Blagdanske promjene

SC Split izmijenio radno vrijeme restorana, student servisa, kafića...

ništa

Tijekom nadolazećih blagdana privremeno se mijenja radno vrijeme studentskih restorana, student servisa, Sveučilišne knjižnice, kafića i SC Fitnessa.

Tijekom predstojećih blagdana sve radne jedinice SC-a Split radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Svi restorani i kantine usklađuju svoje radno vrijeme s radnim vremenom fakulteta na kojem se nalaze, stoga su prestali s radom 21. prosinca 2018. godine S normalnim radom započet će 7. siječnja 2019. Iznimke su Kantun C i Indeks kojima će prvi radni dan u novoj godini biti 3. siječnja 2019. Dežurni restorani tijekom prvog vikenda 2019. godine bit će restoran Hostel Spinut koji će dežurati u subotu 5. siječnja 2019, dok će u nedjelju 06. siječnja 2019. dežuran biti restoran Indeks.

Student servis će na Badnjak, 24. prosinca 2018, i na Staru godinu, 31. prosinca 2018, raditi skraćeno. Radno vrijeme bit će od 7:30 do 12 sati.

Sveučilišna knjižnica Split bit će zatvorena za korisnike od 23. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. Nastavlja s radom 2. siječnja 2019. u uobičajenom radnom vremenu.

I kafići će prilagoditi svoje radno vrijeme. Od 22. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. caffe barovi Tinel, Sveučilišna knjižnica, Kantun C te Naš mali dućan i Scopy bit će zatvoreni zbog korištenja godišnjeg odmora.

SC Fitness bio je na raspolaganju korisnicima do 21. prosinca. Na prvi trening u novoj godini korisnici će moći doći 7. siječnja 2019. u 9 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Menza na Cvjetnom

Sveučilište u Zagrebu

Studentske menze za blagdane rade po posebnom rasporedu

Na Badnjak i na Staru godinu posluživat će se samo ručak. dok na Božić, blagdan Sv. Stjepana i Novu godinu uopće neće raditi.

Pozornica s adventa

Zadarska adventska ponuda

FOTO: Spektakl na otvaranju „Adventa u Zadru“

Posjetitelje očekuju brojni koncerti i plesnjaci, radionice, dječji programi, svečana paljenja adventskih svijeća, doček Nove godine, klizalište „Ledeni park“ te zanimljiva utrka Djedova Božićnjaka.

Božićni pokloni

Mjesec blagdanskoga duha i razmjene darova

Najljepše doba godine prosi i daruje

Ovo je vrijeme kada ne samo da se može uživati, već i dodatno uštedjeti. Nedostaju ti savjeti kako skromno, a jednako efektno pružiti pažnju bližnjima? Uz našu pomoć trebaš još samo pustiti mašti na volju!

Božićno ukrašavanje sobe 1

Božić dolazi

Kako urediti studentsku sobu za vrijeme blagdana

Donosimo vam par jednostavnih ideja za ukrašavanje studentskih soba u ove blagdanske dane!

https://pixabay.com/en/calculator-calculation-insurance-385506/

Nove satnice

Novi iznosi satnica studentskih poslova: Većina gotovo minimalna, najviša satnica i do 250 kn

Stupanjem na snagu novog Zakona o obavljanju studentskih poslova izmijenio se i cjenik studentskog rada. Minimalac iznosi 23,44 kn, najviša satnica 250 kn, a iznenađujuća je i ponuda poslova.