Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.

Povjerenstvo za dodjelu državnih stipenadija u STEM području znanosti Ministarstva znanosti i obrazovanja objavilo je da je došlo do pomicanja rang-lista državnih stipendija u STEM područjima znanosti. Studenti svojom jedinstvenom identifikacijskom oznakom mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi, a nju možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

Kao što je već objavljeno, studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju na svoju adresu elektroničke pošte koja je evidentirana u sustavu AAI@EduHr. 

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da u roku od pet dana od slanja ove obavijesti u aplikaciji koja se nalazi na mrežnoj stranici i kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@Edu.Hr elektroničkim identitetom označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te da unese svoj IBAN žiroračun. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. 

Ako u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatra se da odbija stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote. 

 

Komentari na članak

Vezani članci

stip

Zapošljavanje stipendista

MUP daje ugovor na neodređeno dvama studentima koji će tijekom studija primati njegovu stipendiju

Ministarstvo unutarnjih poslova daje dvije stipendije za studente prve godine preddiplomskog i diplomskog integriranog studija Vojnog pomorstva, upisanih na jesenskom upisnom roku, a potom ih zapošljava na neodređeno.

Caffe bar Cvjetno

SD Cvjetno naselje

Više mjesta za druženje u novootvorenoj slastičarnici na Cvjetnom

Subvencionirane slastice nakon više od godine dana opet se poslužuju u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Sisak: humanitarni koncert

Zaklada Sisačke biskupije

U Sisku održan humanitarni koncert za potrebite studente

U Sisku je u subotu, 13. rujna, održan humanitarni koncert za potrebite studente u organizaciji Zaklade Sisačke biskupije „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“.

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja za izdavačku djelatnost i studentsku aktivnost, a prijave se primaju do 19. svibnja.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.