Stručni skup

PuP provodi studente kroz više od 15 radnih mjesta

https://pix/abay.com/illustrations/brain-heart-balance-emotion-3017071

Kako je raditi kao psiholog u vrtiću, MUP-u, palijativnoj skrbi, s izbjeglicama, saznat će svi zainteresirani posjetitelji na dvodnevnom stručnom skupu koji organiziraju studenti.

Već sedmu godinu zaredom Klub studenata psihologije Feniks organizira stručni skup Psihologija u Praksi, poznatiji kao PuP. Njegov je glavni cilj upoznati ponajprije studente psihologije, ali i sve one koje zanima psihologija, čime se sve bave psiholozi i koje su im obveze kroz raznolika radna mjesta i područja rada. Održat će se 15. i 16. ožujka na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Po prvi put skup traje dva dana te će se predavanjima i radionicama predstaviti psiholozi-stručnjaci iz više od 10 područja psihologije. U opuštenoj atmosferi moći će se postavljati pitanja o raznim područjima ove znanosti koja će biti pokrivena kroz više od 15 radnih mjesta. Tako će svi prisutni imati priliku iz prve ruke čuti kako je raditi kao psiholog u savjetovanju, znanosti, sportu, MUP-u, školi i vrtiću, ali i saznati što radi psiholog u vojsci, centru za socijalnu skrb i koliko je stvarno važan doprinos psihologa u obrazovanju. Također, prisutni će moći čuti čime se bavi organizacijski psiholog, psiholog u palijativnoj skrbi, ali i što sve radi onaj koji se bavi izbjeglicama ili onkološkim pacijentima. 

Također, održat će se niz interaktivnih radionica u kojima će se prisutni dotaknuti niza aktualnih tema poput partnerskih odnosa, kriznih intervencija, muzikoterapije itd. Prisutni će imati priliku saznati kako voljeti sebe iskustvom Narcisa, kako napisati CV te kako izgledaju psihosocijalne radionice za djecu.

Sudjelovanje je u svim programima besplatno, no, za radionice je, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna prijava. Sve se dodatne informacije nalaze n​a Facebook stranici PuP-a, kao i na službenoj stranici događaja

Komentari na članak

Vezani članci

Šah ŠK Caissa

ŠK Caissa organizira tečaj za sve zaljubljenike u šah

Prijavite se na tečaj šaha u Domu sportova!

Tečaj će se održati od 12. do 29. listopada, i to svaki ponedjeljak, srijedu i četvrtak od 19 do 22 sati u Domu sportova. 

Meuz, naslovna

Model European Union Zagreb 2017.

Postanite zastupnik, ministar ili novinar u simulaciji rada europskih institucija

Sudionici će poboljšati svoje govorničke vještine, znanje engleskog jezika, znanje o Europskoj uniji te će ujedno imati priliku biti dio strukturiranih dijaloga gdje će razgovarati s brojnim stručnjacima.

Promocija studenata

Goethe institut

Prijavite se za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu i Düsseldorfu

Goethe institut mladima u Hrvatskoj nudi priliku za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu ili Düsseldorfu. Prijaviti se mogu mladi od 23 do 33 godine do 1. listopada ove godine.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Studiranje u inozemstvu

Oxford stipendira ljubitelje životinja

Ako želite studirati na prestižnom Sveučilištu u Oxfordu, a uz to vas zanima zoologija, prijavite se za stipendiju do 19. siječnja.

Informiranje - pravo mladih

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.