„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Work and Travel, Sunčana vura

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

Želite živjeti i raditi četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim Državama? Želite upoznati studente iz cijelog svijeta? Baš jako volite putovati?

Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od prethodnih pitanja, We Travel i agencija Sunčana Vura organiziraju događaj za vas. Pozivaju vas na svoju prezentaciju povodom otvaranja sezone Work & Travel 2018, u sklopu koje ćete dobiti pregršt zanimljivih i korisnih informacija. Održat će se ovog utorka, 14. studenog od 18 do 20 sati u prostorijama hotela I, na zagrebačkoj adresi Ulica I. Robića 2.

Svoja će iskustva prenijeti Lana i Tanja koje su proživjele ovo nezaboravno studentsko iskustvo. Pridružite se i već sada napravite svoj plan za ljeto 2018. godine
 

Komentari na članak

Vezani članci

Drink it Intern

„Drink it Intern”

U SAD-u nudili plaćeno pripravništvo za isprobavanje piva

World of Beer će trima sretnim pripravnicima praktički dati 12 000 dolara kako bi isprobavali različita piva diljem svijeta!

5 godina studiranja, 0 dana radnog iskustva

Radno iskustvo

5 godina studiranja, 0 dana radnog iskustva

Ako ste jedan od studenata koji se nalazi u procesu traženja prakse ili posla, trebali biste obratiti pažnju na neke stvari koje će unaprijediti taj proces. Provjerite o kojima je riječ.

Summer University 2017.

Predstavljanje ljetnih škola

AEGEE-Zagreb poziva te na 65 ljetnih avantura diljem Europe

Putuj Transsibirskom željeznicom, pleši salsu na španjolskim plažama ili bicikliraj kroz Nizozemsku i Belgiju! Ako želiš provesti dva tjedna s ekipom iz cijele Europe, dođi na predstavljanje ljetnih škola i saznaj kako.

Putovanja

Savjeti za uspješno putovanje

Putujte kao iskusan putnik

Sigurno ste barem nekoliko puta doživjeli neugodnosti na putovanju i pitate se što je potrebno da putovanje bude što ugodnije. Mi imamo odgovore!

New York

Istraživački rad

Sudjeluj u natječaju za Fulbright stipendiju u dvjema kategorijama

Raspisan je natječaj za Fulbright stipendiju za istraživački rad na američkim sveučilištima u akademskoj godini 2019/2020.