Stručni skup o art-terapiji

Psiholozi s HS-a i Filozofskog ujedinili snage; organiziraju UMjetnost

https://pixabay.com/en/background-bokeh-light-circle-2709638/

– Zanimljivim radionicama i predavanjima stručnjaci iz različitih područja art-terapije provest će vas kroz kreativne tehnike pospješivanja osobnog razvoja. – stoji u opisu stručnog skupa koji organiziraju klubovi studenata psihologije.

Klubovi studenata psihologije – Feniks s Hrvatskih studija i STUP s Filozofskog fakulteta – organiziraju novo izdanje stručnog skupa o art-terapiji pod nazivom UMjetnost. Održat će se 15. prosinca 2018. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 

– Art-terapija u svojim raznovrsnim oblicima koristi kreativni proces kao način održanja i poboljšanja fizičke, mentalne i emocionalne dobrobiti pojedinca. Zanimljivim radionicama i predavanjima stručnjaci iz različitih područja art-terapije provest će vas kroz kreativne tehnike pospješivanja osobnog razvoja. Na radionicama ćete imati priliku istražiti tehnike art-terapije u raznim šarolikim oblicima – od ekspresivne i likovne terapije preko muzikoterapije i psihodrame pa sve do terapije filmom, bajkama i lutkama – a svoju intelektualnu znatiželju moći ćete dodatno zadovoljiti na predavanjima o art-terapiji, njezinoj neurološkoj osnovi te povezanosti umjetnosti i psihijatrije.  – stoji u opisu događaja.

Stručnom skupu mogu se pridružiti svi zainteresirani zaljubljenici u psihologiju i umjetnost. Ulaz je na radionice i na predavanja besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

27. Adria Art Annale

Dioklecijanovi podrumi

27. „Adria Art Annale” u znaku Besmrtnosti

Ova izložba već dugi niz godina, još od 1985., uvodi u splitsku kulturnu scenu novi pogled na umjetnost i njen odnos s društvom.

Pretraživanje interneta

Tribina na Akademiji dramske umjetnosti

„Copyleft” za umjetnike i one koji snimaju filmove i glazbu s interneta

Na posljednjoj tribini ovogodišnjeg proljetnog ciklusa Politički leksikon o „Copyleftu” govore stručnjaci u polju autorskih prava i njegovog redefiniranja.

Otvorenje samostalne izložbe Ane Sabolić pod nazivom "Get lost please"

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Otvorenje samostalne izložbe Ane Sabolić pod nazivom "Get lost please"

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva na otvorenje samostalne izložbe Ane Sabolić pod nazivom "Get lost please" koja će se održati u petak 23. listopada 2015. u 20 sati u Galeriji SKC u Omladinskom kulturnom centru Palach.

Salvador Dali - naslovna

Na današnji dan

Rođen Salvador Dalí

Ikona nadrealizma u slikarstvu, skulpturi i filmu, Salvador Dalí, rođen je na današnji dan, 11. svibnja 1904. godine.

Poslovna komunikacija

Međuljudski odnosi

Psihološki vodič za asertivno upravljanje neugodnim situacijama

Neke situacije u životu nisu ugodne i mnogi nisu sigurni kako bi se tada trebali ponašati. Donosimo vam kratki psihološki vodič koji će vas uspješno voditi kroz takve situacije.