LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pokriće troškova iznosi 147 kuna

Raspisan natječaj za utvrđivanje prava na potporu za smještaj redovitih studenata

Pravo na pokriće troškova smještaja imaju svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, a koji studiraju na javnim visokim učilištia s privremenim boravištem na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Pravo na pokriće troškova smještaja imaju svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, a koji studiraju na javnim visokim učilištia s privremenim boravištem na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Studentski centar u Zagrebu raspisao je natječaj za utvrđivanje prava na potporu za smještaj redovitih studenata za akademsku godinu 2013./2014.

Izravno pravo na pokriće subvencioniranih troškova u privatnom smještaju imaju studenti čiji je prosjek svih položenih ispita veći od 4,499, uz uvjet da nemaju godinu zaostajanja. Također, izravno pravo imaju studenti koji 2013./2014. prvi put upisuju preddiplomski sveučilišni, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij te stručni studij u Republici Hrvatskoj, a koji imaju prosjek ocjena 5,000 tijekom svih razreda srednjoškolskog obrazovanja. Studenti kojima su oba roditelja umrla, nestala ili nepoznata te oni čiji su roditelji razvedeni, također ostvaruju izravno pravo na potporu privatnog smještaja. Jednako pravo ostvaruju i određene kategorije djece hrvatskih branitelja te studenti od 1. do 5. kategorije invalidnosti.


Pokriće troškova smještaja studenata u privatnom smještaju iznosi 147,00 kuna mjesečno i vrijedi od 1. listopada 2013. do 15. srpnja 2014. godine Pravo na pokriće troškova smještaja imaju svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, a koji studiraju na javnim visokim učilištima s privremenim boravištem na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Prijave se podnose osobno, radnim danima od 4. studenog. 2013. do 18. studenog 2013., od 8 do 15 sati u Poslovnici za smještaj, Zagreb, Savska cesta 25. Studenti su prilikom prijava obavezni predočiti indeks i studentsku iskaznicu (iksicu).

Studenti koji nemaju pravo na izravan upis prema određenim kriterijima mogu ostvariti i pravo na dodatne bodove. Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji možete saznati ovdje

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 6. prosinca 2013. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra i na interntskim stranicama Studentskog centra.   

 

FOTO: FFZG