Natječaji HSZ-a

Raspisani natječaji za Koordinatora studentskih pravobranitelja i za Povjerenika za medije

Laptop i naočale

Do 16. listopada zaprimaju se prijave za obnašanje funkcija Koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i Povjerenika za medije.

Hrvatski studentski zbor raspisao je dva natječaja – natječaj za Koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i natječaj za Povjerenika za medije. Na oba se mogu prijaviti studenti koji su u posljednje dvije godine skupili minimalno 60 ECTS bodova, a koji nisu razriješeni dužnosti kao članovi studentskog zbora zbog neispunjavanja povjerenih im dužnosti.

Rok za prijave jest 16. listopada, a dodatne uvjete koje je potrebno ispuniti, kao i dokumentaciju koju je potrebno poslati, moguće je pronaći u natječajima na poveznici. Valja napomenuti i da se obavljene aktivnosti odabranih kandidata upisuju u volontersku knjižicu.

Komentari na članak

Vezani članci

Dječak gura kolica

Svjetski savez mladih Hrvatska

Fotografski natječaj na temu ljudskog dostojanstva

Svjetski savez mladih, koji od prošle godine djeluje i u Hrvatskoj, raspisao je međunarodni fotografski natječaj na temu „Kaleidoskop dostojanstva // Dignitas caleidoscopica“.

Australska zastava

Ponuda natječaja

Otvoreni natječaji za PhD školarine

U slučaju da izbor padne na nastavak školovanja, odlučili smo vam izdvojiti nekoliko otvorenih natječaja za PhD školarine. Bacite oko, možda se tu krije odgovor na vaše pitanje.

FOTO

Natječaj Create the Change

Za umjetničko djelo na temu održivog razvoja i migracije nagrada od 5000 kn

Udruga Breza, jedna od partnerskih organizacija na europskom projektu koji radi na održivom razvoju i migracijama, poziva sve mlade umjetnike da kreacijom suvremenog umjetničkog djela na ovu temu konkuriraju za osvajanje novčane nagrade od 5000 kn, kao i predstavljanje na Svjetskom danu izbjeglica u Osijeku.

Pisanje

Natječaj za mlade do 19 godina

Najbolje kratke priče osvajaju nagrade na Festivalu europske kratke priče u Rijeci

Na osamnaestom izdanju Festivala europske kratke priče (FEKP) u Rijeci birat će se najbolje napisane kratke priče osnovnoškolaca i srednjoškolaca do 19 godina. Prijave se zaprimaju do 22. svibnja.

FOTO: Barbara Boltiš/ Komuna

Simpozij na Hrvatskim studijima

Na Kampusu Borongaj raspravljalo se o položaju žena u medijima

U organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva Komuna održan je 9. simpoziji na Hrvatskim studijima na temu „Žene u medijima“.