Informiranje o reakreditacijskom postupku

Sastanak predstavnika uprave HS-a sa studentima

Hrvatski studiji

Sastanak predstavnika uprave HS-a i predstavnika uprave zagrebačkog Sveučilišta sa studentima održat će se 20. studenog u 18 sati, a govorit će se o postupku reakreditacije studijskih programa Sveučilišnog odjela.

Pročelnik Hrvatskih studija Mario Grčević pozvao je e-porukom sve studente Hrvatskih studija na tematski sastanak s predstavnicima uprave Hrvatskih studija, kao i s predstavnicima uprave Sveučilišta u Zagrebu.

Kako navodi Grčević, sastanak će se održati sukladno zaključku donesenom na sjednici Znanstveno-nastavničkog vijeća, održanoj 26. listopada 2017. godine  Na sastanku će biti govora o postupku reakreditacije studijskih programa Hrvatskih studija. Održat će se u ponedjeljak, 20. studenog, u dvorani Zagreb s početkom u 18 sati.

– Pozivam sve studente da dođu na sastanak i da se u akademskom okružju informiraju o svim relevantnim događajima i postupcima vezanim uz reakreditaciju studijskih programa Hrvatskih studija. – naglasio je pročelnik Grčević u e-poruci.

Komentari na članak

Vezani članci

burnout01

Nemojte ignorirati simptome

Iscrpljenost kao sastavni dio studentskog života

Emotivna iscrpljenost pogađa sve više studenata, a najčešće se manifestira u obliku umora i lijenosti. Postoje vidljivi i manje vidljivi simptomi koje je važno na vrijeme uočiti i poduzeti korake kako bi se što prije oporavili.

Zastava EU+ novac

Ulaganje u kadrove

Na jesen počinje program osposobljavanja za europske projekte

Program bi trebao zaposlenicima unutar gospodarstva, državne uprave te jedinica lokalne i regionalne samouprave pomoći u izradi EU projekata

Snimanje filma

Pretvorba ideja u filmski jezik

„Filmska RUNDA“: Besplatna radionica izrade prvog filmskog uratka

Iskusni filmaši stručno će voditi polaznike kroz proces osmišljavanja, pripreme, snimanja i montaže prvog filmskog uratka koji će poslužiti kao najava ovogodišnje „Filmske RUNDE“.

Jedanaesti paviljon, Sava

Studentski dom „Stjepan Radić”

Obavijest (budućim) stanarima „Save” o postupku koji prethodi ljetnom smještaju

Postavljena je nova obavijest u Studentskom domu „Stjepan Radić” na kojoj su navedeni potrebni koraci za prelazak u ljetni, odnosno produženi smještaj.

Studentsko jedrenje 2017

Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.