Svečani program

Veterinarski fakultet slavi svoju 99. obljetnicu

Veterinarski fakultet Zagreb

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu slavi devedeset i devet godina svojega postojanja. U sklopu bogatog programa proslave podijelit će i razna priznanja, nagrade te stipendije.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u petak, 9. studenoga 2018. godine, obilježio je svoju 99. obljetnicu. Svečana sjednica održala se u 11 sati u Velikoj predavaonici glavne zgrade.

Ovaj je fakultet jedini fakultet takve vrste u Hrvatskoj, a njegov je glavni cilj kontinuirano osposobljavanje kandidata za izvršavanje zadataka iz područja veterinarske medicine. Ove godine Fakultet 99. godinu za redom želi dokazati kako i dalje teži istom cilju, kao i najboljim rezultatima iz područja veterine, pa sve to, uz sigurno još veliki broj razloga, slavi uz prisutnost brojnih uzvanika.

Danas će se govoriti i o aktivnostima Fakulteta u protekloj akademskoj godini, a zatim slijedi podjela raznih priznanja i nagrada najuspješnijim studentima te stipendija i novčanih nagrada. Ono što će još više doprinijeti ugodnoj atmosferi ove proslave nastup je zbora i orkestra Veterinarskog fakulteta Ab ovo, nakon čega sve prisutne čeka i prigodni domjenak.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt „Bolnica za medvjediće“ - učenje uz igru

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci kroz zabavnu dječju radionicu predstavili bojanku „Bolnica za medvjediće“

Cilj je ovog projekta smanjivanje dječjeg straha od odlaska liječniku te približavanje bolnica i bolničkog miljea našim najmlađim bolesnicima.

Pokretači trgovine nabava.net

Uspješni studentski projekt

Prvom hrvatskom aplikacijom za usporedbu cijena Nabava.net obilježila 15. obljetnicu

Jedan od pokretača stranice, Josip Maslać, na konferenciji za medije istaknuo je da će mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje servisa.

2. rođendan portala Studentski.hr - prostor

Veliko slavlje članova portala i suradnika

FOTO: Studentski.hr proslavio dvije godine postojanja!

U rujnu 2013. godine na medijsku scenu izašao je novi portal. Taj portal zasnivao se na ideji da studenti steknu praksu volontirajući i plasirajući sve relevantne vijesti za studente.

Jasna Ožanić

Sveučilište u Zadru

Dies academicus na zadarskom sveučilištu

Sveučilište u Zadru obilježava 13. obljetnicu svoje obnove.

Snowboard

Škola skijanja i bordanja je gratis za studente 1. i 2. godine studija

Skijanje i snowboarding za studente

Profesori TZK s Veterinarskog i Ekonomskog fakulteta već 12. godinu organiziraju skijanje i snowboarding za studente Zagrebačkog sveučilišta.