LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska razmjena

Raspisan natječaj za Erasmus+ stručnu praksu i razmjenu

I ove se godine studentima dodjeljuje stipendije i tako potiče mobilnost studenata i njihovih profesora iz cijelog svijeta.

I ove se godine studentima dodjeljuje stipendije i tako potiče mobilnost studenata i njihovih profesora iz cijelog svijeta.

Početkom mjeseca rujna raspisan je još jedan natječaj za studentsku razmjenu u okviru Erasmusova programa za stručne prakse.

Riječ je o putovanjima u u južnu i jugoistočnu Aziju te Brazil koji je jednako namijenjen i studentima i profesorima istraživačima.

Rok za prijave za Aziju je 15. rujna, dok se zainteresirani za putovanje u Brazil mogu prijaviti do 11. studenog.

Samo neki od natječaja su:

1.) Erasmus Mundus 2: LOT11 - Experts4Asia - (Južna i Jugoistočna Azija)- uključuje putovanje u pojedine države Azije poput Maldiva, Afganistana ili Bangladeša.

2.) Natječaj koji je raspisalo Sveučilište u Singapuru, te Sveučilište u Moskvi, Kanadi i Tajvanu

3.) Erasmus+ -natječaj  koji uključuje razmjenu hrvatskih studenata sa studentima inozemnih visokoškolskih ustanova.

4.) Natječaj za akademsku razmjenu (studenti, istraživači, nastavno i nenastavno osoblje) u okviru projekta Erasmus Mundus-aktivnost 2: LOT16 - BE MUNDUS - Brazil Europe Mundus- otvoren je do 11. studenog, a namijenjen studentima tehničkih i edukacijskih znanosti.

5.) „Tandem program“ Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Regensburgu (Njemačka).

6.) Stipendije za studente i profesore, razmjena studenata s onima iz Alžira, Egipta, Libiije, Maroka i Tunisa, a koja je vođena željom za većom mobilnošću studenata i profesora.

Sve dodatne informacije o svim programima, uvjetima, te datumima prijava možete pronaći na službenim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: WIKIPEDIA