„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Work and Travel, Sunčana vura

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

Želite živjeti i raditi četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim Državama? Želite upoznati studente iz cijelog svijeta? Baš jako volite putovati?

Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od prethodnih pitanja, We Travel i agencija Sunčana Vura organiziraju događaj za vas. Pozivaju vas na svoju prezentaciju povodom otvaranja sezone Work & Travel 2018, u sklopu koje ćete dobiti pregršt zanimljivih i korisnih informacija. Održat će se ovog utorka, 14. studenog od 18 do 20 sati u prostorijama hotela I, na zagrebačkoj adresi Ulica I. Robića 2.

Svoja će iskustva prenijeti Lana i Tanja koje su proživjele ovo nezaboravno studentsko iskustvo. Pridružite se i već sada napravite svoj plan za ljeto 2018. godine.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Iris Ivaniš

Odlične partije protiv Kansas Cityja i Chicaga

Požežanka Iris Ivaniš sportašica tjedna na sveučilištu u Seattleu

Iris je jedna od predstavnica odbojkaškog kluba u sveučilišnom vijeću SAAC (Student-Athlete Advisory Council) te je i dvaput nagrađivana od strane sveučilišno-sportske organizacije WAC.

LinkedIn

LinkedIn istraživanje

10 poslova koji prije 5 godina nisu postojali

LinkedIn je proveo istraživanje poslova koji su danas među najpopularnijima, a do prije 5 godina gotovo nisu postojali. Istraživanje je provedeno na 259 milijuna profila unutar mreže, a uključuje vremensko razdoblje od 2008. do 2013. godine.

Razgovor za posao

Razgovor za posao

Kako odgovoriti na pitanje „recite nam nešto o sebi“

Postoji jednostavna formula za jedno od najtežih pitanja na razgovoru za posao.

Bicikli uz rijeku

Pascalina

Ljetna škola u Danskoj: Dan prije velikog putovanja - očekivanja, planovi, pripreme i svi problemi zračnog prometa na jednom mjestu!

Naša kolumnistica dan uoči velikog putovanja zapisala je prvu putopisnu bilješku. Ako ste ikada razmišljali o životu na sjeveru ili zamišljali kako biste se ponašali u takvoj situaciji, pročitajte i usporedite. Spoiler alert.

Studentica vozi Barbie auto 5

„I'm a Barbie girl in a Barbie world“

Ne znate što bez auta i vozačke? Ova Amerikanka ima odgovor!

Ne želite ići pješke, ali nemate auto? Pogledajte što je ova Amerikanka napravila kako ne bi išla biciklom na faks!