Konferencija na Filozofskom fakultetu

PsihOS fest – za studente, profesore i sve zainteresirane za psihologiju

Isto

Psihos organizira konferenciju koja će pružiti raznolik sadržaj s područja psihologije profesorima, studentima, ali i potpunim laicima. Trenutno je u potrazi za izlagačima.

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku održat će se studentska konferencija na temu psihologije te njenih spoznaja i primjena u svakodnevnom životu – PsihOs fest – Od istraživanja do prakse. Zakazana je za 22. i 23. veljače 2019.

Događaj organizira Psihos, udruga sa spomenutog fakulteta, a u cilju joj je pružiti zanimljiv sadržaj profesorima, studentima i potpunim laicima kada je psihologija u pitanju. Iz tog razloga poziva izlagače stručne u ovom ili srodnom području da se prijave za aktivno sudjelovanje.

Dodatne informacije objavljivat će se u narednom periodu na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

dsfsfa

Predvidljivo iracionalni

Eksperiment dokazao: Novci nisu uvijek presudni za dobre rezultate na poslu

Jednoličan je i zastarjeo koncept nagrade i kazne. Ideološka teorija koja tvrdi da što je raskošnija i glamuroznija nagrada, to će motivacija za njenu dobit biti efikasnija, nije u skladu sa psihološkim istraživanjima.

IEEEmadC

Mobilne aplikacije

Produžen rok prijave na IEEEmadC natječaj

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa.

World in the city, Osijek

Tečaj stranih jezika

"World in the city" približava Englesku, Njemačku i Tursku osječkim studentima

Osječki ogranak udruge AIESEC priprema petotjedni projekt učenja stranih jezika. Cijena tečaja iznosi simboličnih 120 kuna.

Laganje

Neobično istraživanje

Tko najviše laže?

Najmanji postotak lažljivaca znanstvenici su utvrdili kod ljudi starijih od 60 godina, samo 1.5% lagalo je svakodnevno, dok 55% njih nije uopće lagalo.

Psihologija u praksi 2017.

Stručni skup

Brojni stručnjaci iz psihologijske prakse gostuju na ovogodišnjem PuP-u

Novi stručni skup „Psihologija u praksi” održat će se 17. ožujka na kampusu Borongaj. Stručnjaci iz psihologijske prakse predstavit će svoje stvarne radne obaveze.