Studentsko natjecanje

Prvi elektrotehnički hackathon u Hrvatskoj danas na FER-u!

Hrvatski Telekom

eSTUDENT u sklopu Elektroboja organizira eHackIt, a zadatak je studenata koji sudjeluju unaprijediti bilo koji već postojeći proizvod.

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj 1. lipnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorane A201, A202 i A211) održat će se prvi elektrotehnički hackathon u Hrvatskoj. Natjecanje počinje u 8:00 i traje do 20:00. Nakon isteka vremenskog roka slijede prezentacije timova, ocjenjivanje i proglašenje pobjednika.

eHackIt je natjecanje u kojem se natječe 10 timova s minimalno dvama i maksimalno četirima članovima, a tema je Life Hacks. Pod time se podrazumijeva da se natjecateljima daje sloboda da unaprijede bilo koji već postojeći proizvod. Poseban naglasak stavlja se na maštovitost i domišljatost natjecatelja.

Za više informacija posjetite službenu stranicu udruge eSTUDENT, organizatora natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Case study competition

eSTUDENT poziva

Svečano otvorenje „Case Study Competitiona" 2014

Natjecanje se ove godine održava u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori, tako da je ovo najveće regionalno studentsko natjecanje koje uključuje i najveći fond nagrada, koji iznosi 288.000 kuna.

ZetApp

Samo za korisnike Androida

ZetApp – saznajte kada dolazi idući bus

Mislav Magerl, student 3. godine FER-a, odlučio je napisati aplikaciju koja omogućava da se u nekoliko sekundi sazna kada polazi idućih nekoliko autobusa!

RSC pobjednici

Studentsko natjecanje

„Ready, steady, code!“ mladim programerima donio 20 000 kuna

Na studentskom programerskom natjecanju „Ready, steady, code!“ okušala su se 64 natjecatelja. Donosimo vam imena pobjednika!

Zlatni indeks

Udruga eSTUDENT okupila predstavnike studentskih udruga i zborova iz cijele Hrvatske

Potraga za Povjerenstvom Zlatnog indeksa je završena!

Zlatni indeks je nagrada poduzećima koja su značajno doprinijela poboljšanju studentskog života u svim njegovim aspektima, od dodjeljivanja stipendija do organiziranja i sudjelovanja na studentskim projektima.

Završna konferencija POP

Postani/ostani poduzetnik

Nagrađena aplikacija tima studenata za opuštanje u virtualnoj stvarnosti

Održana je završna konferencija projekta Postani/ostani poduzetnik. Uz inspirativne govore, proglašeni su pobjednički timovi Business Plan natjecanja.