Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za program DPPO-a – za one koji bi ipak radili u školama

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

Filozofski fakultet u Rijeci otvara natječaj dopunskog pedagoško - psihološkog obrazovanja za nastavnike u trajanju od jedne godine. Cijena programa iznosi deset tisuća kuna, a upisna kvota je 35. Prednost imaju osobe zaposlene u odgojno-obrazovnim institucijama, a prijaviti se može do 20. rujna.

Centar za obrazovanje nastavnika Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za upis na program DPPO-a (Dopunskog pedagoško – psihološkog obrazovanja za nastavnike). Program traje jednu godinu, odnosno dva semestra, a cijena po semestru iznosi 5000 kuna. Donosi 60 ECTS bodova, a upisna kvota iznosi 35 polaznika. 

Prijaviti se mogu osobe koje su stekle sve preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama, osim nastavničkih kompetencija. Također, osobe koje imaju završen sveučilišni ili stručni preddiplomski studij, sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili završen integrirani preddiplomski i diplomski studij. Uključen je i jednakopriznati četverogodišnji sveučilišni dodiplomski studij prije uvođenja Bolonjske reforme.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu, presliku diplome, presliku domovnice ili dokument izdan putem sustava e-građani, presliku rodnog lista ili dokument izdan putem sustava e-građani te potvrdu o zaposlenju u odgojno-obrazovnoj ustanovi, ukoliko postoji, i to do 20. rujna. Potrebni dokumenti dostavljaju se na adresu Filozofskog fakulteta u Rijeci ili na e-mail dppo@ffri.hr.

Prednost pri upisu imaju osobe zaposlene u odgojno-obrazovnim ustanovama, a ostali po datumu slanja prijave. Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

RIT Croatia nudi financijsku pomoć tijekom studiranja

Osim financijskih potpora koje se dodjeljuju na temelju uspjeha i financijskih potreba kandidata, RIT Croatia nudi i stipendije za upise na prvu godinu studija.

Studenti

NAGRADNI NATJEČAJ

Agencija za mobilnost i programe EU i Eurodesk nagrađuju najinkluzivnije projekte

Na nagradni natječaj Erasmus+ programa možete se prijaviti do 7. rujna 2018. godine. Sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa i to u području mladih.

Glavni kolodvor: zgrada

Završen natječaj

HŽ odabrao najbolje slogane

Završen je HŽ-ov natječaj „Osmisli slogan za HŽ Putnički prijevoz i otputuj vlakom kamo želiš“. Odabrane su tri najbolje ideje redovitih studenata koje će se koristiti u budućim promotivnim akcijama.

UNIRI

Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

IPF praksa

Praksa na „Institutu za pravo i financije“

Praksa za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta

Natječaj je otvoren za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta, a otvoren je za studente cijele regije (pojedine prakse moraju se izvršavati u Beogradu).