Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Natpis Šara

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu proteklog je mjeseca otvorio prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima. Poziv je time upućen svim stanarima domova Studentskog centra što je ujedno i jedini uvjet za prijavu. Naime isključivo studenti smješteni u domu imaju priliku sudjelovati u radu odbora Stjepan Radić, Studentski dom Cvjetno naselje, dr. Ante Starčević i Lašćina.

Svaki od odbora čini sedam članova koji obnašaju mandat u trajanju od godinu dana, a svi se kandidati mogu informirati o svojim pravima i dužnostima proučavanjem članka 9 Pravilnika o studentskim odborima. Pravilnik nalaže zadaće koje se odnose na istraživanje problematike koja se tiče života u studentskim domovima uz predlaganje mjera za unapređenje standarda života u istima. 

Za prijavu je potrebno navesti samo osnovne informacije: ime i prezime, kontakt broj mobitela, naziv studija te ime studentskog doma u kojem ste smješteni. U slučaju većeg broja kandidata od predviđenih otvorenih mjesta, Predsjedništvo Studentskog zbora provest će razgovore nužne za odabir potrebnih sedam članova. 

Prijave se prihvaćaju na adresi e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Možete je priložiti do sutra, 29. studenog u 12 sati. 

Preostaje nam samo poželjeti sreću svim potencijalnim budućim članovima studentskih odbora koji svojim zalaganjem žele pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja u studentskim domovima.

Komentari na članak

Vezani članci

Freshhh 2015

INA poziva

Počele prijave za online natjecanje „Freshhh 2015.”

INA vas poziva da se prijavite na „Freshhh”, natjecanje za sve one koji su zainteresirani za rad u svijetu naftne industrije.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Riječki studenti mogu se prijaviti na natječaj za financiranje studentskih programa

Ako imate odličnu ideju studentskog projekta, prijavite se na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koji traje do 31. siječnja ove godine.

Studentice

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije

Sve što trebate znati o stipendijama programa CEEPUS

Stipendije za mobilnost unutar programa CEEPUS dostupne su studentima preddiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog i doktorskog studija te nastavnom osoblju.

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.

Aktivna Hrvatska u Karlovcu

„Aktivna Hrvatska” u Karlovcu

„Sve programe koji se provode u sportu važno je da vodi stručni i školovani kadar”

Na treningu „Aktivne Hrvatske” u Karlovcu okupili su se brojni vježbači. Uz to, održane su i vrijedne edukacije kojima se poticao sport kao način života.