Blagdanske promjene

SC Split izmijenio radno vrijeme restorana, student servisa, kafića...

ništa

Tijekom nadolazećih blagdana privremeno se mijenja radno vrijeme studentskih restorana, student servisa, Sveučilišne knjižnice, kafića i SC Fitnessa.

Tijekom predstojećih blagdana sve radne jedinice SC-a Split radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Svi restorani i kantine usklađuju svoje radno vrijeme s radnim vremenom fakulteta na kojem se nalaze, stoga su prestali s radom 21. prosinca 2018. godine S normalnim radom započet će 7. siječnja 2019. Iznimke su Kantun C i Indeks kojima će prvi radni dan u novoj godini biti 3. siječnja 2019. Dežurni restorani tijekom prvog vikenda 2019. godine bit će restoran Hostel Spinut koji će dežurati u subotu 5. siječnja 2019, dok će u nedjelju 06. siječnja 2019. dežuran biti restoran Indeks.

Student servis će na Badnjak, 24. prosinca 2018, i na Staru godinu, 31. prosinca 2018, raditi skraćeno. Radno vrijeme bit će od 7:30 do 12 sati.

Sveučilišna knjižnica Split bit će zatvorena za korisnike od 23. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. Nastavlja s radom 2. siječnja 2019. u uobičajenom radnom vremenu.

I kafići će prilagoditi svoje radno vrijeme. Od 22. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. caffe barovi Tinel, Sveučilišna knjižnica, Kantun C te Naš mali dućan i Scopy bit će zatvoreni zbog korištenja godišnjeg odmora.

SC Fitness bio je na raspolaganju korisnicima do 21. prosinca. Na prvi trening u novoj godini korisnici će moći doći 7. siječnja 2019. u 9 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

novac_kovanice

Studentski poslovi

Zarada uz studiranje

Zbog čestih predavanja na fakultetu, studenti nisu u mogućnosti raditi od 7 ujutro do 3 popodne, no često se poslovi s baš takvim satnicama stavljaju u oglase pod studentske poslove. No postoje poslovi koji se mogu uklopiti u raspored redovnih studenata.

Kiviak

Čitati na prazan želudac

FOTO: Deset najčudnijih božićnih jela

Vodimo vas na putovanje kroz najčudnije specijalitete koji se u raznim državama pripremaju za Božić. Nakon ovog odbrojavanja voljet ćete sarmu još i više.

Fitness coach

Intervju sa Sandijem Imerovićem

Kako održati tjelesnu formu za vrijeme zimskih blagdana

Kako se ne bi brinuli o kilogramima koji se nakupljaju tjekom zimskih praznika, pitali smo stručnjaka, dobili odgovore i sada možemo uživati u tom razdoblju bez grižnje savjesti.

SCZG dvorište

Prodaja studentskih ugovora

Sankcije za kupoprodaju studentskih ugovora snose poslodavci, predložene mjere za sprečavanje zlouporabe

Nije važno je li osoba redoviti student jer putem studentskih ugovora svi mogu raditi. Prodaja studentskih ugovora ustaljena je praksa za koju još uvijek nema rješenja.

Karlovački SC i salvete

Karlovački SC

Schrödingerova salveta: Salveta se naplaćuje, ali se ne naplaćuje

Koliko nam je poznato, nijedan studentski centar u Hrvatskoj nema predviđenu cijenu za salvete niti je igdje propisano koliko se salveta smije uzeti prilikom uzimanja obroka u studentskim restoranima.