LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za e-učenje Srce organizira

Šesti sveučilišni Dan e-učenja

Na Dan e-učenja pozvani su nastavnici, studenti, uprave sastavnica i svi zainteresirani za e-učenje.

Na Dan e-učenja pozvani su nastavnici, studenti, uprave sastavnica i svi zainteresirani za e-učenje.

Centar za e-učenje Srce organizira 6. sveučilišni Dan e-učenja u četvrtak 11. prosinca 2014. u Auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Na šestom sveučilišnom Danu e-učenja bit će dodijeljene nagrade za najbolje e-kolegije Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2013/2014, a nagrađeni e-kolegiji bit će i predstavljeni sudionicima.

U sklopu događaja predstavit će se niz primjera dobre prakse primjene tehnologija e-učenja, kao i kako definirati ishode učenja u e-kolegiju. Također, održat će se prezentacija o mogućnostima financiranja projekata e-učenja iz EU fondova, a djelatnici Centra za e-učenje Srce predstavit će svoje aktivnosti vezane uz e-učenje i objasniti organizaciju korisničke podrške.

Moći će se sudjelovati i u panel diskusiji o e-učenju. Tema ovogodišnjeg panela je E-učenje na UniZG – dosadašnja iskustva i pogled u budućnost, a panelisti su rektor i nekolicina dekana sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.

Na Dan e-učenja pozvani su nastavnici, studenti, uprave sastavnica i svi zainteresirani, a program i prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći na web stranici Centra.
 

FOTO: UNIZG