Zanimljiv festival

PsihoFest bavi se, između ostalog, igrama moći u seriji „Igre prijestolja”

https://pix/abay.com/illustrations/brain-heart-balance-emotion-3017071

Studenti, asistenti i profesori s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu u nedjelju, 14. travnja, organiziraju PsihoFest – festival psihologije. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Kako imati vezu kakvu želiš? Kako trenirati vlastiti mozak? Kako izgledaju psihologijski eksperimenti? Kako se suočiti sa strahom od javnog nastupa? Što psiholozi kažu o igrama moći u poznatoj seriji Igre prijestolja? Sva ova pitanja i mnoga druga bit će odgovorena studentima i mladima na PsihoFestu koji će se održati u nedjelju, 14. travnja, od 11 do 19 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta organiziraju ovaj jedinstveni festival psihologije kojemu zanimljivog i poučnog sadržaja neće nedostajati. Cilj je manifestacije popularizacija psihologije kod mladih, a obuhvaća brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Rovinj

Koncert u bišem TDR-u

Nakon iznimnog pedesetogodišnjeg glazbenog vijeka Oliver otvara Rovinj Jazz Festival

Iza Olivera Dragojevića 23 su studijska albuma, brojne nagrade i koncerti u svjetskim dvoranama. No, on još s jednakim žarom sjeda za klavir i pjeva te tako otvara Rovinj Jazz Festival.

Gužva za upise u više godine na FFZG-u

Filozofski fakultet u Zagrebu

Gužva za upis na višu godinu

Osebujnost ovog fakulteta vrijeme je upisa u novu akademsku godinu. Naizgled jednostavna procedura na većini fakulteta kod nas je sinonim za živčane slomove

Sziget 2014.

Sziget festival

IZVJEŠTAJ: The 1975 i Blink-182 zagrijali ekipu na 22. izdanju Sziget festivala

Zagrijavanje na Szigetu je prošlo super. Detalji na linku!

Akademija dramske umjetnosti

Hrpa filmova i tulum

Filmska revija Kazališne akademije od 17. do 19. travnja

Revija studentskih filmova koji su nastali u Akademijinoj produkciji održava se zajedno s KRADU – Kazališnom revijom Akademije dramske umjetnosti.

Gavella Fair 2017

Festival u Frankopanskoj

Na Gavella Fairu možete pogledati sve predstave po jedinstvenoj cijeni od 20 kuna

Najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone na Gavella Fairu izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od najvjernijih gledatelja ovog kazališta, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.