Poziv studentima

Produžen rok prijave radova za studentski časopis Foo2rama

Pisanje

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija do 15. prosinca 2017.

Nedavno je objavljen poziv Udruge studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri za slanje autorskih radova – stručnih radova, članaka, izvješća sa studentskih razmjena, prakse i sl. – koji će se objaviti u prvome broju studentskoga časopisa Foo2rama. Sada je rok za prijavu produžen, i to do 15. prosinca 2017. 

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija na e-adresu foo2rama.fm@gmail.com. Obavijest o prihvaćanju teksta za objavljivanje dobit će do 20. prosinca 2017.

Cilj je projekta povezati studente učiteljskih, predškolskih i srodnih studija u kritičkome promišljanju o odgojno-obrazovnome sustavu, a ujedno ih potaknuti na samostalno istraživanje i pisanje radova iz područja odgoja i obrazovanja te srodnih znanosti. Radovi koji se šalju ne smiju biti prethodno objavljeni ni upućeni na recenzentski postupak kojoj drugoj publikaciji. Tehničke upute ostale su nepromijenjene, a vidljive su u prvom pozivu.

Komentari na članak

Vezani članci

Klif by Kristijan Smok

Radionica projekta „Edukultura”

Izrada videoinstalacija unutar kompleksa Studentskog centra

Ako vam treba pomoć u konceptualizaciji i realizaciji vlastite videoinstalacije, prijavite se za Klifovu radionicu do 18. prosinca u ponoć. Njezini će završni rezultati biti sedam instalacija stalno postavljenih u Teatru &TD, MM centru te ostalim prostorima unutar SC-a.

Druženja na poslu

Poslovne vode

Zapošljava se nova generacija polaznika Graduate Trainee programa

Potragu za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima započela je Atlantic Grupa. U svoju mrežu želi uloviti one koji budu najuspješniji u kreativnom nadmetanju.

Riverzija

Interdisciplinarna radionica

Riječkim simbolima „ri:verzija” pristupa na suvremeni način

U tijeku su prijave za „ri:verziju”, radionicu koja će okupiti hrvatske studente i studente iz šire regije kako bi stvorili novu sliku Rijeke kao grada.

https://www.facebook.com/scopus.hs/photos/gm.239631703277650/2479665312259559/?type=3&theater

Interdisciplinarni pristup filozofskim problemima

Scopusovci pripremaju studentski simpozij posvećen filozofiji 21. stoljeća, prijave radova u tijeku

Interdisciplinarne teme i nove pokušaje rješavanja starih problema u obliku sažetka možete prijaviti sve do 25. travnja, a kasnije ih, na samom studentskom simpoziju, trebate izložiti u trajanju od 20 minuta.

Rad na laptopu

Međunarodno edukativno natjecanje

GeCCo virtualno okuplja mlade projektne menadžere

S lošom internetskom vezom, različitim vremenskim zonama, odvojenošću od tima i sličnim teškoćama nosit će se više od 100 sudionika iz 20 različitih zemalja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 21. listopada.