Predavanje na FOI-u

ReversingLabs o podizanju studiranja na novu razinu

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Dvojac iz ReversingLabsa – Hrvoje Samardžić i Dado Horvat – u Varaždinu će govoriti o tome zašto je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku.

Studentska udruga eSTUDENT u suradnji s tvrtkom ReversingLabs dolazi u Varaždin kako bi studente potaknula na proaktivnost. Svi zainteresirani doznat će kako podići svoje studiranje na novu razinu, steći nova znanja i vještine te zašto im je to važno u daljnjem razvoju karijere. Predavanje će se održati u dvorani 9 na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike u utorak, 27. veljače, u 15 sati.

Dvojac iz ReversingLabsa – Hrvoje Samardžić i Dado Horvat – govorit će o tome zašto je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku. Također, pričat će kako je izgledao njihov put do uspjeha, kako im je dodatno educiranje uz faks pomoglo shvatiti čime se žele baviti u životu i što bi oni voljeli da su znali kada su studirali.

ReversingLabs osnovan je 2009. godine, a njegova je glavna okupacija borba protiv inteligentnih cyber prijetnji. Glavni klijenti koji koriste njegove usluge tvrtke su koje se bave pružanjem sigurnosnih usluga, vladine agencije i komercijalna poduzeća, a danas broje preko 70 radnika u Hrvatskoj, SAD-u i Švicarskoj.

Uz njih će na predavanju članovi udruge predstaviti projekte eSTUDENT-a. Udruga organizira Case Study Competition (vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva), Elektroboj (jedino hrvatsko natjecanje u izradi praktičnih elektrotehničkih rješenja), Mozgalo (prvo i jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja), SmartUp (edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje), Vizionar (najveće natjecanje u području dizajna) te međunarodnu ljetnu školu poduzetništva Zagreb Summer Academy.

Sve dodatne informacije nalaze se na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Danijela Jozić (Tportal.hr) na FPZG-u

Predavanje na FPZG-u

„Maraton karijera”: Danijela Jozić upoznala studente s novinarskom profesijom, a Igor Pekija objasnio što je „media monitoring”

– „Maraton karijera” je hvalevrijedan projekt jer samo na ovakav način studenti mogu dobiti pravu sliku o tome što ih čeka u profesijama koje odaberu u budućnosti. – rekla je Danijela Jozić.

Lean Startup Meetup

Suradnja Degordiana i Lean Startup Croatia

„Lean Startup Meetup” – predavanje o izradi i lansiranju novih proizvoda

Lean Startup Croatia u suradnji s Degordianom organizira još jedan u nizu zanimljivih „meetupa” u sklopu kojeg će dva predavača podijeliti svoje iskustvo korištenja ovog pristupa na razvoju vlastitih projekata.

https://pixabay.com/en/background-bokeh-light-circle-2709638/

Motivacijska predavanja ususret „Vizionaru”

„Kreativci se ne kriju u diplomama, nego u vama”

S motivacijskim predavanjem diplomiranog strojara koji nikad nije radio u struci, vlasnika restorana koji nema ni dana ugostiteljske škole i kreativnog direktora koji većinu dana posvećuje novim idejama započet će motivacijska predavanja ususret „Vizionaru” koji okuplja ambiciozne studente.

Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica

Poziv na javno predavanje o gospodarskim odnosima Europske unije i Kine

Na predavanju će biti predstavljeno gospodarsko okruženje Kine i njezin utjecaj na gospodarske odnose sa zemljama EU s posebnim fokusom na Hrvatsku.

Career Speed Dating 2018

Prvi korak prema karijeri

Career Speed Dating: Poslodavci pružili studentima njihovih 8 minuta

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu sudjelovala su 42 poduzeća, a studenti su mogli razgovarati osam minuta sa šest poduzeća unutar svake od sedam skupina.