Izvanredne okolnosti

Promjena u radu menzi doma na Savi

Menza

Od 1. do 3. ožujka restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda. Restoran 2 i brza menza rade prema uobičajenom rasporedu.

Stanare Studentskog doma Stjepan Radić ove godine svako malo zaskaču različite obavijesti kojima im Uprava prenosi različite informacije. Osim što se konstantno moraju brinuti o brojkama na koje treba podesiti radijatore u sobama, u posljednje se vrijeme dodatno trebaju brinuti i o obrocima jer je radno vrijeme menzi, u najmanju ruku, neredovito.

Tijekom ispitnih rokova radno vrijeme menzi zbog smanjene popunjenosti domskih kapaciteta mijenjalo se svakodnevno, a o tome u koju se menzu mogu zaputiti na objed studenti su se informirali na internetskim stranicama Studentskog centra. Početkom novog semestra sve ih je dočekala nova obavijest: od četvrtka do nedjelje, odnosno od 1. do 3. ožujka, restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda.

Tijekom navedenih dana restoran 2 i brza menza radit će prema uobičajenom rasporedu. Podsjećamo, doručak se u restoranu 2 poslužuje od 7:00 do 9:30 (subotom od 8:00 do 10:00), nedjeljom nema doručka), ručati možete između 12:00 i 16:30, a večerati od 18:00 do 21:30.

Komentari na članak

Vezani članci

Dvanaesti paviljon i Golfara

Vodič za brucoše

FOTO: Upoznajte Savu, najveći studentski dom u Hrvatskoj

Sava, dakle, nudi sve što jednom studentu treba – jeftin smještaj, hranu i zabavu. Aha, da, i uvjete za učenje i akademsko obrazovanje.

Restoran Kampus

Studentska prehrana

SC Split nudi alternativno rješenje za prehranu studenata tijekom ljeta

Studenti Sveučilišta u Splitu i tijekom ljeta mogu jesti u menzi.

https://pixabay.com/en/door-goal-roller-shutter-metro-1802621/

Novosti iz Mostara

Sveučilišna knjižnica radi puna dva sata dnevno; članarina 10 maraka

Za mostarsku Sveučilišnu knjižnicu ne može vrijediti ona „koliko para, toliko muzike“. Naime, posudba knjiga u njoj moguća je samo tijekom dva sata u danu pa se članarina od 10 maraka godišnje čini preskupom.

facebook

Facebook grupe

Studentski život na društvenim mrežama zagrebačkih studentskih domova

Društvena mreža Facebook vrlo je korisna. Navedeno dokazuju i Facebook grupe zagrebačkih studentskih domova u kojima si mladi međusobno pomažu, zabavljaju se, komuniciraju i dijele korisne informacije.

Menza na Cvjetnom

Studenti ekonomije ocjenjuju zagrebačke menze

„U menzi na Agronomskom fakultetu najgora atmosfera, a na FER-u najduži redovi“

Koja menza je najbolja? Koja ima hranu skoro poput mamine? U kojoj se najduže čeka u redu? Ako su vas ova pitanja ikada mučila, sada postoji rješenje. Studenti Ekonomije su se uhvatili posla i za vas recenziraju zagrebačke menze.