„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Work and Travel, Sunčana vura

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

Želite živjeti i raditi četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim Državama? Želite upoznati studente iz cijelog svijeta? Baš jako volite putovati?

Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od prethodnih pitanja, We Travel i agencija Sunčana Vura organiziraju događaj za vas. Pozivaju vas na svoju prezentaciju povodom otvaranja sezone Work & Travel 2018, u sklopu koje ćete dobiti pregršt zanimljivih i korisnih informacija. Održat će se ovog utorka, 14. studenog od 18 do 20 sati u prostorijama hotela I, na zagrebačkoj adresi Ulica I. Robića 2.

Svoja će iskustva prenijeti Lana i Tanja koje su proživjele ovo nezaboravno studentsko iskustvo. Pridružite se i već sada napravite svoj plan za ljeto 2018. godine
 

Komentari na članak

Vezani članci

Prag

Otvoreni natječaji

Nastavi studij izvan Hrvatske sa stipendijom

Osiguraj stipendiju, odluči se i studiraj u inozemstvu. Provjeri kako je studirati u nekoj novoj državi i kulturi, podvrgni se učenju novoga jezika. Pripremi se na vrijeme i prijavi se na neki od ponuđenih natječaja.

Zajedničkom vožnjom uz BlaBlaCar do popusta

Do jeftinijeg putovanja u nekoliko klikova

Što studenti imaju zajedničko s BlaBlaCarom?

BlaBlaCar zajednica je koja objedinjuje one koji traže suputnike i one koji traže vozače, te omogućuje povoljniju i pouzdaniju vožnju. No, kakve veze to ima sa studentima?

Rosa Parks 3

Na današnji dan

Preminula Rosa Parks, žena koja je čin sjedenja u autobusu učinila povijesnim

Na današnji je dan 2005. godine preminula Rosa Parks, majka pokreta za ljudska prava u SAD-u.

Studenti

Visoko obrazovanje

Stipendisti Vlade SAD-a okupljaju se u Hrvatskoj povodom 25. godišnjice Fulbrighta

Najveće okupljanje dobitnika prestižne stipendije Fulbright u Hrvatskoj s više od 150 uglednih hrvatskih fulbrightovaca održat će u organizaciji Veleposlanstva SAD-a u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te u koordinaciji Instituta za razvoj obrazovanja.

Snežana Radojičić

Predstavljanje putopisne knjige

Književnica otkriva kako putovati s desetak dolara dnevno

Književnica Snežana Radojičič predstavit će novu putopisnu knjigu "Nomad". Gostovanje u Info zoni iskoristit će za otkrivanje brojnih nezaboravnih doživljaja s petogodišnjeg lutanja.