Postani Sova

Radio Sova traži novinare i glazbene urednike

https://pixabay.com/en/audio-condenser-microphone-music-1844798/

Jedini studentski radio u Rijeci traži pojačanje u obliku novinara i glazbenih urednika. Prijave se zaprimaju do 28. veljače, nakon čega kreću selekcijski razgovori s kandidatima i obuka.

Studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci imaju priliku postati novinari i glazbeni urednici na Radiju Sova i iskusiti rad u ovom mediju. Sove, naime, traže nove članove kroz natječaj koji traje do 28. veljače 2019. godine u ponoć.

Novinari obavljaju i funkciju voditelja te su zaduženi za kreiranje programa, dogovaranje i snimanje intervjua, terensko izvještavanje, medijsko praćenje te rad u studiju. Glazbeni urednici, tj. tonski realizatori, zaduženi su za kreiranje playliste, kontrolu miksete, korištenje tonskog pulta te ostale tonske zadatke. 

Radio Sova jedini je studentski radio u Rijeci, a slušati ga možete svakoga dana od 22:30 do 1:00 na frekvenciji 104,7. Već devet godina donosi važne studentske vijesti svojim slušateljima i pokriva informativne teme, teme iz kulture, glazbenu tematiku i sportske novosti.

Prijaviti se možete slanjem životopisa na e-mail adresu radiosova.radiorijeka@gmail.com s naznakom za koju poziciju se prijavljujete. Početkom ožujka kandidati prolaze selekcijske razgovore nakon čega slijedi obuka. 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Čelo

Natječaj HGM-a

Diploma, novac i koncert čine Nagradu „Ivo Vuljević“ namijenjenu mladim glazbenicima

Mladi pojedinci, udruge, ustanove i organizacije sa svojim se umjetničkim ostvarenjem mogu prijaviti na natječaj za dodjelu Nagrade „Ivo Vuljević“ do 15. studenog.

Mixmag Adria1

Glazbena subota

NAGRADNJAČA: Mixmag Adria u Boogaloou

Pratite našu Facebook stranicu jer možete osvojiti dvije karte!

Bruce Dickinson

Nevjerojatan život vođe Iron Maidena

Bruce Dickinson – kralj heavy metala

Pročitajte drugi dio priče o legendarnom Bruce Dickinsonu, frontmenu neuništivih Maidena, čiji nas koncert očekuje u splitskoj Spaladium Areni 27. srpnja.

muzičke note

Poziv Zagrebačke filharmonije

Traju prijave za prestižnu nagradu „Mladi glazbenik godine“

Na natječaj se mogu prijaviti mladi instrumentalisti, pjevači, dirigenti i skladatelji. Ako mislite da upravo vi možete konkurirati za priliku koja se događa samo jednom u životu, trk do Zagrebačke filharmonije.

Mozart Fan Club

260. obljetnica Mozartova rođenja

Mozart Fan Club slavi rođendan salzburškog glazbenog genija

Novi klub poklonika salzburškog genija Wolfganga Amadeusa Mozarta obilježava veliku obljetnicu – 260. godina od skladateljeva rođenja i tim povodom na dan Mozartova rođendana u Zlatnoj dvorani na Gornjem gradu u Zagrebu priprema prigodnu svečanost.