LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Manifestacija studentskog doma

„Radićevi dani” 6. godinu zaredom slave život na Savi

Predstava, sportska natjecanja, alias, zabava i brojne aktivnosti obilježit će novo izdanje „Radićevih dana”, čije je otvorenje zakazano za 24. svibnja u 21 sat.

Predstava, sportska natjecanja, alias, zabava i brojne aktivnosti obilježit će novo izdanje „Radićevih dana”, čije je otvorenje zakazano za 24. svibnja u 21 sat.

Domski odbor Studentskog doma Stjepan Radić poziva vas na sad već tradicionalne Radićeve dane. Riječ je o manifestaciji koja slavi život na Savi.

Sava broji preko 4000 stanara i odavno je poznato kako studenti Savaši ostaju vjerni tom domu do kraja studiranja. Ovi su dani odraz tog duha i domske atmosfere; svake je godine sve više natjecatelja na igrama – bivši stanari dolaze prisjetiti se posebnog perioda života, a sadašnji uživaju u svakom trenutku koji tamo provedu.

Otvorenje 6. Radićevih dana zakazano je za 24. svibnja u 21:00 u kinu Forum. U to će se vrijeme prikazati predstava Super talent show, gdje ćete se nasmijati fejk talentima, a zatim imati priliku pogledati i one prave te ćete saznati rješenja za neka od gorućih problema života u domu.

U petak kreću natjecanja. Prve su na rasporedu kvalifikacije SUS-ovog malonogometnog turnira, a za ljubitelje nogometa možda manje spretnih nogu u popularnoj se slastičarni održava kviz znanja o svjetskim nogometnim prvenstvima u organizaciji Poslovnice za sport SC-a. Istovremeno za sve one koji ne razumiju svu tu strku oko najvažnije sporedne stvari na svijetu u dvorani Pauk igraju se alias i šah. Prve pobjede i poraze slavimo/oplakujemo do ranojutarnjih sati u Roku.

U subotu ujutro program se nastavlja malim nogometom. Organizatori nisu zaboravili ni ljubitelje loptanja pod obručima, pa u subotu prijepodne također počinje ZKHS-ov turnir u uličnoj košarci. Umni sportaši istovremeno se mogu okušati u SUS-ovom belotu te trešeti i briškuli u organizaciji Udruge studenata grada Splita na terasi slastičarne. Ljubitelje piva razveselit će Beer-pong natjecanje, a događaj bez kojeg Radićevi dani ne mogu proći tradicionalna je odbojka s ručnicima s vodenim balonima. Ove godine na scenu se vraćaju i balote Kluba Zadrana, a sudjelujući u Nextbikeovim natjecanjima Usporci i Sinjskoj alci na biciklima, imat ćete priliku boriti se za titulu BajkAlkara Save. Snagatori i oni koji se tako osjećaju dolaze na svoje predvečer kad počinje povlačenje konopa.

Na kraju dana slijedi dodjela nagrada za najbolje natjecatelje. Isto tako, na domskom terenu organizirano je zajedničko gledanje finala Lige prvaka. Zabava se nastavlja u dvorištu, a zatim ponovno i u klubu Roko.

Pridružite se zabavnom i sportskom programu kao sportaši ili navijači kako bismo svi zajedno obogatili i proslavili postojanje voljenog studentskog doma!

FOTO: DOMSKI ODBOR STUDENTSKOG DOMA STJEPANA RADIĆA