Poziv studentima

Produžen rok prijave radova za studentski časopis Foo2rama

Pisanje

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija do 15. prosinca 2017.

Nedavno je objavljen poziv Udruge studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri za slanje autorskih radova – stručnih radova, članaka, izvješća sa studentskih razmjena, prakse i sl. – koji će se objaviti u prvome broju studentskoga časopisa Foo2rama. Sada je rok za prijavu produžen, i to do 15. prosinca 2017. 

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija na e-adresu foo2rama.fm@gmail.com. Obavijest o prihvaćanju teksta za objavljivanje dobit će do 20. prosinca 2017.

Cilj je projekta povezati studente učiteljskih, predškolskih i srodnih studija u kritičkome promišljanju o odgojno-obrazovnome sustavu, a ujedno ih potaknuti na samostalno istraživanje i pisanje radova iz područja odgoja i obrazovanja te srodnih znanosti. Radovi koji se šalju ne smiju biti prethodno objavljeni ni upućeni na recenzentski postupak kojoj drugoj publikaciji. Tehničke upute ostale su nepromijenjene, a vidljive su u prvom pozivu.

Komentari na članak

Vezani članci

Social Impact Award

Studentsko natjecanje

Social Impact Award podupire poslovne ideje u začecima

Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti. Osmisli njihovo rješenje do 10. lipnja i prijavi se na Social Impact Award.

Kontrola leta_studentski posao, Izvor: Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Izazovan i dinamičan posao koji mogu raditi samo najbolji

Ulovi posao iz snova i zaposli se kao kontrolor zračnog prometa

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za 12 mladih ljudi. Iskoristite priliku i zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih industrija – zrakoplovstvu.

sedmi broj Essehista, tema Rat - naslovna

ISHA Osijek

Poziv na suradnju za sedmi Essehist

ISHA poziva sve voljne na suradnju na sedmom "ratnom" broju  časopisa studenata povijesti i drugih društveno-humanističkih znanosti.

Promocija časopisa o filmu

Info zona

Dođite na promociju časopisa o filmu

U novom broju magazina theFILMitself čitajte o jednom od najutjecajnijih filmskih analitičara današnjice, Davidu Bordwellu.

Scopus logo dva

Udruga studenata filozofije Scopus poziva vas da pošaljete svoje radove

Poziv na natječaj za objavu radova u 27. broju „Scopusa“

„Scopus“, časopis studenata filozofije Hrvatskih Studija Sveučilišta u Zagrebu, prima radove za XXVII. broj koji će izaći u zimskom semestru akademske godine 2014/2015.