Studentsko natjecanje

Proglašenjem najboljih rješenja poslovnih slučajeva zatvoren "FOI CORE"

Pobjednici FOI CORE 2017

Ecx.io, NTH Mobile i Podravka tvrtke su koje su pripremile poslovne slučajeve za ovogodišnji FOI CORE. Donosimo imena najuspješnijih natjecatelja koji su ih rješavali.

Na Fakultetu organizacije i informatike u utorak, 3. svibnja održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2017. Studenti su predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su im zadale tri uključene tvrtke.

Riječ je o jednom u nizu projekata varaždinskog AIESEC-a koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s FOI-jem ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deseti put i omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Za poslovni slučaj ecx.io – trgovina bez blagajne, treće mjesto osvojili su Nino Žvorc i Dejan Mikuljan. Drugo mjesto zauzeli su Ivan Solić i Igor Rinkovec, a prvo mjesto Tino Balint, Dejan Jakovljević i Tomislav Čivčija.

Na poslovnom slučaju NTH Mobilea – izrada sustava za automatsku komunikaciju uz pomoć botova, treće mjesto osvojile su Anja Vresk, Rea Todorović i Valentina Topolovčan, drugo mjesto Jura Šolja, Marko Zekan i Leon Redžić. Pobjednici su Marin Mihajlović, Tomica Markulin i Petar Šestak.

Na poslovnom slučaju Podravke – osmišljavanje sustava za prikupljanje i daljnje upravljanje idejama, treće mjesto osvojili su Anamarija Toplak, Mia Srnec i Ante Šarić, a drugo mjesto Robert Languš, Luka Majcen i Anto Grgić. Najbolje su bile Katarina Vučković i Tena Radanović.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI CORE 2015

AIESEC Varaždin

Završeno FOI CORE natjecanje

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

CSC 2015

Najveće studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENTa

Podijeljene nagrade pobjednicima Case Study Competitiona

Najveće eSTUDENTovo natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva privedeno je kraju. Velika svečana završnica održana je jučer u 12.00h, u Cinestaru Zagreb Branimir centra. Svih 13 poduzeća bogato je nagradilo svoje pobjednike.

Stolni nogomet u Mati Balloti

KSI Mate Balota

Odigrano 3. kolo Državnog prvenstva u stolnom nogometu

U prostorijama Kluba studenata Istre Mate Balota odigrano je treće kolo Državnog prvenstva u stolnom nogometu u četiri discipline.

ISTO

Financijska podrška

Sedam IT stipendija studentima FER-a i FOI-ja

Financijske se podrške u mjesečnom iznosu od 1600 kuna i više dodjeljuju studentima FER-a u Zagrebu i FOI-ja u Varaždinu. Rok je za prijavu 20. listopada.

Mostar, most

Natjecanje u Mostaru

Innovation Hack u ponešto drukčijem izdanju; čekaju se i studentske prijave

Traže se programeri i „gameri", ali isto tako i ljudi s poslovnim štihom, marketinaši, projekt-menadžeri koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja.