Događanja u travnju i svibnju

Promenadni koncerti i 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Botanički vrt Zagreb

U travnju nas očekuju promenadni koncerti vokalnih ansambala, dok ćemo u svibnju uživati na 6. Tjednu botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki. Sva događanja su besplatna.

Promenadni koncerti u Botaničkom vrtu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta održat će se 14., 21. i 28. travnja. Uz taj događaj, od 9. do 15. svibnja održat će se 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Koncerte četvrtkom organizira Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski, botanički vrt PMF-a i Turistička zajednica grada Zagreba, a prvi se koncert održao prošli četvrtak, 7. travnja. Tamo nastupaju Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski – sekcija Renesansni ansambl, Mješoviti pjevački zbor Bohemia, Hrvatsko obrtničko kulturno umjetničko društvo Sloboda te Vokalni ansambl Domenike iz Svete Nedelje.

Sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskoga botaničkoga društva, u suradnji s brojnim suorganizatorima, organizator je 6. Tjedna botaničkih vrtova, arborteuma i botaničkih zbirki. Svečanost otvaranja Tjedna bit će 9. svibnja u Farmaceutskom botaničkom vrtu "Fran Kušan" Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta.

Sva su događanja besplatna, a prije posjeta potrebno je predbilježiti se. Na ovoj poveznici možete provjeriti raspored promenadnih koncerata u travnju.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Wallace 101

Znanstveni simpozij na PMF-u

27. i 28. veljače na PMF-u će se u sklopu znanstvenog simpozija održati predavanja iz filologije i biogeografije.

Tom Odell

Koncert u Tvornici kulture

Tom Odell premijerno u Hrvatskoj, u prodaji posljednje ulaznice

Zagrebački koncert bit će jedinstvena prilika za doživjeti uživo Toma Odella, izuzetno talentiranog kompozitora i tekstopisca, poznatog po svojim grandioznim melodijama i emotivnim nastupima.

Urban & 4 2

Predbožićni nastupi

Urban & 4 rasprodali koncert u Tvornici, dodan još jedan

Tradicionalan predbožićni dolazak Damira Urbana i njegove Četvorke u Tvornicu izazvao je vjerojatno najveći interes do sada. Nastup najavljen za 7. prosinca rasprodan je za manje od tri tjedna, stoga je zakazan još jedan za dan kasnije.

Orange Warsaw Festival

Festival u Varšavi

Posjetite deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala"

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, gdje su se našli Kings of Leon i Imagine Dragons, donosimo vam imena koja će obilježiti deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala".

Dječaci - Tvornica kulture

Ulaznice već u prodaji

Dječaci u Tvornici kulture

Bend se u Veliki pogon Tvornice vraća na krilima sjajnih aktualnih singlova „Struja”, „Bile starke” i „Funta”, koji su proteklu godinu digli dosta prašine.