Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Natpis Šara

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu proteklog je mjeseca otvorio prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima. Poziv je time upućen svim stanarima domova Studentskog centra što je ujedno i jedini uvjet za prijavu. Naime isključivo studenti smješteni u domu imaju priliku sudjelovati u radu odbora Stjepan Radić, Studentski dom Cvjetno naselje, dr. Ante Starčević i Lašćina.

Svaki od odbora čini sedam članova koji obnašaju mandat u trajanju od godinu dana, a svi se kandidati mogu informirati o svojim pravima i dužnostima proučavanjem članka 9 Pravilnika o studentskim odborima. Pravilnik nalaže zadaće koje se odnose na istraživanje problematike koja se tiče života u studentskim domovima uz predlaganje mjera za unapređenje standarda života u istima. 

Za prijavu je potrebno navesti samo osnovne informacije: ime i prezime, kontakt broj mobitela, naziv studija te ime studentskog doma u kojem ste smješteni. U slučaju većeg broja kandidata od predviđenih otvorenih mjesta, Predsjedništvo Studentskog zbora provest će razgovore nužne za odabir potrebnih sedam članova. 

Prijave se prihvaćaju na adresi e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Možete je priložiti do sutra, 29. studenog u 12 sati. 

Preostaje nam samo poželjeti sreću svim potencijalnim budućim članovima studentskih odbora koji svojim zalaganjem žele pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja u studentskim domovima.

Komentari na članak

Vezani članci

ENC

ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

Kugle i staza

Kuglanje za zagrebačke studente

Otvorene prijave za natjecanje u kuglanju

Zagrebački sveučilišni sportski savez otvorio je prijave za studentsko natjecanje u kuglanju koje će se održati početkom travnja.

Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

Prijavite se na besplatne radionice

U Klubu za mlade Zagreb održavaju se besplatne radionice raznih tematika. Saznajte kako napisati životopis i motivacijsko pismo, uključite se na dramske radionice, saznajte ponešto i o legalizaciji marihuane. Prijave su u tijeku za sve radionice.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendiranje redovitih studenata

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dvije vrste mjesečnih stipendija. Požurite s prikupljanjem dokumenata jer natječaji vrijede do 23. prosinca.

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj”

Sudjelujte u projektu Poslovnog dnevnika i osvojite do 63 000 kuna

Cilj projekta Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj” je nagraditi izvrsnost hrvatskih studenata te potaknuti njihovo lakše uključivanje u sustav nacionalne ekonomije.