Informiranje o reakreditacijskom postupku

Sastanak predstavnika uprave HS-a sa studentima

Hrvatski studiji

Sastanak predstavnika uprave HS-a i predstavnika uprave zagrebačkog Sveučilišta sa studentima održat će se 20. studenog u 18 sati, a govorit će se o postupku reakreditacije studijskih programa Sveučilišnog odjela.

Pročelnik Hrvatskih studija Mario Grčević pozvao je e-porukom sve studente Hrvatskih studija na tematski sastanak s predstavnicima uprave Hrvatskih studija, kao i s predstavnicima uprave Sveučilišta u Zagrebu.

Kako navodi Grčević, sastanak će se održati sukladno zaključku donesenom na sjednici Znanstveno-nastavničkog vijeća, održanoj 26. listopada 2017. godine  Na sastanku će biti govora o postupku reakreditacije studijskih programa Hrvatskih studija. Održat će se u ponedjeljak, 20. studenog, u dvorani Zagreb s početkom u 18 sati.

– Pozivam sve studente da dođu na sastanak i da se u akademskom okružju informiraju o svim relevantnim događajima i postupcima vezanim uz reakreditaciju studijskih programa Hrvatskih studija. – naglasio je pročelnik Grčević u e-poruci.

Komentari na članak

Vezani članci

Potpisivanje ugovora 1

Sporazum o suradnji

INA kontinuirano pruža podršku naporima studenata

Uz značajnu ulogu u hrvatskom gospodarstvu, INA ima itekako bitnu ulogu i u usavršavanju mladih talenata. I ove godine nastavlja suradnju s udrugom Studentski informativni kutak, koja stoji iza portala Studentski.hr, središnjeg studentskog medija i platforme za jačanje kompetencija brojnih volontera.

Nedolazak predavanje

Studenti nezadovoljni ranim predavanjima

Istraživanje pokazalo koje je najbolje vrijeme za učenje

Prema istraživanju provedenom na američkom i britanskom sveučilištu predavanja ne bi trebala početi prije 9 sati ujutro. Veći se broj studenata, očekivano, izjasnio da lakše i kvalitetnije uči u kasnijim satima.

SCool Fest

Zagrebački Project-X

Dođite na legendarnu Šarijadu, najjači studentski party u Zagrebu

Jedan od najstarijih studentskih tuluma za sve stanare popularne "Šare" i sve željne izvrsne zabave.

Industrogradnja

Hostel Industrogradnja

Studenti bez grijanja, interneta i tople vode, problemima se ne nazire kraj

Ni mjesec dana od početka akademske godine problemima s kojima su suočeni stanari hostela Industrogradnja ne nazire se kraj.

Zgrade naslovna

Život u podstanarstvu

Nekoliko savjeta koji će vam pomoći prilikom traženja stana

Traženje idealnog stana sa studentskim budžetom nemoguća je misija, ali uz određene smjernice i savjete moguće je naći stan koji je dobar za život.