LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje na FOI-u

ReversingLabs o podizanju studiranja na novu razinu

Dvojac iz ReversingLabsa – Hrvoje Samardžić i Dado Horvat – u Varaždinu će govoriti o tome zašto je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku.

Dvojac iz ReversingLabsa – Hrvoje Samardžić i Dado Horvat – u Varaždinu će govoriti o tome zašto je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku.

Studentska udruga eSTUDENT u suradnji s tvrtkom ReversingLabs dolazi u Varaždin kako bi studente potaknula na proaktivnost. Svi zainteresirani doznat će kako podići svoje studiranje na novu razinu, steći nova znanja i vještine te zašto im je to važno u daljnjem razvoju karijere. Predavanje će se održati u dvorani 9 na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike u utorak, 27. veljače, u 15 sati.

Dvojac iz ReversingLabsa – Hrvoje Samardžić i Dado Horvat – govorit će o tome zašto je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku. Također, pričat će kako je izgledao njihov put do uspjeha, kako im je dodatno educiranje uz faks pomoglo shvatiti čime se žele baviti u životu i što bi oni voljeli da su znali kada su studirali.

ReversingLabs osnovan je 2009. godine, a njegova je glavna okupacija borba protiv inteligentnih cyber prijetnji. Glavni klijenti koji koriste njegove usluge tvrtke su koje se bave pružanjem sigurnosnih usluga, vladine agencije i komercijalna poduzeća, a danas broje preko 70 radnika u Hrvatskoj, SAD-u i Švicarskoj.

Uz njih će na predavanju članovi udruge predstaviti projekte eSTUDENT-a. Udruga organizira Case Study Competition (vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva), Elektroboj (jedino hrvatsko natjecanje u izradi praktičnih elektrotehničkih rješenja), Mozgalo (prvo i jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja), SmartUp (edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje), Vizionar (najveće natjecanje u području dizajna) te međunarodnu ljetnu školu poduzetništva Zagreb Summer Academy.

Sve dodatne informacije nalaze se na Facebook događaju.

FOTO: WIKIPEDIA