Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za program DPPO-a – za one koji bi ipak radili u školama

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

Filozofski fakultet u Rijeci otvara natječaj dopunskog pedagoško - psihološkog obrazovanja za nastavnike u trajanju od jedne godine. Cijena programa iznosi deset tisuća kuna, a upisna kvota je 35. Prednost imaju osobe zaposlene u odgojno-obrazovnim institucijama, a prijaviti se može do 20. rujna.

Centar za obrazovanje nastavnika Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za upis na program DPPO-a (Dopunskog pedagoško – psihološkog obrazovanja za nastavnike). Program traje jednu godinu, odnosno dva semestra, a cijena po semestru iznosi 5000 kuna. Donosi 60 ECTS bodova, a upisna kvota iznosi 35 polaznika. 

Prijaviti se mogu osobe koje su stekle sve preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama, osim nastavničkih kompetencija. Također, osobe koje imaju završen sveučilišni ili stručni preddiplomski studij, sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili završen integrirani preddiplomski i diplomski studij. Uključen je i jednakopriznati četverogodišnji sveučilišni dodiplomski studij prije uvođenja Bolonjske reforme.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu, presliku diplome, presliku domovnice ili dokument izdan putem sustava e-građani, presliku rodnog lista ili dokument izdan putem sustava e-građani te potvrdu o zaposlenju u odgojno-obrazovnoj ustanovi, ukoliko postoji, i to do 20. rujna. Potrebni dokumenti dostavljaju se na adresu Filozofskog fakulteta u Rijeci ili na e-mail dppo@ffri.hr.

Prednost pri upisu imaju osobe zaposlene u odgojno-obrazovnim ustanovama, a ostali po datumu slanja prijave. Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište J.J. Strossmayera Osijek

Doktorska škola Društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Osijeku

Raspisuje se treći natječaj za doktorski studij Komunikologije

Jedini doktorski studiji komunikologije raspisuje natječaj za upis treće generacije doktoranada.

Nagradni natječaj

Što se rukom piše, vrijedi više!

Prijavite se na izbor najljepšeg rukopisa i osvojite vrijedne nagrade

Večernji list pokrenuo je nagradni natječaj na kojem se bira najljepši hrvatski rukopis, a prikladno ga je nazvao „Što se rukom piše, vrijedi više!“.

Natječaj FAK 2016

Natječaj za najbolju recenziju Matej Lovrić

Gledajte, pišite i idite besplatno u kino cijele godine

Bogat nagradni fond omogućili su glavni sponzori, a pobjednika će odabrati žiri u čijem su sastavu filmski kritičar Slobodne Dalmacije Marko Njegić, televizijska kritičarka Tportala Zrinka Pavlić, redateljica i scenaristica Sonja Tarokić, književnik i profesor Franjo Janeš te glavni urednik web-portala Serijala Krešimir Vinšćak.

Vip alumni program

Vip alumini program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Nakon uspješno provedenog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu i drugim kompanijama, pokreće se natječaj za drugu generaciju. Ove godine tako će čak 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo.

HAKOM

HAKOM objavio natječaj

Natječaj za izradu korisnih aplikacija

Ako ste vješti u izradi aplikacija, prijavite se na HAKOM-ov natječaj za izradu društveno korisnih aplikacija te na taj način pomozite i sebi i drugima.