Zanimljiv festival

PsihoFest bavi se, između ostalog, igrama moći u seriji „Igre prijestolja”

https://pix/abay.com/illustrations/brain-heart-balance-emotion-3017071

Studenti, asistenti i profesori s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu u nedjelju, 14. travnja, organiziraju PsihoFest – festival psihologije. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Kako imati vezu kakvu želiš? Kako trenirati vlastiti mozak? Kako izgledaju psihologijski eksperimenti? Kako se suočiti sa strahom od javnog nastupa? Što psiholozi kažu o igrama moći u poznatoj seriji Igre prijestolja? Sva ova pitanja i mnoga druga bit će odgovorena studentima i mladima na PsihoFestu koji će se održati u nedjelju, 14. travnja, od 11 do 19 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta organiziraju ovaj jedinstveni festival psihologije kojemu zanimljivog i poučnog sadržaja neće nedostajati. Cilj je manifestacije popularizacija psihologije kod mladih, a obuhvaća brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Sassja Hoomstock

Festival u Humu na Sutli

Mayales, Sassja i The Balkan Wanderers se pridružuju ovogodišnjem Hoomstocku

Za potrebe festivala ponovno će se opremiti kamp koji će biti potpuno besplatan za sve koji žele kampirati. Uz to, Hoomstock je ponovno osigurao besplatni autobus koji će voziti na ruti Zagreb-Hum na Sutli-Zagreb tijekom oba festivalska dana.

Gingers

”Ginger Pride Festival“

Veselim okupljanjem protiv nasilja nad osobama crvene boje kose

Jeste li znali da djeca i mladi u britanskim školama često trpe nasilje zbog posebne narančaste boje kose?

Festival "Biljke i svirke"

Zimsko izdanje festivala

Besplatna adventska doza „biljki” i „svirki”

Interaktivni glazbeni festival „Biljke i svirke“ omogućit će posjetiteljima da i tijekom prosinca uživaju u simbiozi prirode i zvukova glazbenih instrumenata.

Exit

Superzvijezda na popularnom festivalu

Ellie Goulding nastupa na otvaranju Exita

Planetarno popularna izvođačica Ellie Goulding dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu. U srpnju će nastupiti na otvorenju Exit festivala.

FFZG izvana

Filozofski fakultet u Zagrebu

PsihoFest 2015.: upoznajte svijet psihologije

Ove godine održat će se treći PsihoFest - festival popularne psihologije. Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a u sklopu Festivala organizirat će se i tura za sve buduće brucoše.