Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan drugi krug natječaja za sufinanciranje studentskih projekata

Isto

U drugom krugu Natječaja za sufinanciranje studentskih projekata bit će sufinancirani isključivo stručni i znanstveno-istraživački projekti. Rok za prijavu je 11. svibnja.

Dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu objavila je drugi krug Natječaja za sufinanciranje studentskih projekata za 2018. godinu, s obzirom na to da se u prvom krugu nisu ostvarila sva dostupna sredstva, posebice u kategoriji stručnih te znanstveno-istraživačkih projekata. Stoga je ovog puta stavljen naglasak upravo na sufinanciranje te kategorije s preostalim novčanim iznosom u vrijednosti od 22 400 kuna. Projektima treće kategorije kao što su radionice, gostujuća predavanja, simpoziji i događaji iz kulture u izvanrednim će se slučajevima moći dodijeliti 30 posto sredstava.

Kada je riječ o stručnim i znanstveno-istraživačkim projektima, uvjeti njihova sufinanciranja su sljedeći:

  • priložena recenzija predloženog projekta s ocjenom nastavnika doktora znanosti
  • prezentacija projekta na Filozofskom fakultetu
  • sudjelovanje minimalno tri studenta na projektu
  • sudjelovanje studenata s više odsjeka (nije uvjet, ali je prednost).

Važno je istaknuti da se ne sufinancira potrebna oprema za izradu projekata, kao ni ostali troškovi mentora te honorari. U trećoj se kategoriji sufinanciraju isključivo troškovi smještaja studenata, a po potrebi putni te ostali troškovi organizacije, ovisno o količini prijavljenih projekata.

Uz prijavu treba priložiti i sljedeću dokumentaciju:

  • obrazloženje i opis projekta prema prijavnom obrascu
  • strukturu troškova potrebnih i traženih sredstava
  • potvrdu o registraciji iz Registra udruga Ministarstva uprave (ako je riječ o studentskoj udruzi)
  • financijsko izvješće o utrošku sredstava s prethodnog natječaja.

Rok za prijavu je 11. svibnja, a projekti iz prvog kruga kojima nije odobreno sufinanciranje ili im je odobreno djelomično financiranje nemaju pravo prijave u drugi krug. Priloge i molbu u dva pisana primjerka te zatvorenoj omotnici treba predati u sobu D-01 Urudžbenog ureda Fakulteta s naznakom: Za Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata. Za više informacija o pravilima Natječaja te preuzimanje prijavnog obrasca posjetite poveznicu, a za dostavu primjerka obrasca pisanja programa dostupan je mail: studentski.projekti@ffzg.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Margan Tadeon

Literarni natječaj

Društvo studenata kroatologije „Cassius“ vas poziva da probudite književnika u sebi

Voliš pisati i prava si pjesnička duša? Pošalji svoj rad Društvu studenata kroatologije „Cassius“ i možda baš ti osvojiš nagradu za najbolji literarni rad.

Planina

Agencija World Nomads nagrađuje

Najbolji putopisci mogu osvojiti desetodnevno putovanje Balkanom

Troje sretnih dobitnika imat će priliku, osim Hrvatske, posjetiti i Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo.

Mobitel

LC Code Challenge

Bogate novčane nagrade za izradu aplikacije

LC Code Challenge nagradni natječaj traje od 29. svibnja do 5. lipnja 2017. Sudjelovati mogu polaznici srednjih škola, veleučilišta i sveučilišta.

Pravni fakultet u Zagrebu

Akademska godina 2018/2019.

Objavljeni rezultati Erasmus+ natječaja Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeni su rezultati natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ u sljedećoj akademskoj godini za 35 fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

https://pixabay.com/en/photographer-photo-camera-camera-455747/

Spolije u urbanom prostoru

Jednom fotografijom do 1000 kn

Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFact otvorio je fotografski natječaj čija je glavna nagrada 1000 kn. Prijave se zaprimaju do 2. ožujka u ponoć.