Blagdanske promjene

SC Split izmijenio radno vrijeme restorana, student servisa, kafića...

ništa

Tijekom nadolazećih blagdana privremeno se mijenja radno vrijeme studentskih restorana, student servisa, Sveučilišne knjižnice, kafića i SC Fitnessa.

Tijekom predstojećih blagdana sve radne jedinice SC-a Split radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Svi restorani i kantine usklađuju svoje radno vrijeme s radnim vremenom fakulteta na kojem se nalaze, stoga su prestali s radom 21. prosinca 2018. godine S normalnim radom započet će 7. siječnja 2019. Iznimke su Kantun C i Indeks kojima će prvi radni dan u novoj godini biti 3. siječnja 2019. Dežurni restorani tijekom prvog vikenda 2019. godine bit će restoran Hostel Spinut koji će dežurati u subotu 5. siječnja 2019, dok će u nedjelju 06. siječnja 2019. dežuran biti restoran Indeks.

Student servis će na Badnjak, 24. prosinca 2018, i na Staru godinu, 31. prosinca 2018, raditi skraćeno. Radno vrijeme bit će od 7:30 do 12 sati.

Sveučilišna knjižnica Split bit će zatvorena za korisnike od 23. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. Nastavlja s radom 2. siječnja 2019. u uobičajenom radnom vremenu.

I kafići će prilagoditi svoje radno vrijeme. Od 22. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. caffe barovi Tinel, Sveučilišna knjižnica, Kantun C te Naš mali dućan i Scopy bit će zatvoreni zbog korištenja godišnjeg odmora.

SC Fitness bio je na raspolaganju korisnicima do 21. prosinca. Na prvi trening u novoj godini korisnici će moći doći 7. siječnja 2019. u 9 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Home alone

Na današnji dan

25 godina otkako je Kevin ušao u srca američke javnosti

Razni su vjesnici predbožićnog vremena, ali u televizijskom programu jedan je konstanta. Film Sam u kući prije 25 godina prikovao je Amerikance i Kanađane za kinosjedalice, baš kao što nas i danas uveseljava s malih, i malo većih ekrana.

Studentski Centar u Zagrebu

Studentski Centar u Zagrebu

Sve što trebate znati o zaradi preko Student servisa

Otkrivamo kada trebate potpisivati studentske ugovore, u kojem vremenu vam je poslodavac dužan isplatiti plaću i što znače one "famozne" granice zarade od 13 i 50 tisuća kuna o kojima svi pričaju.

stres

Briga za zdravlje

U pet jednostavnih koraka do smanjenja blagdanskog stresa

Iako lijepo, blagdansko razdoblje sa sobom donosi i mnogo stresa. Uz nervozu oko sitnica poput odabira darova za najmilije, za studente su tu i akademske obaveze koje su se odjednom nagomilale. Ako vam je dosta svega i trebate pomoć kako biti opušteniji i zdraviji, ovo je tekst za vas.

Index

Za lakši i ugodniji početak akademske godine

Mali vodič kroz birokraciju za brucoše

Sastavili smo ovaj kratki vodič kako bismo vam olakšali snalaženje u birokraciji na početku vašega studentskog života.

Spektar novčanica

Što se oporezuje, a što ne?

Studenti ogorčeni jer ih se nije na vrijeme informiralo o porezu

Na Facebooku su se studenti pobunili zbog velikih poreznih kazni koje su dobili njihovi roditelji. Kako ističu, nitko ih nije na vrijeme informirao oporezuju li se primjerice stipendije ili ne te se zbog toga ovih dana masovno pišu žalbe poreznoj upravi.