Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Natpis Šara

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu proteklog je mjeseca otvorio prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima. Poziv je time upućen svim stanarima domova Studentskog centra što je ujedno i jedini uvjet za prijavu. Naime isključivo studenti smješteni u domu imaju priliku sudjelovati u radu odbora Stjepan Radić, Studentski dom Cvjetno naselje, dr. Ante Starčević i Lašćina.

Svaki od odbora čini sedam članova koji obnašaju mandat u trajanju od godinu dana, a svi se kandidati mogu informirati o svojim pravima i dužnostima proučavanjem članka 9 Pravilnika o studentskim odborima. Pravilnik nalaže zadaće koje se odnose na istraživanje problematike koja se tiče života u studentskim domovima uz predlaganje mjera za unapređenje standarda života u istima. 

Za prijavu je potrebno navesti samo osnovne informacije: ime i prezime, kontakt broj mobitela, naziv studija te ime studentskog doma u kojem ste smješteni. U slučaju većeg broja kandidata od predviđenih otvorenih mjesta, Predsjedništvo Studentskog zbora provest će razgovore nužne za odabir potrebnih sedam članova. 

Prijave se prihvaćaju na adresi e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Možete je priložiti do sutra, 29. studenog u 12 sati. 

Preostaje nam samo poželjeti sreću svim potencijalnim budućim članovima studentskih odbora koji svojim zalaganjem žele pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja u studentskim domovima.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje drame

27. Marulićevi dani

Ljubitelji kazališta na besplatnoj radionici mogu naučiti kako napisati dramski tekst

Novo izdanje Festivala hrvatske drame u Splitu omogućuje svima zainteresiranima da se okušaju u pisanju dramskih tekstova na Radionici dramskog pisanja pod vodstvom iskusnoga mentora.

IRO natječaj za volontere

Natječaj za volontere

Kreirajte politike visokoga obrazovanja s Institutom za razvoj obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja traži suradnike za volonterski rad od osam sati tjedno u trajanju od jedne godine. Prijave traju do 28. studenoga.

Gavella

„Gavella Fair"

Treću godinu zaredom gledamo Gavelline premijerne predstave i biramo najbolju; pridružite nam se!

Svake sezone vjerna Gavellina publika dodjeljuje nagradu najboljoj glumici i najboljem glumcu na „Gavella Fairu", a portal Studentski.hr i njegovi čitatelji najboljoj predstavi. Priključite nam se ove godine, prijave zaprimamo do 25. svibnja.

Motivation Up vol.8

STEP RI

Naučite pronaći motivaciju na osmom „Motivation Up eventu”

– Želimo kroz svoj rad pomoći drugim mladim ljudima u Hrvatskoj. Cilj nam je pomoći u definiranju ciljeva, akcijskih planova i navika koje će dovesti do balansa u osobnom i profesionalnim životu – kažu organizatori.

Sindikat biciklista

Zimsko bicikliranje

Zagrebački biciklisti vožnjom do posla brane prvo mjesto na svijetu

Inicijativa „Winter bike to work day" pokrenuta u Kanadi ove godine slavi peti rođendan, a Zagreb predano sudjeluje i pobjeđuje, već treću godinu zaredom!