Studentsko natjecanje

Prvi elektrotehnički hackathon u Hrvatskoj danas na FER-u!

Hrvatski Telekom

eSTUDENT u sklopu Elektroboja organizira eHackIt, a zadatak je studenata koji sudjeluju unaprijediti bilo koji već postojeći proizvod.

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj 1. lipnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorane A201, A202 i A211) održat će se prvi elektrotehnički hackathon u Hrvatskoj. Natjecanje počinje u 8:00 i traje do 20:00. Nakon isteka vremenskog roka slijede prezentacije timova, ocjenjivanje i proglašenje pobjednika.

eHackIt je natjecanje u kojem se natječe 10 timova s minimalno dvama i maksimalno četirima članovima, a tema je Life Hacks. Pod time se podrazumijeva da se natjecateljima daje sloboda da unaprijede bilo koji već postojeći proizvod. Poseban naglasak stavlja se na maštovitost i domišljatost natjecatelja.

Za više informacija posjetite službenu stranicu udruge eSTUDENT, organizatora natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Zlatni indeks 2015.

Zlatni indeks

Dodijeljene nagrade poduzećima koji doprinose poboljšanju studentskog standarda

Udruga eSTUDENT ponovno je organizirala "Zlatni indeks". Ovim projektom potiče se povezivanje akademske zajednice s poslovnim svijetom.

Rad na laptopu

Studentsko natjecanje

Otvorene prijave za COMBIS hackathon, 24-satno programiranje

COMBIS hackathon try{code}catch održat će se 8. i 9. travnja 2017. Sudjelovati mogu svi redovni i izvanredni studenti koji se prijave najkasnije do 31. ožujka 2017. godine.

https://pixabay.com/photos/connect-connection-cooperation-2777620/

eSTUDENT i HUM

Predavači Tjedna mirenja pokazuju kako mirnim putem riješiti konflikt

Na ovogodišnjem Tjednu mirenja imat ćete priliku čuti konstruktivne strategije rješavanja problema te se educirati se o mirenju i vještinama koje ono uključuje. Događaj je otvoren za sve zainteresirane, a o mirnom rješavanju sporova govorit će razni stručnjaci, uključujući sudce, odvjetnike i izmiritelje.

Studenti FER-a - Projekt Električni auto

Intervju: Matej Beljo

Projekt „Električni auto”

Matej Beljo, mag. ing. elektrotehnike, prošle je godine diplomskim radom sudjelovao na projektu „Električni auto“, a za Studentski.hr otkrio je koji su ciljevi i svrha projekta te koje su prednosti i nedostaci električnog auta s obzirom na klasične automobile.

Izvor: Pixabay

Edukacije

FEE-ovci programirali iPhone aplikacije; iOS vještina uvrštena u kurikulum

Na iOS vještini podijeljene su diplome drugoj generaciji studenata uz koje su ove godine dobili i ECTS bodove. iOS vještina, naime, prvi je put uvrštena u programski kurikulum.