Događanja u travnju i svibnju

Promenadni koncerti i 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Botanički vrt Zagreb

U travnju nas očekuju promenadni koncerti vokalnih ansambala, dok ćemo u svibnju uživati na 6. Tjednu botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki. Sva događanja su besplatna.

Promenadni koncerti u Botaničkom vrtu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta održat će se 14., 21. i 28. travnja. Uz taj događaj, od 9. do 15. svibnja održat će se 6. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki

Koncerte četvrtkom organizira Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski, botanički vrt PMF-a i Turistička zajednica grada Zagreba, a prvi se koncert održao prošli četvrtak, 7. travnja. Tamo nastupaju Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski – sekcija Renesansni ansambl, Mješoviti pjevački zbor Bohemia, Hrvatsko obrtničko kulturno umjetničko društvo Sloboda te Vokalni ansambl Domenike iz Svete Nedelje.

Sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskoga botaničkoga društva, u suradnji s brojnim suorganizatorima, organizator je 6. Tjedna botaničkih vrtova, arborteuma i botaničkih zbirki. Svečanost otvaranja Tjedna bit će 9. svibnja u Farmaceutskom botaničkom vrtu "Fran Kušan" Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta.

Sva su događanja besplatna, a prije posjeta potrebno je predbilježiti se. Na ovoj poveznici možete provjeriti raspored promenadnih koncerata u travnju.

Komentari na članak

Vezani članci

Matematika

Festival znanosti

Očekuje se preko 12 000 posjetitelja na manifestaciji „Dan i noć na PMF-u"

Najveći festival znanosti u organizaciji jednog visokog učilišta i ove će godine posjetiti oko 12 tisuća posjetitelja. U petak, 7. travnja na PMF-u će se održati više od 100 popularizacijskih predavanja, interaktivnih radionica, izložbi i vođenih obilazaka.

2Cellos u pulskoj Areni

Koncertni spektakl u pulskoj Areni

2Cellos i Zagrebačka filharmonija oduševili više od 8000 posjetitelja u Puli

U pulskoj Areni, gdje su 2Cellos nastupali prvi put prije pet godina i vinuli se u zvjezdano nebo, ponovno su srušili vlastite granice i postavili nove standarde za sve koji će ubuduće nastupati u tom veličanstvenom zdanju.

Živo blato u Vintageu

Vintage Industrial Bar

Živo blato prvi put nastupa u Vintageu, požurite po karte

Kultni splitski heavyjaneri Živo blato 9. travnja prvi će puta nastupiti u Vintage Industrial Baru.

Ema Ruth Rundle

Koncert u Močvari

Nastavak krativnog puta u Hrvatsku dovodi Emmu Ruth Rundle

Nakon izvrsnog izdanja "Marked for Death" Ema Ruth Rundle surađuje s Jayem Jayleom na EP-u "The Time Between Us" koji će premijerno predstaviti na koncertu u zagrebačkom klubu Močvara.

brkovi dom sportova 1

Koncert Brkova u Domu sportova

IZVJEŠTAJ: „Brkovi su da se vole”

Brkovi su uspjeli rasprodati malu dvoranu Doma sportova, a i zadovoljiti sve prisutne. U dvosatnom mini spektaklu bilo je pjesama sa svih albuma, pretpremijera pjesme „Život brzo prolazi”, tamburaša, rakije i još drugih iznenađenja. Prije njih, nastupali su rokeri iz benda Šank i reperi iz Kiše metaka.