Studijski program za buduće lidere

S faksa na posao uz Mars Leadership Experience program!

Mars 1

MLE omogućuje polaznicima programa odličan početak karijere pružajući im potrebna znanja i vještine da postanu budući lideri. Prijave sudionika zaprimaju se do 29. ožujka.

Studenti završnih godina društvenih znanosti, posebno apsolventi studija ekonomskog usmjerenja, sada imaju priliku pripremiti se za buduću karijeru u kompaniji Mars uz trogodišnji studijski program koji se provodi na tržištima Mars Multisales Europe & Southern Africa regije. The Mars Leadership Experience program (MLE) studentima pomaže u usavršavanju stručnih vještina, istovremeno im pružajući priliku za stjecanje osobina pravog lidera uz rad sa stručnjacima kako bi se bolje pripremili za buduću karijeru u kompaniji Mars.

Tijekom programa oni rade na osmišljavanju projekata i sudjeluju u njihovoj realizaciji, izlažu na lokalnoj i internacionalnoj razini, razvijaju sposobnost vođenja tima, stječu vještine donošenja odluka te nošenje s posljedicama istih i mnogo više. Uz mnoštvo izazova i brz tempo savladavanja prepreka očekuje ih nimalo lak zadatak.

Ovaj studijski program namijenjen je stvaranju budućih poslovnih lidera jer simulira različite situacije i okruženja gdje će polaznici paralelno voditi nekoliko projekata na različitim područjima. Tako će steći sve vještine koje su im potrebne za buduće vođenje dok će u međuvremenu i sami razlučiti u kojem smjeru žele ići u vlastitoj karijeri.

Što je Multisales organizacija i gdje će polaznici programa raditi?

Mars je jedna od najvećih svjetskih kompanija s više od sto godina tradicije koja predstavlja svjetski poznate brendove kao što su Snickers, Twix, M&M's, Orbit, Airwaves, Uncle Ben's, Pedigree i Whiskas. Mars Multisales Europe & Southern Africa ima više od 2500 suradnika u čak 53 države te je vitalan dio korporacije Mars.

U prvih 12 mjeseci ovog trogodišnjeg programa studenti će program pohađati u Beču (Austrija), središnjici Mars Baltics, Balkans i Adriatics regionalnog dijela Mars Multisales organizacije. U sklopu prve godine program pokriva i troškove boravka u Beču. Nakon uspješno završene prve godine, polaznici će dobiti priliku nastaviti program u nekoj od drugih zemalja Mars Multisales Europe & Southern Africa regije gdje će stjecati iskustvo rada na drugim tržištima i brendovima kompanije u iduće dvije godine MLE programa.

Dobit će i vlastitog mentora – osobu koja je nedavno završila isti program, a njihov napredak će se stalno pratiti kako bi ga se moglo što bolje usmjeriti u daljnjoj karijeri.

Idealni kandidati Mars Leadership Experience programa:

  • dolaze iz država koje se nalaze u Mars Multisales organizaciji
  • prirodno su timski igrači željni novih znanja
  • proaktivni
  • odgovorni i fokusirani na rezultate
  • žele učiti, rasti i kontinuirano napredovati
  • nedavno su završili preddiplomski ili diplomski studij
  • tečno koriste engleski jezik, a poznavanje je drugog jezika prednost
  • mobilni su i spremni razvijati svoju karijeru unutar Europe i Južne Afrike.

Ne propustite priliku postati budući lider uz MLE program, prijavite se do 29. ožujka 2019. na službenoj stranici Mars Graduate Program!

Komentari na članak

Vezani članci

Mars

Znanstvene novosti

Što za nas znači pronalazak tekuće vode na Marsu

Profesori planetarne znanosti u časopisu „Science" objavili su novo otkriće – stvarno jezero na Marsu. Tijekom više od tri godine prikupili su podatke koji dokazuju postojanje vodotoka na dubini od približno 2 kilometra.

N

Priče iz svemira

Studenti FESB-a imat će priliku slušati o misiji na Marsu i inženjerskom iskustvu u timu NASA-e

Na predavanju InSight misija na Mars: izazovi i dostignuća 18. lipnja na FESB-u u Splitu dr. sc. Davor Mance sa švicarskog Instituta za geofiziku govorit će o najnovijim otkrićima na Marsu.

Koncert

Trinaesto izdanje popularnog festivala na otvorenom

Najzvučnija imena ovogodišnjeg „INmusica“

Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Alice in Chains i Portugal. The Man među najvećim su glazbenicima današnjice koje će hrvatska publika moći čuti na trinaestom izdanju „INmusic festivala“.

Izvor: Pixabay, Mobitel

Vrijedna pomagala

Četiri aplikacije za korisnije vrijeme uz mobitel

Svakome se od vas barem nekoliko puta u životu dogodilo da vam roditelji i prijatelji prigovaraju jer uvijek imate mobitel uz sebe. Vrijeme je da svoj način života opravdate!

Posao

Rad i studiranje

Kako posao uskladiti sa studiranjem

Kao što to znaju svi koji su probali, uspješno balansiranje između faksa, posla i privatnog života nije nimalo jednostavno. Ali nije neizvedivo!