Studentsko natjecanje

Realizator 2018: Za rješenja poslovnih slučajeva studentima dodijeljeno ukupno 35 000 kn

Realizator 2018: pobjednici

Čak je 35 000 kuna dodijeljeno studentima Sveučilišta u Rijeci koji su uz podršku stručnih edukatora rješavali stvarne poslovne slučajeve.

U ponedjeljak, 21. siječnja 2019, održala se dodjela nagrada pobjednicima trećeg izdanja sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018. u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci. Nagrađena su najbolja rješenja svakog od šest zadanih poslovnih slučajeva te je tako 38 studenata iz 14 timova od dva do četiri člana primilo novčane nagrade u iznosu od 3000 kn za prvo, 2000 kn za drugo te 1000 kn za treće mjesto. Ukupni fond nagrada iznosio je 35 000 kn.

Rješavanjem poslovnog slučaja Doma zdravlja Primorsko-goranske županije prvo mjesto osvojili su studenti Ena Badžek, Sven Celin i Teodora Milošević, drugo mjesto Ela Tomljanović, Laura Schwarz te treće Maja Krištafor i Marko Berberović. Najbolja rješenja u slučaju tvrtke Geotech d. o. o. imali su Michel Jakić i Lucija Plazonić te Vedrana Rogoznica i Zora Bujan na drugom mjestu. Za slučaj Grada Rijeke prvo mjesto pripalo je Karli Keča i Jeleni Kapeš, drugo Lari Duvnjak, Ivi Damjanović, Marku Rubiniću i Ivi Šantek, a treće Eni Badžek, Svenu Celinu i Teodori Milošević.

Zahvaljujući slučaju Jadranka hotela d. o. o. prvonagrađene su Gabriela Begić i Pegi Pavletić, slijede Ivana Jukić, Martina Baričević, Morena Ćubelić i Petra Bačić na drugom mjestu te Danijel Marjanović i Luka Bezić na trećem. U rješavanju slučaja tvrtke JGL d. d. pobjednici su Nino Požar, Karla Pavlović, Pegi Pavletić i Andrea Trbojević, drugo mjesto osvojili su Lara Duvnjak, Iva Damjanović, Marko Rubinić i Iva Šantek, treće Antonija Puškarić, Katarina Šebalj, Anna Kaić i Patrick Zornada. Za šesti i posljednji poslovni slučaj tvrtke Namještaj Mima d. o. o. nagrađeni su Ines Glasnović, Ivana Matić i Marija Žaper, na drugom mjestu Maja Krištafor i Marko Berberović te Mia Doričić i David Visentin za treće mjesto.

Posebnu nagradu za najaktivniji tim osvojile su Ela Tomljanović i Laura Schwarz. Nagrađene su dvostruko – pozivnicama za zagrebačku konferenciju Bug Future Show 2019 – A Different Humanity te poklon-paketom energetskih pločica First in the Raw.

Realizator je osmišljen kako bi studentima pružio praktično iskustvo rada na rješavanju stvarnih poslovnih problema, podršku stručnih edukatora, razvoj inovativnih ideja te u konačnici da se dobivenim iskustvom i znanjem istaknu na tržištu rada. U dosadašnja tri izdanja ukupno je sudjelovalo 12 poduzeća i institucija te gotovo 250 studenata s različitih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, zaprimljeno je preko 60 izvrsnih poslovnih rješenja, a Zaklada već najavljuje četvrto izdanje koje će se održati u drugoj polovici 2019. godine

Komentari na članak

Vezani članci

Održano natjecanje farmaceuta u konzultacijskim vještinama

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatska

Održano natjecanje farmaceuta u konzultacijskim vještinama

Održano je tradicionalno natjecanje u konzultacijskim vještinama za studente farmacije. Pobjednicom je proglašena Martina Drljanovčan, studentica pete godine.

Natječaj_Centar za ženske studije

Natječaj Centra za ženske studije

Bogate nagrade za najbolje studentske radove na temu ženske i rodne problematike

Radove mogu poslati svi studenti i studentice hrvatskih sveučilišta, a prijave su otvorene do 1. listopada 2016.

Pokretač, vizual

Studentsko natjecanje

Uz vrijedne nagrade, izdvajamo glavne razloge za prijavu na „Pokretač”

Prijava na studentsko natjecanje „Pokretač”, osim što imate priliku konkurirati za vrijedne nagrade, sa sobom donosi brojne prednosti koje će vam koristiti u budućnosti prilikom zaposlenja i ostvarivanja poslovnih suradnji.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zadru#/media/File:Zadar_Sveuciliste.jpg

Sveučilište u Zadru

Svečano obilježen Dan Sveučilišta, pridružila se i Kolinda Grabar-Kitarović

Proslava Dana Sveučilišta u Zadru završena je svečanom sjednicom. Rektoričine nagrade dodijeljene su studentima, akademskim djelatnicima te sportašima.

Facebook aplikacija

Brucošijada FER-a

Glazbena poslastica za „fanove” Brucošijade FER-a: pogodite izvođače i osvojite bogate nagrade

Cilj natječaja je pogoditi što više od 12 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjoj Brucošijadi. Igrači imaju samo jedan pokušaj, a natječaj traje tjedan dana, odnosno do objave prve runde izvođača ovogodišnje Brucošijade.