LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sezonski posao na Jadranu

Provjerite gdje možete raditi kao student ovoga ljeta

Svi koji ljeto žele provesti na jednom od najljepših jadranskih otoka i pritom dobro zaraditi – mogu to napraviti na otoku Lošinju.

Svi koji ljeto žele provesti na jednom od najljepših jadranskih otoka i pritom dobro zaraditi – mogu to napraviti na otoku Lošinju.

Nakon duge i iscrpljujuće akademske godine, položenih i nepoloženih kolokvija i ispita, vrijeme je za kvalitetan odmor i bijeg iz grada. Za sve vas koji ljeto ne želite provesti samo odmarajući, već i stvarajući vrijedna poslovna iskustva, imamo priliku koja se ne propušta – na Lošinju!

Foto: Jadranka grupa

Umjesto da dane provodite beznadno guglajući Studentski posao Jadran, odmah u Google upišite Studentski posao Jadranka Grupa. Nakon toga provjerite koja su trenutno otvorena mjesta za sezonski rad u Jadranki i prijavite se za studentski posao na linku.

Inače, Grupa Jadranka jedna je od vodećih tvrtki na kvarnerskim otocima te najveći poslodavac na Cresu i Lošinju. Izvrsno poznavanje jednog stranog jezika za rad u ovoj je lošinjskoj tvrtki obavezno, a znanje je svakog dodatnog stranog jezika dobrodošlo.

Foto: Jadranka Grupa

– Mlade ljude bez iskustva na prijateljski način ohrabrujem da ne posustaju. Učim ih da su pogreške sastavni dio života, da se ništa strašno neće dogoditi ako pogriješe. Kroz tjedan-dva se uklope i na kraju postanemo veliki prijatelji. Tko je god zainteresiran – njega je lako naučiti. – kaže Irena Furman koja radi kao konobarica i barmenica u Jadranki već 32 godine

Foto: Jadranka Grupa

– Svi koji žele u Jadranki mogu steći veliko iskustvo i naučiti puno toga što im može biti korisno u daljnjem radu, ali i u životu. Plaća je redovita, a trud i zalaganje cijene se i nagrađuju. – zaključuje Irena.

Prijavite se na jedno od otvorenih radnih mjesta, a za detalje o zapošljavanju u Grupi Jadranka posjetite web-stranicu.

FOTO: JADRANKA GRUPA