Predavanje na PBF-u

Profesor Horvatić otkriva informacije o svemiru s kojima se studenti rijetko susreću

https://pixabay.com/photos/galaxy-space-universe-night-sky-11098/

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu će se 3. lipnja održati predavanje profesora Davora Horvatića. U fokusu mu je fizikalna realnost u svemiru, a predavanje dotiče razne teme s kojima se učenici i studenti tijekom školovanja rijetko susreću.

Udruga Probion organizira predavanje profesora Davora Horvatića pod nazivom Ekstremna fizika dubokog svemiraOdržat će se u ponedjeljak, 3. lipnja, od 16:30 na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u predavaonici 4.

Probion promiče profesionalan razvoj studenata te im nastoji pružiti izvannastavne sadržaje, a ovoga puta na red je došao svemir. U fokusu je predavanja fizikalna realnost u svemiru, a ono dotiče razne teme s kojima se učenici i studenti tijekom školovanja rijetko susreću.

Svi zainteresirani pozvani su da saslušaju zanimljivo izlaganje o prostoru oko neutronskih zvijezda i crnih rupa, središtu galaksija, velikim prazninama te tamnoj energiji, tamnoj materiji i brojnim drugim intrigantnim temama.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje o Crvenom jezeru u Info zoni

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Milijuni Japanaca već znaju za revolucionarna otkrića o Crvenom jezeru

Mladi su znanstvenici, istraživači i zanesenjaci u Info zoni kroz ciklus predavanja "Moozgavci" predstavili područja interesa i istraživanja. Na predavanju 7. travnja je dano mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o genezi i morfologiji Crvenog jezera, jedinstvenog u svijetu.

studenti

Studentski život

Tipovi studenata koje susrećemo na predavanjima

Iako je neupitno da je svaki pojedinac individua za sebe, svaki student će se složiti da postoje određene kategorije studenata na predavanjima.

Meri Bura

Predavanje „Hrana kao lijek”

Poboljšajte svoju prehranu uz savjete dr. Meri Bura

Predavanje je namijenjeno studentima medicine i svima koje zanimaju prirodno liječenje i zdrava prehrana. Pitanja na koje će doktorica Bura u svom predavanju su, između ostalih, zašto se debljamo i kako hranom možemo liječiti bolesti.

Pisanje

Predavanje u Stablu znanja

Besplatno do svih bitnih informacija o diplomskim i završnim radovima

Mukama pisanja diplomskih i završnih radova došao je kraj. Božidar Nikša Tarabić u Stablu znanja održat će zanimljivo predavanje na kojem svi mogu doznati neku novu informaciju.

Povrće

Sirova i veganska prehrana

Ako ti je dosta zbilje, biraj bilje – poručuje Probion

Dani sirove i veganske prehrane održavaju se na PBF-u u organizaciji studentske udruge Probion. Posjetitelje očekuju predavanja, projekcija filma, radionica i degustacije.