LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MOL-ova PIMS Akademija prima novu generaciju studenata

Saznaj sve o PIMS Akademiji i ugrabi potencijalni posao

Ne propustite prezentacije PIPS Akademije na FER-u i Ekonomskom fakultetu, saznajte mnoge zanimljive informacije i potencijalno si osigurajte zaposlenje.

Ne propustite prezentacije PIPS Akademije na FER-u i Ekonomskom fakultetu, saznajte mnoge zanimljive informacije i potencijalno si osigurajte zaposlenje.

Ranije smo pisali da Fakultet informatičke tehnologije Sveučilišta Pannonia u Mađarskoj u suradnji s MOL Grupom i ove godine pokreće Poslijediplomski program specijalizacije iz optimizacije lanca opskrbe u naftnoj industriji, PIMS Akademiju. 

Polaznici programa imat će priliku steći obrazovanje i praktične vještine u području optimizacije lanca opskrbe u naftnoj industriji kroz edukacije u poslovanju i tehnologiji rafinerijske obrade, trgovini te logistici u petrokemijskoj industriji. Također, najbolje ocijenjeni polaznici Akademije dobit će priliku za zaposlenje u MOL Grupi.

Sve detalje o uvjetima i prijavama možete pronaći na ovoj poveznici, ali imate mogućnost odgovore dobiti na prezentacijama koje se sljedeći tjedan održavaju na FER-u i Ekonomskom fakutetu. 

U ponedjeljak, 4. svibnja 2015. godine, od 14:00h do 15:00h, održava se prezentacija PIMS Akademije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Dvorana 52, Trg J. F. Kennedy 6), dok se na Fakultetu elektronike i računarstva održava 5. svibnja 2015. godine, od 11:00h do 12:30h (B3, Unska 3, Zagreb).

Iskoristite ovu super priliku, informirajte se o PIMS Akademiji, upoznajte s ljudima iz naftne industrije i potencijalno si osigurajte zaposlenje.