LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu proteklog je mjeseca otvorio prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima. Poziv je time upućen svim stanarima domova Studentskog centra što je ujedno i jedini uvjet za prijavu. Naime isključivo studenti smješteni u domu imaju priliku sudjelovati u radu odbora Stjepan Radić, Studentski dom Cvjetno naselje, dr. Ante Starčević i Lašćina.

Svaki od odbora čini sedam članova koji obnašaju mandat u trajanju od godinu dana, a svi se kandidati mogu informirati o svojim pravima i dužnostima proučavanjem članka 9 Pravilnika o studentskim odborima. Pravilnik nalaže zadaće koje se odnose na istraživanje problematike koja se tiče života u studentskim domovima uz predlaganje mjera za unapređenje standarda života u istima. 

Za prijavu je potrebno navesti samo osnovne informacije: ime i prezime, kontakt broj mobitela, naziv studija te ime studentskog doma u kojem ste smješteni. U slučaju većeg broja kandidata od predviđenih otvorenih mjesta, Predsjedništvo Studentskog zbora provest će razgovore nužne za odabir potrebnih sedam članova. 

Prijave se prihvaćaju na adresi e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Možete je priložiti do sutra, 29. studenog u 12 sati. 

Preostaje nam samo poželjeti sreću svim potencijalnim budućim članovima studentskih odbora koji svojim zalaganjem žele pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja u studentskim domovima.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR