Natječaj za volontere

S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove

Regrutacija S4S

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti vođu u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u S4S! Glavni cilj aktivnosti ove udruge poboljšanje je studentskog života na Sveučilištu u Splitu, kao i animiranje svakog studenta za aktivniji život i rad na sebi.

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva koja će vam pomoći pri zapošljavanju i samooblikovanju, a, osim toga, upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Također, važno je spomenuti koliko će vaši poslodavci jednog dana cijeniti činjenicu što ste tijekom studiranja volontirali. Mnoge bivše članove upravo je volontiranje u S4S-u odvelo do prvog radnog mjesta.

Traže se novi članovi za sva četiri tima: S4S portal, S4S radio, S4S humanitarni tim i S4S marketing tim. Ako volite ili želite naučiti pisati autorske članke, baviti se novinarskim poslovima, lektorirati, baviti se web dizajnom, pričati u eteru, montirati radioemisije, izvještavati s terena, djelovati humanitarno ili pak postati marketinški mag, pridružite se. Radi se o veseloj ekipi kojoj nikad nije dosadno.

Ove je godine udruga odlučila proširiti ponudu i dovesti novu ekipu u svoj mali tim. Želiš se okušati iza kamere i otkriti tajne foto objektiva? Želiš razviti svoje vještine i možda jednog dana postati poznati fotograf? Dođi u S4S i ostvari svoje snove. Treba ti samo dobar fotić i volja za radom i učenjem, a sve ostalo će ti pokazati stari članovi.

Prijaviti se možeš na vrlo jednostavan način. Pošalji svoje ime i prezime, naziv fakulteta, ime tima (ili možda više njih) u kojem želiš sudjelovati te kontakt broj na mail Udruge udrugas4s@gmail.com. Prijave su otvorene do 10. studenog.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje

Obrazovna putovanja

Novi sajam obrazovanja učenika i studenata u inozemstvu

Mnoge informacije o studijima, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu učenici, roditelji i studenti moći će saznati na sajmu koji organizira ETW, agencija specijalizirana za obrazovna putovanja.

CROZ Code Quest

CROZ poziva na tradicionalno studentsko natjecanje u programiranju

Prijavi se na CROZ Code Quest 2015.

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru.

Social Impact Award 2014

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada

„Social Impact Award“ i ove godine osnažuje studente i studentice na području društvenog poduzetništva

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva.

Dramski studio Teatra Tirena

Kazališni satovi

Otvara se nova studentska grupa u dramskom studiju Teatra Tirena

– Na satu vas očekuju improvizacije, rad na tekstu, glumačke tehnike, scenski govor, oslobađanje ekspresije glasa i tijela, istraživanje kreacije i suigre, priprema za audicije. – poručuju iz Teatra Tirena.

Verona, Italija

Financijska podrška

Za doktorski studij u Veroni pokriveni svi životni troškovi!

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!