LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Šansa za iskorak u poslovni svijet uz AIESEC

Obratite se najbližem lokalnom odboru i steknite nova znanja i vještine koje će vas istaknuti na tržištu rada prijavom na regrutaciju organizacije AIESEC.

Obratite se najbližem lokalnom odboru i steknite nova znanja i vještine koje će vas istaknuti na tržištu rada prijavom na regrutaciju organizacije AIESEC.

Ako ste zainteresirani za razvijanje svojih vještina na području marketinga, organizacije, prodaje, financija i računovodstva, ljudskih resursa i odnosa s javnošću te rada na organizaciji projekata i radionica, priključite se organizaciji AIESEC jer do kraja veljače traje regrutacija u njenim odborima. Ona vam na ovaj način pruža priliku da se uključite u poslovni svijet, započnete svoju karijeru, radite u timu te stječete nova iskustva.

Za prijavu je potrebno obratiti se najbližem lokalnom odboru, posjetiti Facebook stranicu AIESEC Croatia ili posjetiti poveznicu.

AIESEC najveća je međunarodna organizacija mladih od 18 do 30 godina koja djeluje u 127 zemalja. U Hrvatskoj postoji od 1953. godine, djeluje u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a radi se na njenom daljnjem širenju. Cilj joj je mir te ispunjenje ljudskih potencijala što postiže stručnim i volonterskim praksama diljem svijeta. Svake godine generira oko 5000 stručnih praksi i 15 000 volonterskih praksi što obuhvaća preko 20 000 mladih ljudi koji su prošli nezaboravno iskustvo te unaprijedili svoje vještine i znanja.

Godišnje organizira i preko 300 internacionalnih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih konferencija koje služe zajedničkom planiranju, odlučivanju, razvoju strateških i funkcijskih znanja te globalnom povezivanju na privatnoj i poslovnoj razini.

FOTO: PIXABAY