LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Exchange Ability

Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Studentska udruga Erasmus student network (ESN) poziva sve zainteresirane na nacionalnu konferenciju pod nazivom „Exchange Ability: Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama.“ Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Glavni cilj konferencije je promocija Erasmus programa među studentima s posebnim potrebama te informiranje o dodatnoj financijskoj potpori za osobe s posebnim potrebama („special needs grant“) koja je dostupna studentima koji odlaze na Erasmus mobilnost.

Pristup konferenciji bit će moguć online (live streaming) ili putem CARNet-ova sustava za videokonferencije, tj. dolaskom u videokonferencijske učionice u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Splitu ili Dubrovniku. Sudionici na svih 6 lokacija moći će uživo postavljati pitanja te sudjelovati u raspravi.


Konferencija će se održati na sljedećim lokacijama u CARNet-ovim učionicama:
Zagreb: Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5
Split: Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića bb
Rijeka: Pravni fakultet, Hahlić 6
Osijek: Elektrotehnički fakultet, Kneza Trpimira 2B
Zadar: Sveučilište u Zadru, Franje Tuđmana 24i (Novi kampus)
Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku, Ćira Carića 4

Kako je broj mjesta u CARNet-ovim videokonferencijskim učionicama ograničen, a broj online sudionika ne smije biti veći od 50 zbog preopterećenosti sustava, zainteresirani su zamoljeni da svoje sudjelovanje potvrde najkasnije do 16. prosinca u 16 sati putem online registracijskog obrasca ovdje.

Konferencija se održava u organizaciji Erasmus Student Networka Hrvatska, Međunarodnog ureda Sveučilišta u Zagrebu, a uz potporu Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
Na konferenciji će uz predstavnike Sveučilišta u Zagrebu, Agencije za mobilnost i programe Europske unije te Erasmus Student Networka Hrvatska, svoju prezentaciju o Erasmus iskustvu održati i proslavljeni hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja.

FOTO: ESN