Svečani program

Veterinarski fakultet slavi svoju 99. obljetnicu

Veterinarski fakultet Zagreb

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu slavi devedeset i devet godina svojega postojanja. U sklopu bogatog programa proslave podijelit će i razna priznanja, nagrade te stipendije.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u petak, 9. studenoga 2018. godine, obilježio je svoju 99. obljetnicu. Svečana sjednica održala se u 11 sati u Velikoj predavaonici glavne zgrade.

Ovaj je fakultet jedini fakultet takve vrste u Hrvatskoj, a njegov je glavni cilj kontinuirano osposobljavanje kandidata za izvršavanje zadataka iz područja veterinarske medicine. Ove godine Fakultet 99. godinu za redom želi dokazati kako i dalje teži istom cilju, kao i najboljim rezultatima iz područja veterine, pa sve to, uz sigurno još veliki broj razloga, slavi uz prisutnost brojnih uzvanika.

Danas će se govoriti i o aktivnostima Fakulteta u protekloj akademskoj godini, a zatim slijedi podjela raznih priznanja i nagrada najuspješnijim studentima te stipendija i novčanih nagrada. Ono što će još više doprinijeti ugodnoj atmosferi ove proslave nastup je zbora i orkestra Veterinarskog fakulteta Ab ovo, nakon čega sve prisutne čeka i prigodni domjenak.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Good Vibrations - 14. listopada

Dođite na proslavu 3. rođendana Good Vibrationsa!

U novoj sezoni Good Vibrationsa održavat će se panel-diskusija i glazbeni buvljak

Na završetku cjelotjedne proslave 3. rođendana Good Vibrationsa, u srijedu, 14. listopada, održat će se panel-diskusija „Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“. Zatim će se održati mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača.

FOI Varaždin

Proslavljena 42. godišnjica fakulteta

Svečano obilježen Dan Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu

Dekanovu nagradu je za uspjeh u studiranju u 2015/2016. primilo 13 studenata, dok je za postignute rezultate, doprinos prepoznatljivosti i ugledu Fakulteta organizacije i informatike nagrađeno 17 studenata. Ove je godine prvi put događanje je bilo popraćeno glazbenim programom Akademskog zbora fakulteta organizacije i informatike.

VEF

Kviz općeg znanja

Dođite na VEF, zabavite se i pokupite nagrade

Udruga studenata Veterine organizira prvi kviz općeg znanja u prostorijama Veterinarskog fakulteta. Prijaviti se možete u ekipama koje broje između 2 i 5 članova. Očekuje vas puno zabave, smijeha, a pobjednike, naravno, i nagrade.

aplikacija

Tehnološka inovacija

Studentice FER-a osmislile aplikaciju za pčelare

Antonija Mušćet, Snježana Draženović, Martina Majcen i Matea Tomeljak odlučile su se prijaviti na App Start Contest u čije su finale i ušle. Njihova aplikacija se zove „Beekeeper“, a do njene realizacije su došle zajedničkim snagama. 

Nova godina

Na današnji dan

VIDEO: Novogodišnja praznovjerja: što učiniti da nam 2016. bude sretna?

Ako ste praznovjerni i želite da nova godina bude bolja od prethodne, do ponoći ćete imati pune ruke (i usta) posla.