Kongres na PBF-u

Proglašenjem pobjednika Biotehnološke olimpijade završen Kongres studenata biotehnologije

Kongres studenata biotehnologije 2019

„Uz druženje, zabavu i stjecanje novih i važnih poznanstava, kongres su obilježila predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja biotehnoloških znanosti i predavanja mladih znanstvenika”, kažu iz PROBIONA.

19. svibnja završio je II. Kongres studenata biotehnologije koji se drugu godinu zaredom održao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u organizaciji udruge studenata PROBION. Započeo je 17. svibnja plenarnim predavanjem, a okončan je proglašenjem pobjednika I. Biotehnološke olimpijade te proglašenjem najboljeg postera uz riječi zahvale predsjednice Udruge i koordinatora biotehnološkog smjera Udruge.

– Uz druženje, zabavu i stjecanje novih i važnih poznanstava, kongres su obilježila predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja biotehnoloških znanosti i predavanja mladih znanstvenika. – kažu organizatori.

Tijekom tri dana predavanja sudionici su imali priliku čuti nešto više iz područja pozitivne i negativne primjene biotehnologije te predavanja vezana uz nove tehnologije u biotehnologiji. Studenti su k tome imali priliku pokazati svoja znanja i laboratorijske vještine na prvoj Biotehnološkoj olimpijadi te izložiti svoje postere u posterskoj sekciji.

– Nadamo se da ćemo se i iduće godine ponovno sastati u još većem broju te ponovo okupiti sve zainteresirane za područje biotehnologije. – dodaju iz PROBIONA.

Komentari na članak

Vezani članci

ERFUSS

ERFUSS...'14

Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

ERFUSS...'14 započinje 11. travnja svečanim otvaranjem u Velikoj dvorani na Ekonomskom fakultetu.

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

Zdrava prehrana naslovna

Studentsko natjecanje

Ecotrophelia 2019: Studenti i ove godine stvaraju eko-inovativne prehrambene proizvode

Šesto po redu studentsko natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda održat će se u lipnju, a prijave timova od dva do sedam članova otvorene su do 10. travnja.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Kongres studenata biotehnologije

Studenti okupljaju stručnjake koji će vas upoznati s primjenom biotehnologije u svakodnevnom životu

Do 15. travnja zaprimaju se prijave za Kongres studenata biotehnologije na kojem vas očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske, ali i neformalna druženja.

ERFUSS

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva na

ERFUSS... '14 - Međunarodni kongres studenata

Od 11. do 13. travnja na ERF-u će se održati Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta pod nazivom ''ERFUSS... '14''.