Natječaj za posao

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava studente; satnica minimalno 25 kuna

Posao

Traže se komunikativni i motivirani studenti koji će u Zagrebu i Splitu raditi kao predstavnici SOS Dječjeg sela Hrvatska uz naknadnu od 25 kuna po satu te uz stimulativne bonuse.

SOS Dječje selo Hrvatska raspisalo je natječaj za zapošljavanje studenata u Zagrebu i Splitu. Osnovni je cilj radnoga mjesta predstavljanje organizacije na profesionalan i pozitivan način te uključivanje što većeg broja građana u Klub prijatelja.

Prema natječaju SOS predstavnik treba imati pozitivan stav i biti motiviran, ali i odgovoran. Nužna je izražena komunikativnost i otvorenost prema ljudima jer će im trebati aktivno pristupati. Od predstavnika se očekuje rad na terenu s kolegama – u trgovačkim centrima te na javnim gradskim površinama u gradu i okolici, zbog čega moraju biti skloni i timskom radu.

Zaposlenike očekuje osnovna plaća sa satnicom od 25 kuna, ali uz stimulativne bonuse. Radno vrijeme je fleksibilno. Otvorena je mogućnost napredovanja unutar prva tri mjeseca, a očekuje ih i pisana potvrda o stečenom radnom iskustvu za buduće poslodavce te mogućnost razvijanja novih znanja i vještina, posebice komunikacijskih i prezentacijskih vještina koje su danas najtraženije na tržištu rada. Osigurana su im redovita primanja, edukacija, sustavno praćenje i evaluacija te poticajna i dinamična radna atmosfera.

Za sve one koji žele postati dio veselog tima, dostupna je e-mail adresa sos.predstavnik@sos-dsh.hr na kojoj se zaprimaju životopis i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Centar za sigurniji internet

Prvi u Hrvatskoj

Otvoren Centar za sigurniji internet u Osijeku

U Osijeku je otvoren prvi hrvatski Centar za sigurniji internet koji se sufinancira iz sredstava Europske unije. Koordinator projekta je Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa J. Strossmayera u Osijeku, a partneri su Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Terrakom i Grad Osijek.

Neisplata stipendija

Financijska podrška

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Studenti koji ostvaruju pravo na dodjelu stipendije dijele se u dvije kategorije – izvrsni studenti te studenti slabijeg socijalno-ekonomskog statusa. Stipendije će iznositi 10 000 kuna godišnje, a prijave traju do 22. siječnja.

HRT

Hrvatska radiotelevizija objavila natječaj

HRT traži voditelje i voditeljice za dječju emisiju

Produkcijski odjel Hrvatske radiotelevizije za Djecu i mlade poziva sve zainteresirane na audiciju za voditelje i voditeljice! Radi se potražnji za voditeljima koji bi vodili jutarnji mozaično-igrani magazin za djecu.

Stipendije

Akademska godina 2017/2018.

Ministarstvo objavilo upute za prijavu na natječaj za državne stipendije

Ove godine dodjeljuje se 10 tisuća stipendija, a Ministarstvo je studentima olakšalo prijavu objavivši korisničke upute.

Pravni fakultet/Sveučilište

Natječaj za međunarodnu razmjenu studenata

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj ERASMUS+ za 2015./16.

Zagrebačko Sveučilište raspisalo je ERASMUS+ natječaj  za mobilnost studenata (studijski boravak) u akademskoj godini 2015./16. Rok za prijavu je 5. ožujka 2015.