Poziv studentima

Produžen rok prijave radova za studentski časopis Foo2rama

Pisanje

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija do 15. prosinca 2017.

Nedavno je objavljen poziv Udruge studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri za slanje autorskih radova – stručnih radova, članaka, izvješća sa studentskih razmjena, prakse i sl. – koji će se objaviti u prvome broju studentskoga časopisa Foo2rama. Sada je rok za prijavu produžen, i to do 15. prosinca 2017. 

Radove mogu poslati studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija na e-adresu foo2rama.fm@gmail.com. Obavijest o prihvaćanju teksta za objavljivanje dobit će do 20. prosinca 2017.

Cilj je projekta povezati studente učiteljskih, predškolskih i srodnih studija u kritičkome promišljanju o odgojno-obrazovnome sustavu, a ujedno ih potaknuti na samostalno istraživanje i pisanje radova iz područja odgoja i obrazovanja te srodnih znanosti. Radovi koji se šalju ne smiju biti prethodno objavljeni ni upućeni na recenzentski postupak kojoj drugoj publikaciji. Tehničke upute ostale su nepromijenjene, a vidljive su u prvom pozivu.

Komentari na članak

Vezani članci

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Prva međunarodna studentska „green” konferencija održava se u Osijeku

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera organizator je 1. studentske „green” konferencije na kojoj će studenti imati priliku izložiti svoje znanstvene spoznaje, a uz to se i zabaviti i upoznati ljepote Slavonije.

zbor HRT-a

Potraga za pjevačima

Pridružite se zboru HRT-a

Sigurni smo da je sudjelovanje u kolektivu kao što je Zbor HRT-a dragocjeno iskustvo za svakog mladog glazbenika pa pozivamo sve mlade nade da pokažu svoj talent.

money

The Beloit College iz Wisconsina

SAD nudi stipendije inozemnim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa

Još je jedan fakultet u SAD-u otvorio natječaj za stipendiranje. Inozemni se studenti mogu prijaviti za stipendije koje školarinu pokrivaju djelomično ili u potpunosti, i to do 15. siječnja.

StudentCuts – od ideje do spektakla u zagrebačkom SC-u

Revija studentske kreativnosti

StudentCuts – od ideje do spektakla u zagrebačkom SC-u

StudentCuts, u početku definiran kao festival, a danas revija studentske kreativnosti, prvi je put održan u svibnju 2014. Velik i kvalitetan očekuje vas ponovno u zagrebačkom Studentskom centru.

programiranje

Unaprijedite svoje znanje

2 ECTS boda za polaznike radionice „Napredno programiranje u Pythonu“

Python je danas vrlo popularan i raširen programski jezik s bogatom kolekcijom biblioteka i velikim mogućnostima povezivanja, stoga iskoristite priliku i prijavite se za radionicu do 14. svibnja.