Blagdan Svih svetih

Radno vrijeme dežurnih studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu

Menza na Cvjetnom

Nemojte lutati od jednoga do drugoga restorana, saznajte radno vrijeme dežurnih studentskih menzi i izbjegnite gužve na blagdan Svih svetih.

Blagdan Svih svetih znači dan odmora za djelatnike fakulteta i studente, ali ne i za djelatnike studentskih restorana. Ako niste uspjeli spojiti srijedu s prvim ili drugim dijelom tjedna i otputovati kući na produženi vikend, na sljedećim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu moći ćete pojesti topli obrok.

Studentski centar u Zagrebu objavio je kako se studenti mogu normalno hraniti u dežurnim restoranima u studentskim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Lašćina, s tim da će restoran na Lašćini raditi bez pauze do 15:30 sati. Restorani Savska i Express u Savskoj 25 na blagdan nisu otvoreni, a isto vrijedi i za restoran ZUK Borongaj te restorane SC-a na zagrebačkim fakultetima.

U Rijeci studenti mogu objedovati u restoranu Kampus u Studentskom naselju Trsat od 7:00 do 21:00 te u restoranu Mini u Studentskom naselju I. G. Kovačić od 7:00 do 21:00, dok će pizzeria restorana Mini biti otvorena od 12:00 do 21:00 sat. Kavana i pizzeria restorana Indeks u Krešimirovoj 18 čekat će studente od 13:00 do 21:00 sat. Ostali restorani u Rijeci ne rade.

Gladni neće ostati ni splitski studenti. Svi koji današnji dan planiraju provesti u gradu pod Marjanom, svratiti mogu u restorane Kampus i Hostel Spinut koji rade prema redovnom radnom vremenu.

U Osijeku će studenti moći ručati i večerati u restoranu Istarska 5 koji radi od 11:30 do 14:00 sati te od 17:30 do 19:00 sati, dok su svi ostali objekti zatvoreni.

Studentski restoran u Varaždinu radi prema uobičajenom radnom vremenu.

Komentari na članak

Vezani članci

Dubai

Niskotarifni letovi

U prosincu se otvara redovita zrakoplovna linija Zagreb - Dubai

Povratna karta u prosjeku će vas stajati 350 - 400 eura, ovisno o datumu putovanja.

Međunarodna izložba mačaka

Međunarodne izložbe mačaka

FOTO: Mačja elita prezentirana u Zagrebu

Ovog vikenda u Zagrebu održane su međunarodne izložbe mačaka. Posjetitelji su mogli vidjeti brojne pasmine, razgovarati s uzgajivačima te prisustvovati stručnom odabiru najboljih mačaka.

IRO

Predstavljanje IRO-a u Zagrebu i Rijeci

Organizator Sajma stipendija održat će niz stručnih predavanja i radionica za posjetitelje

IRO će predstaviti niz jedinstvenih usluga i resursa za uspješan pronalazak studijskih programa i raznih oblika financijske pomoći za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Striptolerancija priručnik

Promocija priručnika

Striptolerancijom protiv govora mržnje

Ivan Svaguša, Janina Jarić Pavić i Danica Kliškić izdali su priručnik namijenjen povećanju interesa mladih za suzbijanje govora mržnje i razvoj multikulturalnosti. Promocije će se održati u Splitu, Kaštelima i Dubrovniku.

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Backo Mini Express

FOTO: Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe dovodi turiste iz svih dijelova svijeta u Zagreb

Maketa Backo Mini Express, po svojim dimenzijama te sadržaju koji je umanjeni prikaz stvarnog života u omjeru 1:87, spada među dvadeset najvećih u Europi. Po njoj prometuje više od stotinu vlakova osam sati svakog dana.