Događanja u travnju i svibnju

Promenadni koncerti i 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Botanički vrt Zagreb

U travnju nas očekuju promenadni koncerti vokalnih ansambala, dok ćemo u svibnju uživati na 6. Tjednu botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki. Sva događanja su besplatna.

Promenadni koncerti u Botaničkom vrtu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta održat će se 14., 21. i 28. travnja. Uz taj događaj, od 9. do 15. svibnja održat će se 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Koncerte četvrtkom organizira Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski, botanički vrt PMF-a i Turistička zajednica grada Zagreba, a prvi se koncert održao prošli četvrtak, 7. travnja. Tamo nastupaju Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski – sekcija Renesansni ansambl, Mješoviti pjevački zbor Bohemia, Hrvatsko obrtničko kulturno umjetničko društvo Sloboda te Vokalni ansambl Domenike iz Svete Nedelje.

Sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskoga botaničkoga društva, u suradnji s brojnim suorganizatorima, organizator je 6. Tjedna botaničkih vrtova, arborteuma i botaničkih zbirki. Svečanost otvaranja Tjedna bit će 9. svibnja u Farmaceutskom botaničkom vrtu "Fran Kušan" Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta.

Sva su događanja besplatna, a prije posjeta potrebno je predbilježiti se. Na ovoj poveznici možete provjeriti raspored promenadnih koncerata u travnju.

Komentari na članak

Vezani članci

Geografski odsjek na PMF-u

Geografski odsjek poziva studente na Dan otvorenih vrata

PMF otvara svoja vrata budućim studentima

Na Danu otvorenih vrata geografije saznajte kako studij doživljaju diplomirani geografi i oni koji će to tek postati, a saznajte i koji su to poslovi gdje se geografi zapošljavaju.

Arena noću

Koncert u Areni

Gibonni se s prijateljima penje na pozornicu

Damir Urban, Matija Dedić, Maya Azucena, Vlatko Stefanovski, Gradski zbor Brodosplit, London Community Gospel Choir i Bows Vs Plectrum pridružit će se na pozornici Arene Zagreb tijekom Gibonnijevog koncerta.

ST!llness u KSET-u

KSET

ST!llness slavi deset godina postojanja u KSET-u

ST!llness postoji. ST!llness je i dalje tu spreman da vas izuje iz cipela.

KSET Ivan Hrvatska

Party ide dalje

Ivan Hrvatska dolazi na KSET-ov 40. rođendan

U subotu 18. lipnja Ivan se vraća na mjesto gdje je prije više od 7 godina napravio (kako i sam kaže) „WOW party“ i rasprodao klub.

let3

Antivalentinovo u Domu sportova

IZVJEŠTAJ: Ludilo i provokacija s pečatom grupe Let3

Let3 je sa stilom, efektno, provokativno i ludo predstavio svoj novi album "Angela Merkel sere" i zabavio publiku svojim pjesmama s albuma "Jedina", "Bombardiranje Srbije i Čačka" itd.