Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Natpis Šara

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu proteklog je mjeseca otvorio prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima. Poziv je time upućen svim stanarima domova Studentskog centra što je ujedno i jedini uvjet za prijavu. Naime isključivo studenti smješteni u domu imaju priliku sudjelovati u radu odbora Stjepan Radić, Studentski dom Cvjetno naselje, dr. Ante Starčević i Lašćina.

Svaki od odbora čini sedam članova koji obnašaju mandat u trajanju od godinu dana, a svi se kandidati mogu informirati o svojim pravima i dužnostima proučavanjem članka 9 Pravilnika o studentskim odborima. Pravilnik nalaže zadaće koje se odnose na istraživanje problematike koja se tiče života u studentskim domovima uz predlaganje mjera za unapređenje standarda života u istima. 

Za prijavu je potrebno navesti samo osnovne informacije: ime i prezime, kontakt broj mobitela, naziv studija te ime studentskog doma u kojem ste smješteni. U slučaju većeg broja kandidata od predviđenih otvorenih mjesta, Predsjedništvo Studentskog zbora provest će razgovore nužne za odabir potrebnih sedam članova. 

Prijave se prihvaćaju na adresi e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Možete je priložiti do sutra, 29. studenog u 12 sati. 

Preostaje nam samo poželjeti sreću svim potencijalnim budućim članovima studentskih odbora koji svojim zalaganjem žele pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja u studentskim domovima.

Komentari na članak

Vezani članci

Potugalska večer u Amazonasu

Regrutacija volontera

Amazonas traži nove snage u medijskom timu

Traže se medijski volonteri koji će stjecati nova iskustva u udruzi Amazonas, a koji će odvajati 5 sati mjesečno do lipnja 2018. godine.

Snimanje filma

Natječaj za mlade umjetnike

Europska komisija nagrađuje najbolji video o problemu nasilja nad ženama

Mladi umjetnici pozvani su osmisliti video kojemu će tema biti podizanje svjesnosti o problemu nasilja nad ženama. Rok za slanje koncepta jest 10. veljače 2018.

KOZa 2016

Kvizovi općeg znanja

Pripremite se za novu sezonu KOZe

Kviz će voditi neuništivi „stand-up ninja” Goran Vugrinec Goc, koji se s godišnjeg vraća pun elana, energije i dobrih šala.

Sankt Petersburg, Rusija

Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

knjiga

Javni natječaj

Nagrada od 100 000 kuna za najbolji neobjavljeni roman

Natječaj za najbolji neobjavljeni roman, kojime se želi potaknuti na pisanje i čitanje, otvoren je do 15. siječnja. V.B.Z. će na koncu roman objaviti, a autoru dodijeliti novčanu nagradu od 100 000 kuna.