Stručni skup o art-terapiji

Psiholozi s HS-a i Filozofskog ujedinili snage; organiziraju UMjetnost

https://pixabay.com/en/background-bokeh-light-circle-2709638/

– Zanimljivim radionicama i predavanjima stručnjaci iz različitih područja art-terapije provest će vas kroz kreativne tehnike pospješivanja osobnog razvoja. – stoji u opisu stručnog skupa koji organiziraju klubovi studenata psihologije.

Klubovi studenata psihologije – Feniks s Hrvatskih studija i STUP s Filozofskog fakulteta – organiziraju novo izdanje stručnog skupa o art-terapiji pod nazivom UMjetnost. Održat će se 15. prosinca 2018. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 

– Art-terapija u svojim raznovrsnim oblicima koristi kreativni proces kao način održanja i poboljšanja fizičke, mentalne i emocionalne dobrobiti pojedinca. Zanimljivim radionicama i predavanjima stručnjaci iz različitih područja art-terapije provest će vas kroz kreativne tehnike pospješivanja osobnog razvoja. Na radionicama ćete imati priliku istražiti tehnike art-terapije u raznim šarolikim oblicima – od ekspresivne i likovne terapije preko muzikoterapije i psihodrame pa sve do terapije filmom, bajkama i lutkama – a svoju intelektualnu znatiželju moći ćete dodatno zadovoljiti na predavanjima o art-terapiji, njezinoj neurološkoj osnovi te povezanosti umjetnosti i psihijatrije.  – stoji u opisu događaja.

Stručnom skupu mogu se pridružiti svi zainteresirani zaljubljenici u psihologiju i umjetnost. Ulaz je na radionice i na predavanja besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Šala - Muškarci, seks i hot dog

Pokušaj odgovora na pitanje

Zašto muškarci više misle o seksu nego žene?

Kako je opovrgnut mit prikazan na naslovnoj fotografiji da muškarci pomisle na seks svakih 7 sekundi i koja su moguća objašnjenja razlika između muškaraca i žena s obzirom na učestalost misli o seksu?

Logo Sveučilište u Zagrebu

Novi izborni kolegiji na Sveučilištu u Zagrebu

Studenti pozvani učiti o sportu u kulturi Dalekog istoka, o srednjoegipatskom jeziku i pismu te o psihodrami

Na Sveučilištu u Zagrebu pokrenuti su kolegiji koje mogu upisati svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu. Donosimo vam kratke opise...

Woody Allen

Na današnji dan

Rođendan najpopularnijeg njujorškog cinika – Woodyja Allena

Njujorška filmska legenda koja neumorno iz godine u godinu niže nove filmove rođena je na današnji dan 1935. godine.

naslovna

Dorijan Šipuš zaustavlja predrasude o muškim suzama

INTERVJU: „Muške suze su s godinama postale nepoželjne, pa se samim time češće skrivaju.“

Dorijan nam u kratkom razgovoru otkriva kako je proteklo snimanje i kako je reagirala muška populacija.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Nagrada_Vladimir_Nazor#/media/File:Dobitnici_nagrade_Vladimir_Nazor_za_2014_1315.JPG

Dodjela nagrade za umjetnička ostvarenja u 2016. godini

Raspisan natječaj za nagradu „Vladimir Nazor"

Ministarstvo kulture nagrađuje najbolja umjetnička ostvarenja na području književnosti, glazbe, filma, kazališta, likovnih i primijenjenih umjetnosti te arhitekture i urbanizma. Dodjeljuje se godišnja nagrada i nagrada za životno djelo.