Konferencija na Filozofskom fakultetu

PsihOS fest – za studente, profesore i sve zainteresirane za psihologiju

Isto

Psihos organizira konferenciju koja će pružiti raznolik sadržaj s područja psihologije profesorima, studentima, ali i potpunim laicima. Trenutno je u potrazi za izlagačima.

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku održat će se studentska konferencija na temu psihologije te njenih spoznaja i primjena u svakodnevnom životu – PsihOs fest – Od istraživanja do prakse. Zakazana je za 22. i 23. veljače 2019.

Događaj organizira Psihos, udruga sa spomenutog fakulteta, a u cilju joj je pružiti zanimljiv sadržaj profesorima, studentima i potpunim laicima kada je psihologija u pitanju. Iz tog razloga poziva izlagače stručne u ovom ili srodnom području da se prijave za aktivno sudjelovanje.

Dodatne informacije objavljivat će se u narednom periodu na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

FFZG izvana

Kongres studenata psihologije

Peti Psihozij ugostit će više od 80 izlagača

Od osnutka 2011. godine Psihozij su posjetili mnogi studenti iz cijele regije. Ambicije skupa u narednim godinama uključuju daljnje širenje međunarodnog sudjelovanja i dodatno povećanje kvalitete programa. Ove godine sudjelovat će preko 80 izlagača.

https://pix/abay.com/illustrations/brain-heart-balance-emotion-3017071

Zanimljiv festival

PsihoFest bavi se, između ostalog, igrama moći u seriji „Igre prijestolja”

Studenti, asistenti i profesori s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu u nedjelju, 14. travnja, organiziraju PsihoFest – festival psihologije. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Osijek

Međunarodni studentski kongres

OSCON 2019. iznosi najnovije znanstvene spoznaje iz biomedicine

Kao aktivni ili pak pasivni sudionik možete se pridružiti međunarodnom studentskom kongresu iz područja biomedicinskih znanosti koji će zainteresiranim Osječanima pružiti uvid u najnovije znanstvene spoznaje i kliničke vještine.

FFOS

Predavanje Krešimira Mišaka

Voditelj emisije „Na rubu znanosti” gostuje na osječkom Filozofskom fakultetu

Istaknuti novinar, glazbenik i spisatelj Krešimir Mišak za sve će zainteresirane održati predavanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Instagram

Studentska konferencija

#KreirajSvojuPriču: Sve o dinamičnom svijetu influencer marketinga

U tijeku su prijave studenata na konferenciju #KreirajSvojuPriču koju organizira HUOJ, a u čijem će se sklopu posjetiteljima približiti iznimno dinamičan i interesantan svijet influencer marketinga primjerima iz prakse i otkriti im što se to doista krije iza Instagram postova.