Kongres na PBF-u

Proglašenjem pobjednika Biotehnološke olimpijade završen Kongres studenata biotehnologije

Kongres studenata biotehnologije 2019

„Uz druženje, zabavu i stjecanje novih i važnih poznanstava, kongres su obilježila predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja biotehnoloških znanosti i predavanja mladih znanstvenika”, kažu iz PROBIONA.

19. svibnja završio je II. Kongres studenata biotehnologije koji se drugu godinu zaredom održao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u organizaciji udruge studenata PROBION. Započeo je 17. svibnja plenarnim predavanjem, a okončan je proglašenjem pobjednika I. Biotehnološke olimpijade te proglašenjem najboljeg postera uz riječi zahvale predsjednice Udruge i koordinatora biotehnološkog smjera Udruge.

– Uz druženje, zabavu i stjecanje novih i važnih poznanstava, kongres su obilježila predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja biotehnoloških znanosti i predavanja mladih znanstvenika. – kažu organizatori.

Tijekom tri dana predavanja sudionici su imali priliku čuti nešto više iz područja pozitivne i negativne primjene biotehnologije te predavanja vezana uz nove tehnologije u biotehnologiji. Studenti su k tome imali priliku pokazati svoja znanja i laboratorijske vještine na prvoj Biotehnološkoj olimpijadi te izložiti svoje postere u posterskoj sekciji.

– Nadamo se da ćemo se i iduće godine ponovno sastati u još većem broju te ponovo okupiti sve zainteresirane za područje biotehnologije. – dodaju iz PROBIONA.

Komentari na članak

Vezani članci

ERFUSS

ERFUSS...'14

Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

ERFUSS...'14 započinje 11. travnja svečanim otvaranjem u Velikoj dvorani na Ekonomskom fakultetu.

Mozak

Studentski kongres neuroznanosti

NeuRi 2017. pruža uvid u nova istraživanja misterioznog mozga

Na sedmom izdanju kongresa NeuRi sudionicima će se pružiti aktualne informacije o biološkom i fiziološkom aspektu privlačnosti i ljubavi, terapiji zvukom, ALS-u, modelu vinske mušice u istraživanju ovisnosti, depresiji u pacijenata s multiplom sklerozom i drugim temama iz područja neurozanosti.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zoom u znanost

Stručnjakinje objašnjavaju može li se povezati uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem

O tome što je svjesna prehrana i je li moguće spojiti uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem, na PBF-u na događaju u organizaciji studentske udruge PROBION 30. svibnja u 18 h govorit će stručnjakinje iz prakse.

Kongres 2015.

„NeuRi 2016.”

Upoznajte najmisteriozniji ljudski organ na velikom kongresu u Rijeci

Počinje šesti „Studentski kongres neuroznanosti s međunarodnim sudjelovanjem – NeuRi 2016“. Održat će se od 22. do 24. travnja na Medicinskom fakultetu u Rijeci i Psihijatrijskoj bolnici Rab.

Ilica noću

Tehnologije budućnosti

Watify događanja podižu svijest o važnosti digitalne transformacije

U Zagrebu nas očekuje Watify događanje koje povezuje dionike iz područja biotehnologije i zdravstva kako bi razmijenili znanja te implementirali digitalnu transformaciju. Ulaz je slobodan uz obaveznu prethodnu registraciju.