Blagdan Svih svetih

Radno vrijeme dežurnih studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu

Menza na Cvjetnom

Nemojte lutati od jednoga do drugoga restorana, saznajte radno vrijeme dežurnih studentskih menzi i izbjegnite gužve na blagdan Svih svetih.

Blagdan Svih svetih znači dan odmora za djelatnike fakulteta i studente, ali ne i za djelatnike studentskih restorana. Ako niste uspjeli spojiti srijedu s prvim ili drugim dijelom tjedna i otputovati kući na produženi vikend, na sljedećim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu moći ćete pojesti topli obrok.

Studentski centar u Zagrebu objavio je kako se studenti mogu normalno hraniti u dežurnim restoranima u studentskim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Lašćina, s tim da će restoran na Lašćini raditi bez pauze do 15:30 sati. Restorani Savska i Express u Savskoj 25 na blagdan nisu otvoreni, a isto vrijedi i za restoran ZUK Borongaj te restorane SC-a na zagrebačkim fakultetima.

U Rijeci studenti mogu objedovati u restoranu Kampus u Studentskom naselju Trsat od 7:00 do 21:00 te u restoranu Mini u Studentskom naselju I. G. Kovačić od 7:00 do 21:00, dok će pizzeria restorana Mini biti otvorena od 12:00 do 21:00 sat. Kavana i pizzeria restorana Indeks u Krešimirovoj 18 čekat će studente od 13:00 do 21:00 sat. Ostali restorani u Rijeci ne rade.

Gladni neće ostati ni splitski studenti. Svi koji današnji dan planiraju provesti u gradu pod Marjanom, svratiti mogu u restorane Kampus i Hostel Spinut koji rade prema redovnom radnom vremenu.

U Osijeku će studenti moći ručati i večerati u restoranu Istarska 5 koji radi od 11:30 do 14:00 sati te od 17:30 do 19:00 sati, dok su svi ostali objekti zatvoreni.

Studentski restoran u Varaždinu radi prema uobičajenom radnom vremenu.

Komentari na članak

Vezani članci

Re.You

12. izdanje festivala u riječkom Torpedu

Rastuće zvijezde kultne berlinske etikete mobilee na Harteri

Na 12. izdanje Hartere stižu S.A.R.S., Straight Mickey And The Boyz i 260th day of the year. Organizatori su na popis dodali Re.You i Kevina Overa, velike njemačke "elektroničare".

Trčanje

Splitski sveučilišni sportski savez

Splitski se studenti natječu u UnisportST Marjanskoj ligi

U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza kroz travanj će se održati natjecanje u trčanju za studente. Natjecanje se sastoji od tri utrke po pet kilometara.

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Rezultati istraživanja Eurobarometra

Zagrepčani među najzadovoljnijim europskim građanima

Prema istraživanju, koje svake tri godine provodi Eurobarometar, stanovnici Zagreba među najzadovoljnijim su stanovnicima europskih gradova. Također, Zagreb je prvi na listi percepcije uspješnosti integracije stranaca u društvo.

Prijave

Odvojite tri minute za ispunjavanje ankete

Doprinesite uvođenju promjena u pravilnik o prehrani

Cilj ankete je steći uvid u prehrambene navike studenata na pojedinim sveučilištima, ali i pružiti vam priliku da izrazite svoje mišljenje i stavove o količini hrane jednog menija

Sanja Ostroški

Fakultet organizacije i informatike

Zahvaljujući Inicijativi privatnog sektora za mlade studenti spremniji za tržište rada

Na predstavljanju Inicijative privatnog sektora za mlade sudjelovao je velik broj poslodavaca i studenata. Izneseni su zaključci o potrebnim koracima kako bi se smanjio jaz između poslovnog sektora i akademske zajednice, nezaposlenost te kako bi se zahtjevi tržišta uskladili s kadrovima koji završavaju svoje visokoškolsko obrazovanje.