„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Work and Travel, Sunčana vura

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

Želite živjeti i raditi četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim Državama? Želite upoznati studente iz cijelog svijeta? Baš jako volite putovati?

Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od prethodnih pitanja, We Travel i agencija Sunčana Vura organiziraju događaj za vas. Pozivaju vas na svoju prezentaciju povodom otvaranja sezone Work & Travel 2018, u sklopu koje ćete dobiti pregršt zanimljivih i korisnih informacija. Održat će se ovog utorka, 14. studenog od 18 do 20 sati u prostorijama hotela I, na zagrebačkoj adresi Ulica I. Robića 2.

Svoja će iskustva prenijeti Lana i Tanja koje su proživjele ovo nezaboravno studentsko iskustvo. Pridružite se i već sada napravite svoj plan za ljeto 2018. godine
 

Komentari na članak

Vezani članci

Oxford Sveučilište

Ujedinjeno Kraljevstvo

Rekordan broj studenata s visokim prosjekom

Studenti Ujedinjenog Kraljevstva akademsku godinu većinom završavaju vrlo dobrim ili odličnim uspjehom. Podaci dobiveni istraživanjem pokazuju da se značajan rast odnosi na razdoblje unazad pet godina.

Wunderlist

Organizirajte svoje obaveze uz pomoć mobilne aplikacije

Wunderlist

Ograniziranje dnevnih obaveza i aktivnosti nikad lakše i jednostavnije!

LinkedIn

LinkedIn istraživanje

10 poslova koji prije 5 godina nisu postojali

LinkedIn je proveo istraživanje poslova koji su danas među najpopularnijima, a do prije 5 godina gotovo nisu postojali. Istraživanje je provedeno na 259 milijuna profila unutar mreže, a uključuje vremensko razdoblje od 2008. do 2013. godine.

5.6. AIDS crvena vrpca

Na današnji dan

Dan kad je seks bez zaštite proglašen smrtonosnim

Mikroskopski mali virus tako je prekinuo veliku "partijanu" početkom 80-ih godina. Slobodna ljubav nije više bila toliko slobodna, a na spolno prenosive bolesti obraćalo se puno više pozornosti.

Virginia Tech

Život američkog studenta

Biste li studirali u Americi?

Brucoši su obavezni prvu godinu biti u studentskom domu kako bi se upoznali sa studentskim životom, kulturom fakulteta i općenito samim kampusom.