Ljetna konferencija u Parizu

Radionice o obrazovanju i ljudskim pravima za mlade

Paris

Tema ovogodišnjeg izdanja je „Obrazovanje i ljudska prava“, a uključuje tematske obilaske, radionice i konferencije. Program je namijenjen mladima koji žele usavršiti francuski jezik.

Francuski institut poziva mlade da se prijave za sudjelovanje u programu LabCitoyen koji će se početkom srpnja održati u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu. Program je namijenjen mladima koji žele usavršiti francuski jezik te kroz seriju predavanja i diskusija saznati više o ovogodišnjoj temi. Tema ovogodišnjeg izdanja je Obrazovanje i ljudska prava, a uključuje tematske obilaske, radionice i konferencije. Svi troškovi sudjelovanja bit će pokriveni za odabrane kandidate.

U deset dana, od 1. do 9. srpnja, sudionici iz preko sto država sastat će se kako bi raspravili i razmijenili mišljenja o ulozi tehnologije, diskriminacije, zaštite okoliša i prava na zdravstveno osiguranje u svakodnevnom životu.

Prijaviti se mogu kandidati od 20 do 26 godina koji ispune sve obaveze vezane uz temu programa. Zainteresirani kandidati moraju poslati motivacijsko pismo na francuskom jeziku te potvrdu o poznavanju francuskog jezika (DELF, DALF, stupanj B1).

Prijave se primaju do 7. prosinca 2017. Kontakt-osoba je Gaëlle Le Pavic (gaelle.lepavic@diplomatie.gouv.fr) a više informacija potražite na web stranici LabCitoyena.

Komentari na članak

Vezani članci

 Festival 25 FPS

Internacionalni festival

Uranjanje u budućnost filma na predfestivalskom druženju 25 FPS-a

Ususret novom izdanju festivala 25 FPS, održat će se zagrijavanje s dokumentarcem „Budućnosti filma“ u zagrebačkom MM centru.

ELSA Škola ljudskih prava

Studenti Pravnog fakulteta održali iznimno zanimljiv tjedan ljudskih prava

Završila još jedna „Mala škola ljudskih prava”

Nakon prošlog tjedna, malo tko od sudionika Škole nije promislio koliko mu je stvarno potreban internet, tj. društvene mreže. Predavanja su vrvjela odličnim predavačima.

https://pixabay.com/en/light-bulbs-light-bulb-light-energy-1125016/

Luka Basa

Ležim na kauču i mama mi traži posao

Gospođa agent posrednik pri zapošljavanju, skraćeno mama, u epizodi zvanoj „tražim posao za svoju kćer koja je nedavno završila fakultet”.

učenje - naslovna

Informirajte se i prijavite ispit na vrijeme

Osnovni podaci o državnom stručnom ispitu

Saznaj osnovne informacije o državnom stručnom ispitu kako stres prije ispita ne bi bio nepodnošljiv.

Capoeira na trgu

Konferencija udruge Amazonas

Mobilnost, volontiranje, capoeira – tek su dio niza mogućnosti za mlade

U sklopu projekta "Uključi S(v)e", održava se konferencija na kojoj će se predstaviti brojne mogućnosti koje su mladima neprestano otvorene.