LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslijediplomsko obrazovanje

Raspisan natječaj za upis na doktorske studije HKS-a

Raspisan je natječaj za drugu generaciju studenata doktorskih studija povijesti i sociologije na HKS-u.

Raspisan je natječaj za drugu generaciju studenata doktorskih studija povijesti i sociologije na HKS-u.

Na temelju Odluke Senata Hrvatskoga katoličkog sveučilišta raspisan je natječaj za kandidate koji se žele upisati na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije iz područja humanističkih i društvenih znanosti u akademskoj godini 2019/2020. Studij Povijest i studij Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu izvode se na temelju Dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Za upis je potrebno zadovoljiti opće i posebne uvjete. Informacije o uvjetima, postupku, podacima o ispravama te rokovima za prijavu na doktorske studije, kao i podaci o troškovima studiranja dostupni su na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Prijave se zaprimaju e-poštom: doktorskistudiji.prijave@unicath.hr ili u Službi za studentska pitanja Sveučilišta (Ilica 242, ulaz iz Domobranske ulice, Zagreb) od 17. lipnja do 19. srpnja i od 19. kolovoza do 11. listopada 2019. godine. U akademskoj godini 2019/2020. bit će upisana druga generacija studenata doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

FOTO: HKS