Namijenjeno početnicima

Riječka fotogrupa Baltazar održava besplatno predavanje o fotografiji i videu

https://pixabay.com/en/analog-antique-exposure-black-body-1705135/

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.

Baltazar, fotogrupa studenata i djelatnika riječkoga sveučilišta, 12. prosinca organizira predavanje namijenjeno početnicima u fotografiji i videu. Predavanje će se održati u Akvariju, na Sveučilišnom kampusu, u Ulici Radmile Matejčić 5 (ulaz s terase).

Program će započeti u 17 sati kada će Vanja Korica, mag. oec. predstaviti fotogrupu te aktivnosti planirane za ovu akademsku godinu. Od 17 i 15 do 17 i 45 predavanje pod nazivom Osnove fotografije održat će mr. Dinko Jurjević. On će predstaviti tehničke karakteristike i postavke suvremenih fotoaparata. Slijedi predavanje Osnove kompozijice koje će od 17 i 50 do 18 i 20 održati Jelena Babić, dipl. diz. Prisutnima će objasniti osnovne pojmove i pravila promišljanja kadra. Posljednje će predavanje održati Ivan Dominik Iličić, dipl. teol. Na predavanju Osnove snimanja videozapisa koje će početi u 18 i 25, a završiti u 18 i 55, moći će se čuti o pokretu, vremenu i zvuku u videozapisima.

Za sva je predavanja ulaz slobodan, a riječki vas sveučilišni fotografi s veseljem očekuju.

Komentari na članak

Vezani članci

James Dean

Na današnji dan

Poginuo James Dean, „buntovnik bez razloga“ i idol mladih

Mladi glumac James Dean umro je na današnji dan prije točno 60 godina. Njegova dotadašnja filmska ostvarenja i prerana smrt osigurale su mu status filmske legende.

Repetitor

Intervju s Borisom iz grupe Repetitor

„U privatnom životu slušamo isključivo turbo folk i ništa drugo“

Repetitor je beogradski bend koji nas 9. srpnja očekuje na Tabor Film Festivalu, a povodom toga smo razgovarali s vokalom Borisom Vlastelicom.

Klub mladih Split - predavanje Psihološki sat

Predavanje „Ženski mozak i ženski poremećaji”

Saznajte kako funkcionira ženski um

Klub mladih Split poziva na drugo predavanje iz ciklusa „Psihološki sat" na kojem možete doznati odgovor na pitanje što žena želi.

Maskara

Pazite na svoj „make-up”

VIDEO: Nakon ovoga nećete dijeliti svoju maskaru ni sa kim!

Maskara je osnova svakog „make-upa” i žene je često međusobno dijele. Ovaj video će vam pokazati zašto je to loša ideja.

I can do this

TED inspiracija

Inspirativni TED razgovori za zdravlje, fitness i sreću

Vjerujemo da ste se puno puta našli u situaciji kada ne možete pronaći nimalo inspiracije kako biste se pokrenuli, zato smo vam pripremili TED razgovore koji će vam u potpunosti promijeniti mišljenje!