LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja u SC-u

„Psiho-logo-pop" feniksovci započinju analizom zločinačkih umova

Interaktivnim predavanjem posvećenim seriji „Zločinački umovi", koje će se održati 11. siječnja u prostorijama Stabla znanja, započinje ciklus predavanja o aktualnim temama iz psihološke perspektive.

Interaktivnim predavanjem posvećenim seriji „Zločinački umovi", koje će se održati 11. siječnja u prostorijama Stabla znanja, započinje ciklus predavanja o aktualnim temama iz psihološke perspektive.

Započela je nova godina, a vi ste odlučili otići na sva genijalna predavanja poslušati informacije o vrlo zanimljivim temama. Odlično! Klub studenata psihologije Feniks ima nešto za vas. Riječ je baš o ciklusu privlačnih predavanja pod nazivom Psiho-logo-pop. 

Prvo predavanje, ujedno i otvorenje projekta, zakazano je za 11. siječnja, a održat će se u prostorijama Stabla znanja, koje se pak nalaze unutar zagrebačkoga Studentskog centra. Pritom će se analizirati određeni isječci iz popularne serije Zločinački umovi s fokusom na psihopatiju likova kako bi se usporedili pojedini njezini aspekti sa situacijama iz stvarnog života. Cilj je ovog susreta ponajprije ukazati na to koliko se prikaz određenih osobina ličnosti pojedinaca i postupaka izrade psihološkog profila razlikuju od istih u stvarnosti.

Ako vas zanima više detalja o događaju i predavačima koji otvaraju Psiho-logo-pop, pratite službeni Facebook događaj.

Sekcija za predavanja osnovana je unutar kluba Feniks sa željom organizacije predavanja, otprilike jednom mjesečno, na kojima bi predavači izlagali zanimljive aktualne teme iz psihološke perspektive. Ideja je da predavanja nemaju klasičnu strukturu već da se naglasak stavi na kontinuiranu interakciju sa sudionicima. Prvenstveno je ideja nastala s ciljem integracije studenata i želje da se studentima različitih usmjerenja pruži prilika da sudjeluju u razgovoru o temama o kojima nemaju priliku slušati na svom fakultetu, ali okupljanje je otvoreno za svu zainteresiranu javnost. 

Stablo znanja tehnološki je centar za studente koji potiče javne rasprave o temama koje su zanimljive mladima. njegovprostor u Studentskom centru namijenjen je studentima radi poticanja njihove kreativnosti i izvrsnosti te uspješne realizacije njihovih projekata. Otvoren je radnim danom od 9 do 17 sati. 

FOTO: FLICKR