LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna edukacija za maturante i studente

Provedi se na PRaznicima na Bernaysu i osvoji školarinu!

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysu pod nazivom „U kojem si filmu?”, a ovogodišnji su predavači poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija te turizma.

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysu pod nazivom „U kojem si filmu?”, a ovogodišnji su predavači poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija te turizma.

Svi koji za vrijeme uskršnjih praznika žele nakratko predahnuti od učenja za državnu maturu ili proljetnu sezonu kolokvija, mogu to napraviti 24. travnja na PRaznicima na Bernaysu. Riječ je o besplatnom projektu za maturante i studente preddiplomskih studija koji garantira zabavu i nova poznanstva te korisna znanja iz svijeta medija, PR-a i turizma. Uz to, PRaznici nude priliku i za osvajanjem dviju školarina za studij po izboru na Edward Bernays University Collegeu.

U protekle četiri godine, koliko se održava projekt, na PRaznicima na Bernaysu sudjelovalo je gotovo 150 srednjoškolaca i studenata završnih godina preddiplomskih studija. Ovaj besplatni edukativni projekt okupio je sve one koji su željeli upoznati studijske programe Bernaysa te saznati više o odnosima s influencerima, provođenju kreativnih kampanja na društvenim mrežama, stvaranju najuspješnijih hrvatskih i svjetskih evenata, ulozi PR-a u izgradnji imidža te važnosti javnih nastupa.

Foto: Edward Bernays University College

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysu pod nazivom U kojem si filmu?, a ovogodišnji su predavači poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija te turizma. Oni će sudionicima predstaviti njihove buduće profesije i omogućiti im da se na radionicama bore za glavnu nagradu. Jedan je od najzanimljivijih dijelova PRaznika Student Speed Dating na kojem će biti neki od prijašnjih sudionika PRaznika, a koji su današnji studenti Bernaysa. Oni će ovogodišnjim polaznicima predstaviti što znači biti Bernaysov student, iznijet će mogućnosti koje im se pružaju za vrijeme studija te sustav prakse koji im omogućuje stjecanje iskustva u 90 partnerskih organizacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako sudjelovati?  

Prijave za PRaznike na Bernaysu traju do ponedjeljka, 22. travnja, a sve što je potrebno jest ispuniti kratki obrazac na linku. Aktivnim sudjelovanjem na predavanjima i radionicama prikupljaju se bodovi koji se u konačnici zbrajaju. Sudionici s najvećim brojem ostvarenih bodova konkuriraju za glavnu nagradu – dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija na Edward Bernays University Collegeu. S PRaznika nitko ne ide praznih ruku jer svi ostali sudionici mogu osvojiti popuste na školarinu.

Foto: Edward Bernays University College
FOTO: EDWARD BERNAYS UNIVERSITY COLLEGE