organizacije na profesionalan i pozitivan način te uključivanje što većeg broja građana u Klub prijatelja.

Prema natječaju SOS predstavnik treba imati pozitivan stav i biti motiviran, ali i odgovoran. Nužna je izražena komunikativnost i otvorenost prema ljudima jer će im trebati aktivno pristupati. Od predstavnika se očekuje rad na terenu s kolegama – u trgovačkim centrima te na javnim gradskim površinama u gradu i okolici, zbog čega moraju biti skloni i timskom radu.

Zaposlenike očekuje osnovna plaća sa satnicom od 25 kuna, ali uz stimulativne bonuse. Radno vrijeme je fleksibilno. Otvorena je mogućnost napredovanja unutar prva tri mjeseca, a očekuje ih i pisana potvrda o stečenom radnom iskustvu za buduće poslodavce te mogućnost razvijanja novih znanja i vještina, posebice komunikacijskih i prezentacijskih vještina koje su danas najtraženije na tržištu rada. Osigurana su im redovita primanja, edukacija, sustavno praćenje i evaluacija te poticajna i dinamična radna atmosfera.

Za sve one koji žele postati dio veselog tima, dostupna je e-mail adresa sos.predstavnik@sos-dsh.hr na kojoj se zaprimaju životopis i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Kokoš;šalteruša

Šalteruša

Nova šalteruša studentica

„Gospođe koje te vrebaju sa druge strane male rupe u poštama, bankama i ostalim birokratskim mjestima. Konstantno nad*a ženska osoba koja radi na šalteru neke državne ustanove. Ako ste prema njima ljubazni – naj* ste, ako ste neljubazni – naj* ste. Naravno, izuzeci postoje, ali je njihova egzistencija pod znakom pitanja – svi pričaju o njima, a niko ih nije vidio.” – Šalteruša, piše Vukajlija, a sad pročitajte što ja kažem.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

RS vizual natječaj

Natječaj za kreativce

Bogata nagrada za vizualni identitet povodom 20. rođendana Radio Studenta

Pozivaju se kreativci da se okušaju u izradi vizualnog identiteta za 20. godišnjicu Radio Studenta. Rok za dostavu prijedloga je 2. listopada 2016. godine.

Studenti

Studentska udruga Bookmark

Dođite na „smartcaffe“ s Krunoslavom Weinpertom

„Smartcaffe“ ima za cilj povezivati studente i sve zainteresirane s vodećim imenima s različitih područja marketinga. Na drugom „smartcaffeu“ u organizaciji studentske udruge Bookmark informirajte se i o poslovnoj ponudi koju studentima nudi Krunoslav Weinpert i osječka IT tvrtka Apria.

SCZG dvorište

Studentski centar Zagreb

Nove obavijesti vezane uz natječaj za smještaj u studentskim domovima

Donosimo vam popis izjava koje je potrebno priložiti uz zamolbu za smještaj ako koristite stipendije ili zamolbu ne predajete osobno.