Postani Sova

Radio Sova traži novinare i glazbene urednike

https://pixabay.com/en/audio-condenser-microphone-music-1844798/

Jedini studentski radio u Rijeci traži pojačanje u obliku novinara i glazbenih urednika. Prijave se zaprimaju do 28. veljače, nakon čega kreću selekcijski razgovori s kandidatima i obuka.

Studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci imaju priliku postati novinari i glazbeni urednici na Radiju Sova i iskusiti rad u ovom mediju. Sove, naime, traže nove članove kroz natječaj koji traje do 28. veljače 2019. godine u ponoć.

Novinari obavljaju i funkciju voditelja te su zaduženi za kreiranje programa, dogovaranje i snimanje intervjua, terensko izvještavanje, medijsko praćenje te rad u studiju. Glazbeni urednici, tj. tonski realizatori, zaduženi su za kreiranje playliste, kontrolu miksete, korištenje tonskog pulta te ostale tonske zadatke. 

Radio Sova jedini je studentski radio u Rijeci, a slušati ga možete svakoga dana od 22:30 do 1:00 na frekvenciji 104,7. Već devet godina donosi važne studentske vijesti svojim slušateljima i pokriva informativne teme, teme iz kulture, glazbenu tematiku i sportske novosti.

Prijaviti se možete slanjem životopisa na e-mail adresu radiosova.radiorijeka@gmail.com s naznakom za koju poziciju se prijavljujete. Početkom ožujka kandidati prolaze selekcijske razgovore nakon čega slijedi obuka. 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Taste and travel festival

Taste and travel dolazi u Zadar

Posjetite festival dobre hrane i turizma u Zadru

Taste and travel, odnosno festival dobre hrane i turizma održat će se od petka do nedjelje pod okriljem GreenOn Movementa.

E.N.I. PR slika

Rođendanski intervju s najdugovječnijom domaćom ženskom grupom

„Glazba nas nikada nije zanimala kao biznis“

Povodom 20 godina glazbenog djelovanja grupe E.N.I., popričali smo sa simpatičnom četvorkom o povijesti i razvoju grupe, mnogobrojnim suradnjama i okušavanju u raznim žanrovima. Podijelile su s nama i razmišljanja o glazbi i statusu glazbenica danas te su nam otkrile i neke planove za budućnost.

Good Vibrations - Life in Peril, Kevlar Bikini, So Untouchable i Donkey Hot

Good Vibrations

Četiri žestoka hardcore benda u Vintageu

Nakon bendova, do kraja programa roka DJ Kneža uz posebnog gosta Okun Oksija.

Briljantin

Na današnji dan

Duet „You're The One That I Want” hit br. 1

Pjesma iz kultnog filma „Briljantin” je u lipnju 1978. godine bila prva na gotovo svim svjetskim glazbenim ljestvicama.

Nina Simone1

Rock 'n' Roll Hall of Fame

Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe, legendarne glazbene ikone, ulaze u Kuću slavnih „rock“ glazbe

Dvije briljantne, svestrane i neponovljive glazbene legende, Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe, zauvijek su ostavile neizbrisiv trag u bogatoj glazbenoj povijesti, a 2018. godine napokon će dobiti i više nego zasluženo počasno mjesto u poznatoj Kući slavnih „rock 'n' roll“ glazbe.