Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Projekt dostojan Harvarda dovodi Idu Pandur na EFZG

Ida Pandur/Uhvati me za riječ

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će se 19. svibnja u 18 sati. Svoj put do uspjeha studentima će približiti mlada poduzetnica i specijalistica za digitalni marketing Ida Pandur.

Projekt Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ, u suradnji s Hrvatskom udrugom mladih, osmišljen je kao ciklus predavanja koji se održava, u periodu od ožujka do svibnja, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu.

Premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge, organizirana su predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Govrnici pokušavaju studentima približiti njihov put do uspjeha te ih savjetovati kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

U sklopu projekta, već sedam predavanja održali su: Saša Buneta, Nenad Bakić, Miroslav Ćiro Blažević, Tonči Huljić, Kristina Ercegovič, Hrvoje Prpić i Sheen Ayukawa. Iduća predavačica je Ida Pandur, mlada specijalistica za digitalni marketing i poduzetnica.

Od 2013. radi kao izvršna partnerica u digitalnom joint venture Grey Entourage agenciji. Ida ima iskustva u izgradnji tvrtke od nule, stjecanju i održavanju klijenata u digitalnom sektoru, kreiranju digitalnih kampanja, upravljanju projektima, talentima i poslovnom razvoju. Prije dolaska u Grey, radila je kao VP za vanjske odnose u jednom od prvih medijskih agencija u regiji iSTUDIO gdje je uspješno rukovodila odjelom strategija i prodaje od 20 ljudi s godišnjim rastom od 100 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine

Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu i preko 500 digitalnih projekata za najveće tvrtke u regiji. Pokrenula je projekt start-up Bizmeet.me društvenu mrežu namijenjenu poslovnim ljudima koji puno putuju, svojevrsnu kombinaciju LinkedIna i Foursquarea.

Pridružite se 19. svibnja 2016. u dvorani 51 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, s početkom u 18 sati. Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Ante Gustin na poslovnoj konferenciji

Ante Gustin na konferenciji „Should I stay or should I go?”

Nextbike je u četiri godine osvojio hrvatsko tržište, a proširio se i u susjedstvo

Inspirativnu priču o Nextbike-u moći ćete čuti na predavanju u subotu, 20. svibnja u 12:30, a, između ostalih, Ante Gustin sudjelovat će i u panel-diskusiji na temu (ne)povoljne poduzetničke klime u Hrvatskoj, koja je na rasporedu u 14:30 sati. 

Inicijativa za edukaciju o poduzetništvu u srednjim školama

Podizanje svijesti

Inicijativa za edukaciju o poduzetništvu u srednjim školama

Svim mladim sudionicima projekt je omogućio razvoj poduzetničkih, komunikacijskih, kreativnih, organizacijskih i koordinacijskih vještina, dok se neformalnim druženjem sudionika osnažila društvena solidarnost i podigla svijest o važnosti poduzetništva.

Poduzetnik

Youth Future Croatia 2019.

Pet najvažnijih osobina uspješnog poduzetnika

Uspješni poduzetnici, osim znanja i vještina, imaju posebne osobine koje ih čine originalnim te ih izdvajaju od ostalih, stoga izdvajamo pet najvažnijih, ali i donosimo informaciju gdje ih i sami možete usavršiti.

Studentica

Dvodnevna konferencija za mlade

ESN Zagreb oblikuje poduzetničke sposobnosti studenata

Dvodnevna konferencija o poduzetništvu mladih „Employ your Skills" naglasak stavlja na profesionalizaciju vještina i usmjeravanje budućnosti još u studentskoj i mladenačkoj dobi.

SoMo Borac: predrunda, naslovna

Predrunda za čitatelje portala Studentski.hr

Uoči velikog rovinjskog okršaja predstavljeni jaki SoMo Borci iz proteklih godina

Ružica Vrdoljak Ličina i Ida Pandur otkrile su kako je jedna ideja postala prestižna digitalna nagrada te kako radovi prijavljeni za SoMo Borca pune rovinjske dvorane svakog rujna od 2013. godine.