LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Osijek

Radost na pedijatriji KBC-a Osijek

Cilj je projekta, kroz edukativne igrice i prezentacije, kod djece razviti svijest o multikulturalnom okruženju i stvoriti ugodan boravak u bolnici.

Cilj je projekta, kroz edukativne igrice i prezentacije, kod djece razviti svijest o multikulturalnom okruženju i stvoriti ugodan boravak u bolnici.

Lokalni odbor AIESEC-a Osijek, u suradnji s kliničkim bolničkim centrom Osijek, organizirao je projekt „Kao kod kuće“.

Projekt „Kao kod kuće“, po prvi puta organizirao je lokalni odbor AIESEC-a Osijek u suradnji s osječkim KBC-om, a namijenjen je djeci s odjela pedijatrije. Cilj je projekta, kroz edukativne igrice i prezentacije, kod djece razviti svijest o multikulturalnom okruženju i stvoriti ugodan boravak u bolnici.

Sâm projekt trajat će šest tjedana, a na njemu sudjeluju djeca od 4 do 16 godina. Kroz projekt se želi razviti komunikacijske vještine iz engleskoga jezika kod djece, ali i podučiti ih o zaštiti okoliša, tradiciji i kulturi drugih zemalja i poštivanju različitosti. Projektom „Kao kod kuće“, ova studentska organizacija želi pomoći najmlađim sugrađanima i razviti njihov osjećaj za toleranciju.

Na projektu radi studentica četvrte godine Socijalne pedagogije, Martina Spuchľáková iz Slovačke. Kako sama kaže, priliku da radi u bolničkom centru doživljava kao veliku priliku, ali i izazov:

Djeca koja leže u bolnici stvarno trebaju našu pomoć i ljubav, a ja ću dati sve od sebe da im barem malo olakšam dane provedene ondje.“

Šest tjedana projekta završit će svečanim zatvorenjem za djecu, roditelje i osoblje bolnice.

FOTO: AIESEC OSIJEK